Bildirim
FORD FOCUS NASIL Bİ ARAÇ
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
ben comfort olanını kullanıyorum otomatk vites. memnunum. Çok seri sayılmaz ama oldukça komforlu bence... Sana tavsiyem collection modelini alman o paraya. yakıta gelince arabam daha 1500 km de ve ortalama 8.3 yakıyor. Ama fabrika verisi 10.5 diyor... vites geçişleri sarsıntısız ve araba çok çok sağlam yere basıyor. frenleri hissiz ama araba güvenli bir şekilde rahatça durabiliyor. araba d vitesinde ivmelenirken zorlanıyor ama manuel kullanınca hiç bir sıkıntısı yok veya gaza biraz fazla basınca d konumunda da bir ivmelenme sorunu yok. Sonuç olarak tavsiye ederim. aradığım fiyata ön plana çıkan özelliği yol tutuş ise doğru tercih. Yok ben yol tutuşa para vermem diyorsan o zaman başka.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X