Bildirim
Ford Focus Otomatik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mesela o kırmızı yanıp sönerken birde ses çıkarırsa örneğin kapınız açık aracın vitesini R konumuna aldığınızda giderseniz olur. bu durumda ekranda da birşey yazar. olay sırasında yol bilgisayarında birşey yazmadı mı?
benim aklıma ilk gelen emniyet kemerinde bir sorun olmuş olabilir. emniyet kemeri takılı değilkende belli bir hızın üstüne çıkınca kırmızı yanıp söner ve ses çıkarır. -
Emniyet kemeri. -
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
mesela o kırmızı yanıp sönerken birde ses çıkarırsa örneğin kapınız açık aracın vitesini R konumuna aldığınızda giderseniz olur. bu durumda ekranda da birşey yazar. olay sırasında yol bilgisayarında birşey yazmadı mı?
benim aklıma ilk gelen emniyet kemerinde bir sorun olmuş olabilir. emniyet kemeri takılı değilkende belli bir hızın üstüne çıkınca kırmızı yanıp söner ve ses çıkarır.
Olay yolda normal vites D konumunda emniyet kemerim takılı iken oldu. hızım hız sınırı biraz üstünde idi. ama dediğim gibi emniyet kemerim takılı idi. benim korkum motorla ilgili olması o yüzden merak ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: cyrtocaramoorii
Emniyet kemeri.
çok mu komik geldi motorsiklet canavarı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X