Şimdi Ara

Ford Focus Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yolda giderken kilometre göstergesinin altında küçük bir nokta gibi yer var genelde araç çalışırken herhangi bir kapı açık ise kırmızı yanıyor. Ben yolda seyir ederken bu ışık yanıp söndü yanıp sönerkende düdük sesi gibi ses geldi neden olabilir bilgili verirseniz sevinirim.

Ford Focus Otomatik

• mesela o kırmızı yanıp sönerken birde ses çıkarırsa örneğin kapınız açık aracın vitesini R konumuna aldığınızda giderseniz olur. bu durumda ekranda da birşey yazar. olay sırasında yol bilgisayarında birşey yazmadı mı?

benim aklıma ilk gelen emniyet kemerinde bir sorun olmuş olabilir. emniyet kemeri takılı değilkende belli bir hızın üstüne çıkınca kırmızı yanıp söner ve ses çıkarır.
  • Emniyet kemeri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

mesela o kırmızı yanıp sönerken birde ses çıkarırsa örneğin kapınız açık aracın vitesini R konumuna aldığınızda giderseniz olur. bu durumda ekranda da birşey yazar. olay sırasında yol bilgisayarında birşey yazmadı mı?

benim aklıma ilk gelen emniyet kemerinde bir sorun olmuş olabilir. emniyet kemeri takılı değilkende belli bir hızın üstüne çıkınca kırmızı yanıp söner ve ses çıkarır.

Olay yolda normal vites D konumunda emniyet kemerim takılı iken oldu. hızım hız sınırı biraz üstünde idi. ama dediğim gibi emniyet kemerim takılı idi. benim korkum motorla ilgili olması o yüzden merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyrtocaramoorii

Emniyet kemeri.

çok mu komik geldi motorsiklet canavarı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RENAULT LAGUNA OTOMATİK ŞANZIMAN
    16 yıl önce açıldı
    Ford focus
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.