Şimdi Ara

Ford Focus test sürüşü (Kentpark-ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Foruma bir kaç aydır üyeyim fakat yıllardır yazılanları takip edip okuyorum. Konu açmak da bugüne kısmetmiş.
    Bugün Kentpark'a gitmiştim. Orda yeni Focus'u görünce incelemek için gittim. Satış görevlisi bayandan biraz bilgi aldıktan sonra beni test sürüşüne davet etti, ben de tamam dedim çıktık teste.
    Test rotası şöyleydi: Kentpark'ın otoparkından arka taraftan çıktık, Eskişehir yoluna saptık tekrar otoparka döndük. Test yaklaşık 10 dk sürdüğü için dolayısıyla aracın performansını veya herhangi bir özelliğini deneme şansım olmadı
    Neyse size sorum şu: Aranızda Kentpark'a gidip focusu test eden var mı? Sürüş gerçekten o kadar mı sürüyor yoksa bana mı o şekilde davrandılar?(Alıcı gibi durmuyodum, test sürüşü yapmak gibi bir amacım da yoktu, birdenbire oldu herşey )
    NOT: Araç 1.0L ecoboosttu ve test sürüşüne çıktığımız beyefendiye neden bu kadar kısa sürdüğünü sorduğumda herkes bu motoru merak ediyor, denemek istiyor o yüzden mümkün olduğunca kısa tutuyoruz dedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.