Her aracı kullanan o otomobilin tüketimini vs çok iyi bilecek diye bir şey yok..Yanlış düşünüyorsunuz, siz akredite kuruluşmusunuz ki söyledikleriniz kanun olsun
Fikir yürütün ama "bunun ben ciğerini bilirim abeee" gibi yorumlardan sakının..
evet biliyorum Taunusların ciğerine kadar biliyorum çok dağıttım topladım.. Buna consül ve granadada dahil.
quote:
Orjinalden alıntı: Cela Soylu
Ne istiyorsun arabaya.. 1.6 lar biraz sağır kaçıyor 2.0 a göre .. 2.0 şehir dışında 1.6 ya göre daha az yakıyor.
Arabaya 4250 istiyorum .
www.araba.com da var ilanı. Beyaz 91 model konya diye aratırsan bulunur.
resimlii
Bizde 93 ten 2001 e kadar, 1993 Ford Taunus GTS 2000 kullandık. Çok kral arabaydı, emsalleri arasında döneminin en konforlusuydu, hiç unutmam..
dostum kim ne derse desin 2.0 ford taunus yaktığını asla inkar etmez.pedalın altındaki gücü hissetmek herkesede nasip olmaz.
Bizde 88 model bi taunus vardı. 2.0 GLS, otomatik vites ve klimalı. O zamanki şartlara göre çok güzel arabaydı ama, Ankara'dan İzmir'e giderken depo Uşak'ta biterdi. Doldururduk İzmir'de yine biterdi.
kardes 1.6 lar sehir içinde daha az yakar ama sehir dısında daha fazla yakar
Merhaba arkadaslar 1.6 gt ford tanus um var 1991 model ocagin 27 sinde 1000 km yol yapicam daha once bu km yol yapan arkadas var mi acaba varsa ne kadar yakit yakar yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme