Şimdi Ara

Ford taunus 1.6 vs. 2.0 yakıt tüketimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
42.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 1,6 gt 91 model taunus var. Birkaç aydır satmaya çalışıyorum.

Ancak pazarda karşılaştığım bazı kişiler 1,6 motorun daha fazla yaktığını söylediler. Nedeni ise kasanın ağır olmasıymış. Oysaki 1140 kg.

2,0 ların daha az yaktığını söylediler fln. Ama bana mantıklı gelmedi sonuçta büyük motor daha fazla yakmazmı?

• Ne istiyorsun arabaya.. 1.6 lar biraz sağır kaçıyor 2.0 a göre .. 2.0 şehir dışında 1.6 ya göre daha az yakıyor.
  • yakıtları birbirine yakın evet ama şehir içinde yakın. şehirler arsında 1.6 daha az yakar kanaatindeyim
  • hey gidi hey! zamanının en konforlu otomobillerinden biriydi Türkiye 'de

• şehiriçi 1.6 az yakar şehirdışı birbirlerine yakındır değerleri ama şehirdışıda birazcık 2.0 fazla yakar tahminim..
  • 12 sene boyunca ford taunus 2.0 , 1.6 ve V6 2.3 kullandım izin verinde neyin ne kadar fazla yaktığını bilelim..
  • bende 16 senedir taunus kullanıyorummmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her aracı kullanan o otomobilin tüketimini vs çok iyi bilecek diye bir şey yok..Yanlış düşünüyorsunuz, siz akredite kuruluşmusunuz ki söyledikleriniz kanun olsun

Fikir yürütün ama "bunun ben ciğerini bilirim abeee" gibi yorumlardan sakının..
  • evet biliyorum Taunusların ciğerine kadar biliyorum çok dağıttım topladım.. Buna consül ve granadada dahil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cela Soylu

Ne istiyorsun arabaya.. 1.6 lar biraz sağır kaçıyor 2.0 a göre .. 2.0 şehir dışında 1.6 ya göre daha az yakıyor.

Arabaya 4250 istiyorum .

www.araba.com da var ilanı. Beyaz 91 model konya diye aratırsan bulunur.

resimlii
  • Bizde 93 ten 2001 e kadar, 1993 Ford Taunus GTS 2000 kullandık. Çok kral arabaydı, emsalleri arasında döneminin en konforlusuydu, hiç unutmam..
  • dostum kim ne derse desin 2.0 ford taunus yaktığını asla inkar etmez.pedalın altındaki gücü hissetmek herkesede nasip olmaz.
  • Bizde 88 model bi taunus vardı. 2.0 GLS, otomatik vites ve klimalı. O zamanki şartlara göre çok güzel arabaydı ama, Ankara'dan İzmir'e giderken depo Uşak'ta biterdi. Doldururduk İzmir'de yine biterdi.
  • kardes 1.6 lar sehir içinde daha az yakar ama sehir dısında daha fazla yakar
  • Merhaba arkadaslar 1.6 gt ford tanus um var 1991 model ocagin 27 sinde 1000 km yol yapicam daha once bu km yol yapan arkadas var mi acaba varsa ne kadar yakit yakar yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.