Bildirim
Ford ve Reno.. Mesajdaki aracları kullananlar lütfen..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ford tabii daha konforlu ve geniş ancak yol tutuşu gibi şeylere de bakmak laxim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ikiside alınabilir araçlar. scenic de konforlu arabadır. abim hem benzinlisini hem dizelini alıp yıllarca kullandı.
ikisinden de memmundu.dizelin 110 bg olanından.. -
mazorlu linea al cebinde genişlesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teyzemde 2006 scenic manuel benzinli var -
yakıttan çok şikayetçi- tahmini 55 kuruş yakıyor.
dizelini bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mondeo ve megane kullandım kesinlikle ford -
yaklasık 10 yıldır 0 aldıgımız 1.6tdci cmax ı kullanıyoruz su zamana kadar hiç ek masraf cıkarmadı desem yeridir bakımlarını yaptırıp yola devam ediyoruz cok memnunuz tavsiye ederim sehir içi ortalama 5.5 lt yakıyor(malatya) -
quote:
Orijinalden alıntı: dr.oguz
bilgi icin tesekkurler.. trend donanim yeterli midir? -
2004 model 1.6tdci cmax trend kullaniyoruz.Araci sıfır almıştık.Uzun yolda konforu ve genişliği oldukça iyidir.Yalniz çok fazla rüzgar sesi alıyor içeri.120 140 bandında yol tutuşu ve kontrol hissi gayet iyi ama yanal rüzgarlardan çok etkilenir.Son 2 yıldır bakimlari dışında farkli problemler yaşatmaya başladı.Özellikle bu yıl içinde 6 7 kere servise gittik.Aks ve rotlarin hepsi degisti.Direksiyon kutusu degisti.Krank mili degisti.Suan halen sıkıntıları var ve çözülmüyor.Mesela direksiyon titreme yapıyor,arada sırada içeri mazot ve yağ karışımı koku geliyor,bazen çekişten düşüyor.Bunların dışında biz memnunuz yakıtı cok iyi 25krs ortalama yakar.Uzun yolda araba sollarken basinca gider.Donanım olarak eksiği olduğunu sanmıyorum,yeterlidir.Özellikle bagajı çok genis ve kullanışlıdir.Baya yük alır.Arkasi geniş ve 3kişiye rahatlıkla yeter.Bizi usandiran şeylerin başında jantlari gelir.Sürekli hava kaçırıyorlar.Bakimlari cok masraflı degildir.Özellikle ford life card alırsanız %35 indirim imkani var serviste.Sürüş pozisyonu çok iyi kendinizi yüksekte oturuyormuş gibi hissedersiniz ve yola hakim olursunuz.Şu anlık aklıma bunlar geldi sormak istediğiniz birsey olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: furkan24x
bilgiler icin tesekkurler.. yasindan dolayi sıkıntı cıkması pek muhtemel.. sogumaya baslıyorum.. -
renault scenic hakkında hiç bir bilgim yok üstelik tasarımınıda hiç sevmediğim bir araç.
c-max tasarımı sevdiğim ama 150 binden sonra bazı kronik sorunların olduğunu duyduğum bir araç.
detaylı araştırıp, incelemek lazım.. -
Scenic daha geniş,daha ferah,daha ekonomik ve daha modülerdir
Cmax daha kaliteli,daha oturaklı,daha performanslı ve sağlamdır.
Tercihim Dizel ise Cmax, benzinli ise Scenic olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski
Ford tabii daha konforlu ve geniş ancak yol tutuşu gibi şeylere de bakmak laxim
Hiç c max ve scenic e binmediniz sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: serseri006
mondeo ve megane kullandım kesinlikle ford
Sadece başlığı okuyup konuya atlayan adam.
donanım paketleri hakkında bir bilgim yok araştırmak lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X