Şimdi Ara

Forester aldık ama şüphelerim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle senelerdir üye olmama rağmen açtığım 2. Yardım isteği konusu bu yaşımın 18 olması ile beraber önümüzdeki sene ehliyetimi alacağım ancak 8 senedir bizimle olan 2008 1.6 TDCI 110HP Ford C-Max'i babam beklentilerine artık uymadığı için takasla üstüne para ekleyerek 2008(eski kasa değil) Forester aldı ben biraz huylanmıştım çünkü tramer kaydı gözükmüyordu plakadan ve bir kaç dakika önce kullanım kılavuzunu okurken arada eski bir ekspertiz raporu buldum ancak raporda farklı bir plaka vardı 4 parça (sol arka, kaput, ön sağ ve sol kısım) mıknatısımı hazırladım macun var mı yok mu diye (oto yıkamada çalışırken ustamdan öğrenmiştim) dingil mesafesi vb. uzunluk verilerini not aldım ölçüm noktaları ile beraber farkındayım çoktan satış işlemi tamamlandı geri dönüş artık yok ancak en azından neye bindiğimizi bilelim araçta herhangi bir takur tukur yok bu gün trafiğe kapalı dağ yolunda (toprak, mıcır ve eski asfalt) aracı denedim yol tutuşu cidden mükemmeldi subaru sahibi olan biri varsa ucuza nereden parça bulabileceğimi yazarsa sevinirim bir far fıskiyesi kapağına 95 lira vermek zor gibi korkutan şu ön kısımın nasıl darbeli-işlem görmüş olduğunu tespit edebileceğimi anlatırsanız çok hoş olur

• Kaputu aç, çamurluk, ön bar kısımlarını iyi incele.

Veya parke taşı vb bir şeylerin üzerine çıkart ön tekerlekleri ve öyle bak imkanın yok ise.

İmkanlar dahilinde tabikide kaportacı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim bu gün dediğiniz gibi inceleyeceğim

• Arabanizi seviyorsaniz, yol tutusunda sorun yoksa, ani fren yapinca aracda dalma sapma yoksa kendinizi uzmenize gerek yok. Aracin degiseninin olmasinin ne onemi var. Bu araclar sehirde trafikte kullaniliyor ve heran kaza riski altinda.

Cakal galerici esnafinin bizlere biraktigi bir adet oldu bu boya degisen vs. Kaza yapmistir biri gelip surtmustur boyanirda icabinda tamir edilmeyecekse degistirilirde ne var bunda. Fabrikasyon camurlugu cikartip kontraplak mi takiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Agorian

Arabanizi seviyorsaniz, yol tutusunda sorun yoksa, ani fren yapinca aracda dalma sapma yoksa kendinizi uzmenize gerek yok. Aracin degiseninin olmasinin ne onemi var. Bu araclar sehirde trafikte kullaniliyor ve heran kaza riski altinda.

Cakal galerici esnafinin bizlere biraktigi bir adet oldu bu boya degisen vs. Kaza yapmistir biri gelip surtmustur boyanirda icabinda tamir edilmeyecekse degistirilirde ne var bunda. Fabrikasyon camurlugu cikartip kontraplak mi takiyorlar

Galerici aileden biri gibiydi zaten bize 3 parça boya var dediğinde arabanın içinde 6 parça yazan ekspertiz raporu bırakmazdı herhalde ayrıca haberi olsa eminim ki gelin eski aracınızı alın der parasını da geri öderdi 20 dakika önce kadar ölçümlerim ve incelemem bitti kaportada macun ya yok yada çok az ve büyük ihtimalle taş eziklerinde zarar görmüş boyayı düzeltmek için boyanmış ki bu eziklerden fazlaca var ki böyle şeyler normal geliyor kulağa Subaru denildiğinde. dingil mesafesi vs tamam tek tek önce mıknatıs sonra okşama en sonda tıklayarak macun aradım her yerinde tek korkum macundu oda fark edemedim sanayi yıllarımda adamlar macun ile hiç yoktan bir doblo var etmişlerdi resmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.