Ya bılgısayramı format attım ama drıverlerım Yok bunu nasıl telafı edebılırım . . bılgısayarcılarla ugrasmak ıstemıyorum . .herhangı download sıtesı onerebılırısnız . ayrıca bılgısayrımdakı drıverlerın ısımlerı ve ozellıklerınını nasıl ogrenebılırım..
everest home programını google da arat.indir.kur..sekmelerde görürsün zaten..sonra anakart üretici sitesinden modeline göre tüm driverlarını indir..ekran kartınıda görebilirsin..onuda nvidia ya da ati com dan indirip kurabilirsin..
masa ustunde bilgisayarım sag tıklayara özellikler-donanım-parca yöneticisi(turkcesini tam olarak hatırlamadıgımdan dolayı yanlıs olabilir ing divice manager) burada hanig parcaların tanıtılmamış oldugunu rahatlıkla gorebilirsin soru işaretlerinden. daha sonra tıklayıp guncelle diyorsun. istersen cd kulln istersen netten bul dersin
bi de driver magician yada baska bişi oyle bir program vardı. yukluyorsun sonra otomatik olarak kendi indiriyordu!
quote:
Orjinalden alıntı: atlasi
masa ustunde bilgisayarım sag tıklayara özellikler-donanım-parca yöneticisi(turkcesini tam olarak hatırlamadıgımdan dolayı yanlıs olabilir ing divice manager) burada hanig parcaların tanıtılmamış oldugunu rahatlıkla gorebilirsin soru işaretlerinden. daha sonra tıklayıp guncelle diyorsun. istersen cd kulln istersen netten bul dersin
benim pc de xp kurunca dediğin yerde pcı aygıt sürücüsü yüklenmemiş görünüyor.Sence hangi pcı aygıtının sürücüsünü istiyor dersin? Kaç yüz tane ihtimal var biliyormusun? Çözüm getirmeyen önerileri kafadan yazmayalım lütfen. Zeus un dediği gibi sürücüleri bulabilirsin.En garanti yol anakartın cd sinden sürücüleri kurmaktır.