her ki ayrı yazılmaz, başlıktaki bitişik yazılır mesela... |
Forumda ki Artan Kalitesiz (TRANSLATE) İçerikler ! (8. sayfa)
-
-
conditions kondisyon demek, e bunu da bilmiyorsan sen internet kullanma
-
Herhangi birini seçin " KONDİSYON " ki o anlama bile gelmiyor dediğin gibi , eğer cesaret edebilirsen . Kullan işte bu kalite kokan, elden geçirilen, buram buram emek kokan yamayı . bir şey demedim sen buna layıksın gözü dönmüş gibi bunu bile savunduğuna göre sana müstehak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamzaSas -- 1 Haziran 2022; 15:45:33 > -
İlk başta bende olumsuz bakıyordum ama sonradan fikrim değişti. İyi olanlar da var kötü olanlarda. Para verip aldığım yamada chest çevirisini göğüs olarak görünce, bazı problemlere cevap bile verilmediğini görünce paralı satanlar hakkında olumsuz düşünüyorum. Hele arkadaşım bir yamadan sonra bilgisayarına virüs girdiğini görünce hiç kullanmama kararı aldım. Swatın yaptığı pathfinder kingmaker yamasında problemleri attığımda hemen çözmesi baya iyidi. Yere serilcek adamlar değiller.
-
Hayır, Kondisyon anlamına gelmiyor.
Koşul, Şart, durum anlamlarına geliyor.
Tekil olan Condition ise:
Durum, Koşul, Şart, Hal, Kayıt, ikmal, bütünleme, alem, form, mevki, medeni durum gibi anlamlara geliyor. Kondisyon olarak çevirisine de oldukça nadiren rastlanıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi yamada sandık diye göğüs yazmışlar merak ettim? :D Aydınlatırsanız sevinirim. Genel olarak çeviri grupların istemcileri veya istemciden ayrı olarak yamaların setuplarını antivirüsler virüs olarak algılar, çünkü dosyaların orijinalliğini bozacak yazılım içerdiğinden, setup imzalanmadığından veya son kullanıcı sözleşmesi olmadığından dolayı virüs olarak algılanıyor. Zaten çeviriler orijinali değiştirecek ki Türkçe olsun. Kaynağından indirilen çevirilerde virüs falan olmaz. Anonymouns, Animus, TR Game Studio, Apex, Rapid Çeviri, Sixth Sense çeviri ekiplerinin yamasını kullandım, virüs falan yok. Normalde ücretli satılan yamaları ücretsiz indireceğim diye olur olmaz yerlere girip de mining virüsü yiyenler de yok değil.
Bu tecrübenizi açık bir şekilde hangi yamadan, hangi ekipten yaşadığınızı söylerseniz çok güzel olur. Çözüm üretmediler demişsiniz ama bu gönderiden sonra belki çözüme kavuşturabilirler.
-
Chest çeviri problemini bloodlinesta yaşamıştım, deus ex mankined divided de önceki oyunun özetinin ana oyuna altyazı olarak gelmesi problemine cevap verilmemesini gördüm. Virüs olarakta nfs heatte gördüm. Anti-virüs programının uyarı vermesinden bahsetmiyorum. İşlemcinin içine edilmesinden bahsediyorum. Oldu mu? :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X