Şimdi Ara

Forumdaki Konu Kirliliği ve Çözümü.Önerilerimiz Yönetici SET Tarafından Değerlendirilecek... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Misal ben wolswagen hakkinda olumsuz yorum yaptim yada baska marka hakkinda o markanin fanatikleri dislike etti yorum kalkacak sizce mantiklimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Konu açan blok listemde sırf konuyu merak edip actım. Buna benzer baska bir konu acmıştım ve sagolsun @set konuyu bir günlüğüne kitledim dedi bir daha acmadı.
    Gelelim mevzuya. Saçma konuların açılmasının bir nedeni de tıpkı konu sahibi gibi vw fanatikleridir. Siz fanatikligi bırakın zaten cogu bu tarz konular acmaz. Etki-tepki.

sızle polemıge gırıp konun sapmasına gozyummıycam iyi forumlar 2010 da aldım golfu ve ılk yerden yere vuranda benım bu forumda hatta yazdıklarımın coguna ınanmadılar ve benım bır golf sahıbı olmadıgımı soyledıler şimdi başlıkla ılgılı bı fıkrınız yoksa lutfen benı bloklamaya devam edın iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

Ben de aynı sebepten dolayı dönem dönem foruma girmiyorum.

Bazı dönemler VW fanatikleri bazı dönemler VW düşmanlarından gına geliyor.
    Söylediğiniz gibi son dönemlerde her konuya ''VW tok kapı sesi'' mesajını atan bir topluluk var. Bu mesajı görünce sinirlerim tepeme çıkıyor artık.

Ben çözüm olarak konu açma hakkının belirli üyelere verilmesini düşünüyorum. Attığı mesajların sayısına değil içeriğine göre üyelere konu açma hakkı gerektiğinde alınmak üzere verilmeli. Durum böyle olursa hem gereksiz mesajlar ortadan kalkar hem de forum geyik değil safkan otomobil forumu haline gelir.

Her başlığa iştirak etmek zorunda olmadığını hatırlatan biri olsa yardım etmiş olurmu?

Bazı üyeler gereksiz ve boş mesajlarıyla her konunun içindeler. Hatırlatma çözüm değil önemli olan algı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Konu açan blok listemde sırf konuyu merak edip actım. Buna benzer baska bir konu acmıştım ve sagolsun @set konuyu bir günlüğüne kitledim dedi bir daha acmadı.
    Gelelim mevzuya. Saçma konuların açılmasının bir nedeni de tıpkı konu sahibi gibi vw fanatikleridir. Siz fanatikligi bırakın zaten cogu bu tarz konular acmaz. Etki-tepki.

sızle polemıge gırıp konun sapmasına gozyummıycam iyi forumlar 2010 da aldım golfu ve ılk yerden yere vuranda benım bu forumda hatta yazdıklarımın coguna ınanmadılar ve benım bır golf sahıbı olmadıgımı soyledıler şimdi başlıkla ılgılı bı fıkrınız yoksa lutfen benı bloklamaya devam edın iyi forumlar

İlk mesajin son iki cümlesi zaten başlıkla ilgili. Aynen devam blok olayına. İyi forumlar.

• Ne kadar çok konu ne kadar çok mesaj o kadar maddi gelir forum için.Bence boş yere fikir yürütüyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunk9

Misal ben wolswagen hakkinda olumsuz yorum yaptim yada baska marka hakkinda o markanin fanatikleri dislike etti yorum kalkacak sizce mantiklimi

Fanatiklerinin çoğunlukta oldukları mekanda tersine kürek çekmek hatadir kışkırtmadir. Gerekenlerden fazla beğenmeyenler var ise silinmesi haktir

• Bazi konularda 200 sayfa oluyor misal buda 2000 yorum. yapsa illaki 5 yada 10 kisi begenmez

• quote:

quote:

quote:

Söylediğiniz gibi son dönemlerde her konuya ''VW tok kapı sesi'' mesajını atan bir topluluk var. Bu mesajı görünce sinirlerim tepeme çıkıyor artık.

Ben çözüm olarak konu açma hakkının belirli üyelere verilmesini düşünüyorum. Attığı mesajların sayısına değil içeriğine göre üyelere konu açma hakkı gerektiğinde alınmak üzere verilmeli. Durum böyle olursa hem gereksiz mesajlar ortadan kalkar hem de forum geyik değil safkan otomobil forumu haline gelir.

Her başlığa iştirak etmek zorunda olmadığını hatırlatan biri olsa yardım etmiş olurmu?

Bazı üyeler gereksiz ve boş mesajlarıyla her konunun içindeler. Hatırlatma çözüm değil önemli olan algı.

Her mesajı dikkate almazsin seçkincilik sadece kendinizi nerede konumlandirdiginiz ile alakalı yani tartışma forumunda tartışma hakkını sadece kendine tanıyıp diğer fikir ve görüşlere kısıtlama getirmek beceriksizliğin ve sig fikirlerin ifsasindan duyulan tedirginliğin bir onucu olsa gerek

• benim başka bir şikayetim var.. bazı insanlar forumu kullanmayı bilmiyorlar.
    mesela konu gündüz farı ve innsanlar smd mi iyidir yoksa mzntar ledmi?
    arkadaşın birisi araya yazıyor..
    ACIL ACIL.. YARIN ARABA ALIYORUM SU MARKA MI YOKSA BU MARKA MI??
  • otomobil bölümü olduğunu sanıyordum şuanda bu konu ile sizde kirliliğe katkıda bulunmuşunuz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Her mesajı dikkate almazsin seçkincilik sadece kendinizi nerede konumlandirdiginiz ile alakalı yani tartışma forumunda tartışma hakkını sadece kendine tanıyıp diğer fikir ve görüşlere kısıtlama getirmek beceriksizliğin ve sig fikirlerin ifsasindan duyulan tedirginliğin bir onucu olsa gerek

Foruma üye olan herkes mesaj atabilir fakat konu açmak yüzlerce üyeyi bir şeyin peşine sürüklemek farklı bir olay.

Eğer her konuya girip ''vw tok kapı sesi'' yazmak yada x ve y araçlarının kıyaslaması için x yazıp bırakmanın her hangi birine en ufak bir şey kazandıracağını düşünüyorsanız lafı uzatmanın bir anlamı yok.

• Öncelikle fakelerin engellenmesi lazım.Mesela cai vardı , saçma sapan her konuyu karıştırır kaçardı , yanlış hatırlamıyorsam da bir daha girmeyeceğine yemin edip küfür falan etmişti . sınırsız çizilmesine rağmen şu anda buralarda ve aynı şekilde saçma sapan devam ediyor. ben sürekli takip ediyorum bu bölümü gereksiz yere mesaj yazmamaya özen gösteririm ama millet o kadar keyfi konular açıyorki sanki otomobil forumu değil kahve .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Foruma üye olan herkes mesaj atabilir fakat konu açmak yüzlerce üyeyi bir şeyin peşine sürüklemek farklı bir olay.

Eğer her konuya girip ''vw tok kapı sesi'' yazmak yada x ve y araçlarının kıyaslaması için x yazıp bırakmanın her hangi birine en ufak bir şey kazandıracağını düşünüyorsanız lafı uzatmanın bir anlamı yok.

Marka bu reklam ile ürün pazarlıyor elbette sempatizani veya diğerleri bu argümanı kullanacak bu doğal.

her görüşün kelamin meseleye katkı sağlayacağını sağlaması gerktigini sanmak yanlış eğer mesaj sayısı sayılıyor ise her konuya mesaj yazma gayreti dogal veya herhangi bir meselede ben senden daha evvel uyeyim tavırları ile üste çıkma gayretinde bulunanlar var ise tarih avantajı ve risklere karsi fake üyeler bulunur bu sistemin acigindandir

• Konuyu açan arkadaş haklı. Geçenlerde de benzer bir konu vardı ama
    bu işin çözümü yok...

1. Mesaj sayısına göre konu açsak, herkes her yere mesaj yazar.
    2. Rütbeye göre açsak, forumda rütbe bilgi demek değil.
    3. TC ile girsek, sadece yaş anlamında işe yarar
    4. Üye başı ayda bir konu desek, bilgili yada gerçek bilgiye aç üyelere haksızlık olur.
  • yonetıcı arkadaslarında konuya iştirak etmesı ıyı olcak ,onlarında fıkırlerini alalım. nerde yonetıcıler ? ses versınler fıkır versınler yada soyledıklerımızın olup olmayacagını soylesınler bızde bosa konusmus olmayalım
  • İstediğiniz değişiklikleri sitede yapmaya kimse uğraşmaz... Para zaten geliyor saçma sapan konular sayesinde site hit alıyor. Siz musluktan temiz su akmasını istiyorsunuz ama su temiz akarsa az akar ve yönetim suyun pis de olsa çok akmasını istiyor ve şu anda bu zaten var :)

O yüzden anca birbirimizi tüketiriz, tek çözüm belli başlı kimseler dışında kimseyi tınlamamak...

Düzenleme Sebebi: Karekter hataları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi think of idea -- 24 Ocak 2013; 0:09:53 >
  • beğenmediğiniz kişileri bloklayın konularını mesajlarını görmezsiniz kendi temiz forumunuzu yaratırsınız onun dışında forumu istediğniz anlamda temizlemek imkansız gibi
  • TC kimlik numarası ile girme şartı kesinlikle olmalı bence de. ayrıca artı-eksi puan verme ve buna göre ceza vs. yaptırımlar olursa, forum anca foruma benzer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Yazılanlara aynen katılıyorum artık çok fazla üye var ve gerçekten çok sıkıcı bir hal almaya başladı forum.Hemen her konuda saçma salak tartışmalar yaşanıyor, bi salak küfür edip banlanıyor ertesi gün tekrar üye olup aynı saçmalıklara devam ediyor.

Bencede TC Kimlik No sistemi gelmeli, 200 mesajı olmayan konu açamamalı.Artık gerçekten forumu bırakmayı düşünüyorum.

Daha önce bende konu açtım ama hiç bir değişiklik olacağını sanmıyorum, konuyu konu dışına kaydırırlar, sonra unutulur gider.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=70725444

• quote:

Orijinalden alıntı: BaZZaM

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Yazılanlara aynen katılıyorum artık çok fazla üye var ve gerçekten çok sıkıcı bir hal almaya başladı forum.Hemen her konuda saçma salak tartışmalar yaşanıyor, bi salak küfür edip banlanıyor ertesi gün tekrar üye olup aynı saçmalıklara devam ediyor.

Bencede TC Kimlik No sistemi gelmeli, 200 mesajı olmayan konu açamamalı.Artık gerçekten forumu bırakmayı düşünüyorum.

Daha önce bende konu açtım ama hiç bir değişiklik olacağını sanmıyorum, konuyu konu dışına kaydırırlar, sonra unutulur gider.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=70725444

Nolmuş ? Ayıp bişeymi ? Hırsızlıkmı yaptım ? BAŞKASININ RIZKINIMI ÇALDIM !!!!!!!!!!1!!!!!1!BİRBİR!!

Hocam bi sakin ol önce, samaracıyı tanımıyomusun ? Arada bi gelip banlanıp gidiyor.Burda garipsenecek ne var ? Burda asıl bahsettiğimiz şey farklı, sorun çıkaran troller.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.