Treyturop nick'li üye silinen bütün konularını aynı gün tekrar açıyor şikayet etmekten yorulduk Forumun üst kısmını olduğu gibi bu saçma sapan konularıyla dolduruyor Konuların tamamı o model çöp yasaklansın galericiler çete kurmuş dolandırıcılık yağ çetesi hb almayın otomatik almayın şu bu Neden müsamaha gösteriliyor buna, amaç nedir? Bu forumun yönetiminin misyonu forumda huzurlu ortam sağlamak değil midir? Siz nice kaliteli üyeyi forumdan süresiz banladiniz,adam her gün her saat harfi harfine aynı şeyleri yazıp silinen konularını tekrar açarak huzur bozuyor Anket de ekliyorum konuya,belki forum üyelerinin ezici çoğunluğu bu eleman gönderilsin diye oy kullanınca harekete geçersiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Temmuz 2024; 13:15:9 > |
Forumu trollemek serbest mi?

Forumu trollemek serbest mi?
(En Son Oy Tarihi: 8.8.2024)
-
-
yönetim ekibini etiketleyelim @en1gma lütfen forum kurucuları ve saygı değer yönetim ekibi,bu şahıs yönetime doğal olarak size defalarca çete diye itham ediyor,sonra çete diye bizi itham ediyor,kapatılan konuları tekrar tekrar açıyor,geriye dönük cezalar verdiniz ama akıllandığını pek göremedik,ya konu dışında istediği ne varsa yapsın,ya bu arkadaşı otomobil genel kısmına konu açma sınırlaması yada üstünün çizilmesinin vakti gelmedi mi ? Bizce geldi bıktık ya lütfen gereği ne ise yapın göreve davet ediyoruz sizleri
-
-
Tabi ki serbest, siyasi vesaire her türlü..
İsimler, nikler çok belli, ancak hiçbiri için bir şey yapılmıyor. Bunlara hakaret edince bizler suçlu oluyoruz tabi ki.
Neden, çünkü siz ortamı "düzgün"leştireceğim diye bir şeyler yaparsanız, daha bir sürü kural, kaide, yaklaşım, politika, strateji belirlemeniz ve doğru düzgün bir "düzen" kurmanız gerekir.
Ancak bu tabi ki emek ve akıl ister. Tabi sonunda da ne olur, kişi sayısı azalır, siz böyle böyle devamlı elerseniz. Sonuçta elinizde belki "elit" bi ortam kalır, fakaaaaaaaaaaat gidip de bir reklamverene "hacı benim günde 10 milyon tıkım var" diyemezsiniz. 5 kişi geliyor dersiniz, onlar da "hade len" der, kovalar sizi. Çünkü iş belirli bir boyuta gelince kimse içeriğe falan bakmıyor özellikle bu aptal internet ortamında. Yani şu olayı TV'de göremezsiniz, başka bin tane şart sunarlar size belki ama internet ortamında her türlü saçmalama mübah. Bu saçmalamalar ile bir sürü para kazanan, ilgi kasan, takipçi kasan falan var düşünün. Örneğin instagram'da hani "kim haklı bu mu şu mu" videoları var ya, gruplarda paylaşılıp siz bunlara tıkladıkça aynı forumdaki clickbait saçmalıklı haberler gibi tık aldıkça hesap sahipleri para kazanıyor. O yüzden artık o salak salak linklere de çok ilginç bir şey olmadıkça tıklamıyorum boşa.
Ha ne oluyor, eskiden hangi TV'yi alayım, hangi bilmemneyi alayım, hangisinin teknik özellikleri daha iyidir vesaire gibi çok kaliteli değerli konular, görüşler varken, şimdilerde bütün saçma sapan tipler doluşup size aptal bi markayı tavsiye edebiliyor, diğerine çöp oğlu çöp deme tenezzülünü falan gösteriyor, troller utanmadan her türlü saçmalığı yapabiliyor. Ben de buradan herhangi bir fikir almıyorum, sadece aralarda bir yerlerde düzgün bir laf eden birisi varsa ona bakıyorum, geri kalan beyinsizleri de engelleyip geçiyorum.
Çoğunlukla başlığını gördüğüm konuları tıkladığımda konu sahibi görünmüyor mesela... Engelli çünkü... Adı üzerinde...
Sıkıntıyı anlatabildim sanırım.
Kısaca, çocuk parkına hoş geldiniz
-
Az önce de hakaret içerikli konu açmış
Bakalım ne olacak:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomobil genel anasayfanin haline bak,ve kimseden çıt çıkmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu hale bakarmısın ya ?
eğer bir yaptırım olmadığı takdirde,anlayacağım ki forumu trollemek serbest imiş,ya arkadaş arka arkaya konu açmak nedir ? soru sorarsın beklersin,şu şahıs markalarıda kötülüyor,markaya bildirim giderse diye düşünüldümü hiç ? yada amaaan boşver zaten trollemeye devam etsin mi denilecek hep beraber görelim ?
-
Bu şurupla ilgili diğer yere yazmıştım silinmiş. önerim şu: Bir konu açılsın orada toplanalım. Yönetime süre verelim bu süre içinde şurubu ve onun gibi bilinenleri banlamazlarsa biz de foruma yazmayı bırakalım. Yönetim dikkate alırsa ne ala almazsa alsınlar forumlarını kendileri yazsın...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mantıklı bir öneri
elimden geldiği kadar güncel tutacağım konuyu,
-
quote:
Orijinalden alıntı: YouGotThatRight
Bu şurupla ilgili diğer yere yazmıştım silinmiş. önerim şu: Bir konu açılsın orada toplanalım. Yönetime süre verelim bu süre içinde şurubu ve onun gibi bilinenleri banlamazlarsa biz de foruma yazmayı bırakalım. Yönetim dikkate alırsa ne ala almazsa alsınlar forumlarını kendileri yazsın...Banladiklari adamların grubuna bakar mısın,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
benzer örnek 1.5 sene evvelde yaşanmış,yine aynı şahıs
https://forum.donanimhaber.com/gunde-50-tane-konu-acan-gereksiz-uyeler--155155294
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 30 Temmuz 2024; 14:37:19 > -
333 yıl konu açmama cezası verilsin otomobil forumlarında.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159215650
Kuraldışı konu ise şikayet edersiniz. Birbirinize tolerans göstermeniz bu kadar zor mu?
Gerçekten sütten çıkmış ak kaşık tavrıyla birbirinizin varlığına karşı bu kadar tahammülsüz olmanız inanılmaz. Öyle anketle hesap kapatmıyorum; kusura bakmayınız. Böyle konuların sonra önü alınamaz. O sebeple ve herhangi bir bölüm harici münakaşanın devam etmemesi adına başlığı kilitliyorum.
İyi günler.
En Beğenilen Yanıtlar

şu hale bakarmısın ya ? eğer bir yaptırım olmadığı takdirde,anlayacağım ki forumu trollemek serbest imiş,ya arkadaş arka arkaya konu açmak nedir ? soru sorarsın beklersin,şu şahıs markalarıda kötülüyor,markaya bildirim giderse diye düşünüldümü hiç ? yada amaaan boşver zaten trollemeye devam etsin mi denilecek hep beraber görelim ? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X