Forza 5 gibi olucaksa 16:00 gibi olur sanırım. |
Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) (22. sayfa)
-
-
Gelse de kariyere başlasam. Tabi düzelecekse fps sorunu. Hiç başlatmadım deneme sürüşü yaptım baktım rezalet optimizasyon.pc de bu sorun çözülecek mi bu uptade ile ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncelleme ne zaman aktif olacak bilgisi olan var mı ?
-
Akşam 9 da yayında olcak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncelleme indiriyor 9 gbyte.
-
Grafikler umarım trailerdeki gibi olur artık.
-
İndirdik girdik bakalım
Pek bişey değişmemiş gençler aynı takılmalar fps droplar. Akmıyor yani oyun yine. Çokta bişey beklemeyin derim …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelen güncellemenin en ufak hissiyatını alamadım ne olmuş oyuna. Yaptığım ayarlar oyuna etki etmiyor gibime geliyor
Bi arpa boyu değişen bişey yok. Özürlü oyun çıkarmak moda oldu.
-
hiçbir değişiklik olmadı fps de. kariyere başlamadan önce antreman yapmak zorunda mıyız kurcaladım ama antremanı kapat yada geç seçeneği göremedim.
-
4090 ile 5k çözünürlükte C2 Oled ile oynuyorum. Patch den sonra detayları biraz daha arttı gibi.
-
Hocam c2 oled lg nin mi ? Varsa inceleme linki atar mısın yada satış linki yazıyorum çıkmıyor
LG C2 43 Oled hocam.
-
Bende de lg 27gn950 var 4k . Gayet güzel monitör fakat siyahı güçlü değil.oled daha iyi diye biliyorum ama 27 inç olanı var mı acaba?
27gn950 kullanmıştım. Güzel mönitördü. 27 oledler var fakat 1440p. 2024 de 4k versiyonu geliyor. Oled çok farkediyor.
-
28gn950 de siyahlar yansıtıyor gibi.nedense başka şikayetçi görmedim. Sana da siyahlar garip geliyor muydu bir ayarı var mı acaba
Hocam geçme var şu an unuttum nereden kapatabileceğinizi de ama kesin var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Antrenmana girdikten sonra çıkış yaparak yarışa girebiliyorduk. Sanırım değiştirmemişler onu.
-
Merhabalar; dün akşam güncellemeden sonra 2 saat kadar oyunu deneyimledim.
Grafik ayarlarında hiçbirşey değiştirmedim güncelleme öncesi ayarlar ile aynı yaptım fark olup olmayacağını görmek için.
Öncelikle fps olarak %5-%10 arası bir artış oldu.Araç ve çevre grafiklerinde bir tık iyileşme olmuş ama çok çok öyle trail de gösterildiği gibi olmadı
2k çoğu ayar ultrada dlss kapalı şekilde ölçeklendirme %150 olarak oynuyorum.
En son kaldığım kariyer bölümünden devam ettim.Lemans aracı ile De la Sarthe pistinde 3 tur ile başladım.Oyun muazzam zevk verdi lmp araç ile
Gelecek olan yeni güncellemelerle oyun daha da iyi bir hale gelecektir inşallah.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X