Bu oyunda hava akımı yapmak işe yaramıyor. |
Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) (23. sayfa)
-
-
Kariyer dediğin nedir? Her yarış için diyorsan onu Skip leyip direk yarışa girebiliyorsun.
-
Yoo yarıyor nerede denedin ki? Lemans pistinde bunu gayet tecrübe edebilirsin aracını atıyorum 260 da düz yolda çıkamazken arkada gideren 270'i bile görür fakat araban kesiciye girebilir 260 ise maksimum süratın vites kutusunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 15 Kasım 2023; 23:23:28 > -
Rtx 3060 mobil için hangi grafik ayarlarını önerirsiniz oyundan istediğim performansı alamıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu oyun forza motorsport 7 den çok da aman aman iyi görünmüyor. Onda dlss de yoktu 4k ultrada 70 fps alıyordum bunda dlss performans ta rtx kapalı ve ultrada da değilim 50 fps anca yağmur da 25 30 . Bu oyun bize göre mi sıkıntılı yoksa yapımcılar için gayet normal mi yani güncelleme bekledik düzelmedi umut var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 16 Kasım 2023; 15:41:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyundaki en büyük sıkıntı yapay zeka. Adamları geçtin mi bi daha seni geçmek için hiç bir çaba sarf etmiyorlar. Bir de şu zorunlu antrenman olayı can sıkıyor bir süre sonra. Her seferinde antrenmana gir çık bayıyor.
-
Antremansız da yarışabiliyorsun.
-
Antrenmana da hiç girmeden mi?? Kariyer modunda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker7777 -- 16 Kasım 2023; 11:47:20 > -
Antremana girmeden antremanı atlayamıyorsun kariyerde hala çıktığı gibi aynı o olay
-
Hayır bir kere de olsa girmeniz ve antrenmanı geç e tıklamanız gerekiyor.
Ayrıca neden bu kadar sorun ettiğinizi anlamıyorum. O şampiyona için satın aldığınız araçla hem antrenmanda hem de serbest yarışlarda vakit geçirerek car point kasabilir, böylece daha rahat modifiye yapabilirsiniz.
Bunun da ötesinde antrenmanın mantığı, hem arabaya hem de o anki pistin koşullarına alışmak, lastik ve yakıt stratejileri belirleyip daha etkili yarışlar çıkarmaktır. Ben de isterdim driveclub gibi sistemi olsun, modifiye ayar vs olmasın, race spec hazır araçlarla direkt oynayalım ama forzada öyle olmuyor.
-
Keşke senin söylediğin kadar vaktimiz olsada o şekilde oynayabilsek
Akşamları 1-2 saat anca vakit bulup girebiliyoruz ondada bu kadar uğraşamıyoruz açıkcası kendi açımdan.
Antreman olayı olsun olmasın demiyorum ama 2 seçenek olsun antreman ile yarışa başla birde direk yarışa katıl felan diye.
Antreman atlamak için 2 kere loading ekranında vakit kaybediliyor.
Her araç için ayrı level sistemi ile modifiye ise ayrı bir saçmalık bence.
-
Motorsport böyledir hocam, aracı alıp direkt yarışa dalayım şeklinde olmuyor. Biraz vakit ayırmak gerek, siz de haklısınız. Öte yandan bu açıdan bakacaksak oyunun kendisi de vakit kaybı. Geliştirmek , ayar çekmek istediğiniz her araç için ayrı ayrı grind yapmak gerekiyor, oyun buna mecbur bırakıyor.
Level sistemi bence de saçmalık. Tek başına araç bazında ilerleme yerine araçlarımızla düzgün sürdükçe ve mesafe katettikçe level alması + ayrıca o araç üreticisi level bonusu da artsa ilerlese çok tatlı olacaktı. Driveclub taki gibi..keşke dedim ona benzer bir ilerleme sistemi olsaydı ama yapımcıların böyle bir endişesinin olmadığı açık.
-
Direksiyon rig yaptırmak istiyorum yapan varmı Yardım edebilecek kimse var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben oyunu gerçekten sevdim. Xbox series s de 120hz televizyonumda, grafik modunda gayet keyifli oynuyorum. Simülasyonla arcade arasında iyi bir noktada konumlandırmışlar. Bu iyi olmuş. Xbox kontrolcü ile frenleme esnasında yığılmayı dahi hissediyorsunuz. Iyi bir direksiyon setiyle çok daha keyifli hale gelecektir. Geçen sabah 5gb civarı bir güncelleme aldı. Grafikler vs. Daha iyi bir noktaya çekilmiş sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun sana Kariyerde bir şeyler öğretmeye çalışıyor fakat sen öğrenmek istemiyorsan hiç oynama kariyeri
Direk belirli modifiyesiz direk araçların eşit olduğu multiplayer yarışlar var 3 -4 tane zaman zaman azalıyor bu yarışlar.
Çok basit.
1-Yarışı seçip arabayı satın alıyor ya da kiralayabilip yarışa giriyorsun
2-Yarış öncesi sıralama ısınma araç ayarlama turlarını atıyorsun
3-Yarışıyorsun
4-İki numarayı beklemek istemiyorsan yarışı seçmeden önce yarış pistini ve başlama dakikasını oraya girmeden görebiliyorsun son 10 dakika kala girebilirsin ya da 5 dakika kala tam emin değilim maksimum en geç kaç dakikada yarışa alımı bıraktığını.
Böylelikle ne araç satın alma derdin var ne modifiye derdin var ne bekleme derdin var direk yarıştasın hatta aracına piste göre ayar bile yapmaya da bilirsin yarış esnasında sadece lastik değiştirme var yalnız.
Aslında en basiti youtube'ı aç oradan istediğin sınıftaki araçların yarışlarını bulup izleye de bilirsin bu da bir seçenek en vakit kayıpsızı bu olur tahminimce.
Edit : yazım okunurluluğu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 17 Kasım 2023; 13:29:22 >
-
Sanırım oyundan çok şuan şu mesajını okumak bana vakit kaybı yaşattı.
Teşekkürler zaman ayırıp bu mesajı yazdığın için
-
Düzelttim şu anda daha okunur anlaşılır olmuştur umarım
aslında yazmak istemiyordum ama
niye ısınma/ayar çekme/piste alışma ve sıralama turu atıyoruz -niye ısınma/ayar çekme/piste alışma ve sıralama turu atıyoruz -niye ısınma/ayar çekme/piste alışma ve sıralama turu atıyoruz
zaman kaybı -zaman kaybı-zaman kaybı-
denilince bir kaç kişi tarafından bende ister istemez belli bir cevap vermek istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 17 Kasım 2023; 13:36:27 > -
Antrenman modunu atlama seçeneği gelir bence ilerde oyuna, çok şikayet eden var çünkü.
-
Sırf bu oyunu denemek için 5 liraya gamepass aldım ama en hızlı sildiğim oyun oldu.
-
Büyük bir fedakarlık yapmışsınız. Üzüldüm :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X