Şimdi Ara

Forza Motorsport (PC Ana Konu / 2023) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
23
Favori
24.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araba Tuning hakkında biraz rehber yaparsanız çok makbüle geçer .

• Beyler, iyi bir pc m yok ama çöp de sayılmaz 9700k, rtx3070 ve 32 gb ram kullanıyorum.
    Ea wrc son ayarlarda çok güzel çalıştırıyor ama bu oyun rezalet. Hem grafikler çok soluk hem de çok stutter var. Hangi ayarı denersem deneyim olmadı. Mesela pite girince ekip kıyafetleri tam yüklenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    4080 kartla dahi aynı problemler var. Ben kapadım oyunu en az 2-3 update işi var. Böyle akması lağzım oyunun ne yazık ki değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben oyunu açmıyorum bile düzelmeli.sistem yiyecek bir şey yok.oyun optimize edilmemiş gibi

• forza
    Master Hockenheim in Forza Motorsport Update 3
    https://forza.net/news/forza-motorsport-update-3

12 aralıkta oyuna yeni bir güncelleme gelecek.

Yeni pist olarak Hockenheim geliyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• MARCO kullanıcısına yanıt

linke tıklayınca : Hata kodu: STATUS_ACCESS_VIOLATION

bu nedir yav

• Pist yerine fps yükseltseler ya

• Grafik düzelmediği sürece anlamsız kalıyor güncellemeler bence.

• Bu oyunda aracın etrafına bakamıyor muyuz? Horizon 5'te sağ maus tuşuna basılı tutarak bakabiliyorduk.

• GT 7'nin yaninda ezik lan bu oyun. Eskiden biraz rekabet ederdi. Zavalli duruma dusmus artik. Pcde GT7 olsa yuzune bakmazsiniz forzanin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 10 Aralık 2023; 7:53:52 >
  • Dante kullanıcısına yanıt

Biraz anlatır mısın neden bu kadar rezil mesela?

• Dante kullanıcısına yanıt

Bu seriyi hatta horizon serisini bile 2. Oyundan beri oynayan biri olarak ayrıca Playstation 2 den beri gran turismo oynayan biri olarak gördüğüm en boş yorum. İlk defa oynamışsın

• 13. Nesil i7 işlemcimle 8 GB RTX4060'ımla 32 GB ramimle en düşük ayarlarda 10-15 fpslerde, orta ve yüksek ayarlarda ise aracı bir uzay mekiği edasıyla boşlukta sürdüğüm çöp oyun.

• Değerli arkadaşlar, oyundaki open class tour ve prestige tour yarışlarını mümkün olduğunca çabuk bitirmenizi öneririm. zira bazılarında bitiş süresi belirtilirken prestij turu gibi içeriklerde bir belirsizlik var.

Ciddi anlamda tam düzeleceğinden umudum yok oyunun , ancak bir seviyeye gelene kadar hiç olmazsa bir takım araçlara ve pistlere alışmış olursunuz. Progression sistemini hiç beğenmesem de elimizde olan bu.

@utopikzihin , daha düşük sistemde (5600x + 16gb ram+ rtx 3060 12gb) daha akıcı oynayabiliyorum. bence oyun dosyalarını bir doğrulayın , ray tracing açmadan, bazı ayarları da ultradan high a çekerek oyunu kapa- aç yapın ve tekrar deneyin.

Oyunun vaadedildiği materyal ve görsel kalitesiyle (2022 ve 23teki gameplay demolar) çıkan ürünün alakası yok, optimizsayonu da evet çok kötü ancak buna rağmen yapabileceğimiz şeyler var. Digital foundry nin optimised settings videosuna bakmanızı da öneririm. her bir ayarı detaylı açıklayıp kıyaslamışlar. ve grafik ayarlarını asla pistte yarış esnasındayken değiştirmeyin. ana menuden yapın hatta garantiye almak isterseniz, kapa- aç yapın.

• Rt kapalıyken 6700 xt ile fhd ultrada 55 fps minimum alıyordum.

• 10.41 GB güncelleme aldı oyun.

• Forza Motorsport Update 3.0 Release Notes

steamcommunity.com
    Steam :: Forza Motorsport :: Forza Motorsport Update 3.0 Release Notes
    https://steamcommunity.com/games/2440510/announcements/detail/3866966727033575103
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.