Şimdi Ara

FOTO MAKINASI ALICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR IKINCI EL OLABILIR SIFIR OLABILIR SAGLAM OLDUKTAN SONRA IKINCI ELDE OLUR
    AMA ÖZELLIKLERI 7 VEYA 10 MP.OLMALI VE OPTIK ZOOM ORANI YUKSEK OLMALI 10 OPTIK ORNEGIN LCD EKRANI BUYUK KUCUK FARK ETMES DSL OLABILIR AMA DSL DA 300 VEYA 350 TL GECMEMEK ŞARTIYLA IKINCI EL OLUR ZATEN BU FIYATACEVAPLARINIZI BEKLİYORUM MARKA ÖNEMLİ DEGIL PRATIKA ORİTE GİBİ DANDIK MARKALAR HARICINDE HER MARKA OLABILIR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: mmamix

ARKADASLAR IKINCI EL OLABILIR SIFIR OLABILIR SAGLAM OLDUKTAN SONRA IKINCI ELDE OLUR
    AMA ÖZELLIKLERI 7 VEYA 10 MP.OLMALI VE OPTIK ZOOM ORANI YUKSEK OLMALI 10 OPTIK ORNEGIN LCD EKRANI BUYUK KUCUK FARK ETMES DSL OLABILIR AMA DSL DA 300 VEYA 350 TL GECMEMEK ŞARTIYLA IKINCI EL OLUR ZATEN BU FIYATACEVAPLARINIZI BEKLİYORUM MARKA ÖNEMLİ DEGIL PRATIKA ORİTE GİBİ DANDIK MARKALAR HARICINDE HER MARKA OLABILIR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

hocam siz DSL OLABILIR AMA DSL DA 300 VEYA 350 TL GECMEMEK ŞARTIYLA bir tabirle ölmüş ..... arıyorsunuz
  • ya olurmu dsl makınalar var bir tane varda cumaya kadar musade ıstedı onu bekleyene kadar baska bulabılırsem dıe olmus e... olurmu sende
  • quote:

ya olurmu dsl makınalar var bir tane varda cumaya kadar musade ıstedı onu bekleyene kadar baska bulabılırsem dıe olmus e... olurmu sende

o zaman bulduğunuz ikinciel dsr mikinanın markasını ve modelini yazarsanız
    makina size yararmı yaramazmı ? yardımcı olunur.
  • quote:

ya olurmu dsl makınalar var bir tane varda cumaya kadar musade ıstedı onu bekleyene kadar baska bulabılırsem dıe olmus e... olurmu sende

Markası-modeli neymiş onun?

Ekleme: Benden önce Notes yazmış, sayfayı yenilemediğim için fark etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djinn_inc -- 24 Şubat 2010; 17:44:32 >
  • alınca marka ve modelını sızınle paylasırım
  • Arkadas ne aradigini bilmiyor
    DSLR demis, practica - orite demis.
    Sanirim o DSLR'in anlamini bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 24 Şubat 2010; 18:18:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen,
    Aldıktan sonra ..... Kolay gelsin.... Ne olduğunu gerçekten merak ettim. Acaba 350 TL' ye fırsat mı kaçtı ?
    quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Arkadas ne aradigini bilmiyor
    DSLR demis, practica - orite demis.
    Sanirim o DSLR'in anlamini bilmiyor.
  • Biz alırız diye korktu galiba geçenlerde bende 350 liraya sahibindende D60 bulmuştum uygunsuz ilan diye sildiler hemen kesin bişeyler vardır dikkat et derim..
  • quote:

bulursun kafanı yorma ,sabırla araman gerek
  • CANIM DİJİTAL FOTOGRAF MAKINASI ICIN KULLANDIM BEN ORITE VE PRATİCAMI NEYSE SEN PEK BILIYOSUN SANIRIM Bİ BOŞLUGUNDA OTUR TÜRKÇE DERSİNE ÇALIŞ
  • quote:

CANIM DİJİTAL FOTOGRAF MAKINASI ICIN KULLANDIM BEN ORITE VE PRATİCAMI NEYSE SEN PEK BILIYOSUN SANIRIM Bİ BOŞLUGUNDA OTUR TÜRKÇE DERSİNE ÇALIŞ

Türkçe dersi veriyorsun da cümlelerin ağlıyor farkında mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

quote:

CANIM DİJİTAL FOTOGRAF MAKINASI ICIN KULLANDIM BEN ORITE VE PRATİCAMI NEYSE SEN PEK BILIYOSUN SANIRIM Bİ BOŞLUGUNDA OTUR TÜRKÇE DERSİNE ÇALIŞ

Türkçe dersi veriyorsun da cümlelerin ağlıyor farkında mısın?

• 6-7 Aydır uğramam bu bölüme.

DSL diye yeni birşey mi çıktı?
  • atışmak istemıyorum ben en azından seslı harflerı klavyede kullanamıyosamda okudugumu dogru anlıyorum bu ılan amacını aştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmamix -- 27 Şubat 2010; 16:58:51 >
  • tam sana göre bir makina fuji s1500
  • arkadaşlar sigma sd9 ve 24:70 lens 350 tl buldum hadi bakalım
  • Selam... 2008 yılında aldığım SAMSUNG L730 fotoğraf makinemi ,model yükseltmek amacıyla satmak istiyorum.Kutu içeriği tam. Garantisi devam ediyor.( Türkiye ,20 Nisan 2010) Şuana kadar her anlamda memnunum. İsterseniz, çektiğim resimlerimi paylaşabilirim. İlk fotoğraf makinem ,satmakta kararsızım ama daha üst modelini almak için satabilirim. Özelliklerinden bazıları :iso 1600, Yüz tanıma, Titreşim (ASR), gayet ince ve küçük, eğlenceli modları var, video kalitesi iyi (SVGA 800x592) ,Kırmızı göz düzeltme vs... Almayı düşünenler özele mesaj atabilir. Makinemin resmi mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen01

Selam... 2008 yılında aldığım SAMSUNG L730 fotoğraf makinemi ,model yükseltmek amacıyla satmak istiyorum.Kutu içeriği tam. Garantisi devam ediyor.( Türkiye ,20 Nisan 2010) Şuana kadar her anlamda memnunum. İsterseniz, çektiğim resimlerimi paylaşabilirim. İlk fotoğraf makinem ,satmakta kararsızım ama daha üst modelini almak için satabilirim. Özelliklerinden bazıları :iso 1600, Yüz tanıma, Titreşim (ASR), gayet ince ve küçük, eğlenceli modları var, video kalitesi iyi (SVGA 800x592) ,Kırmızı göz düzeltme vs... Almayı düşünenler özele mesaj atabilir. Makinemin resmi mevcut...

teşekkürler bende zaten sony dsc-s930 var daha güzel bi makına almak ıstıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.