Şimdi Ara

Freedos'a win 10 kurcam WIN 10 Anahtar onerisi lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • freedosa win 10 kuracam ama win 10 keyim yok. crackli kullanmak istemiyorum onerisi olan varmi?
    (Yukseltme degil 0 dan kurcam/ daha oncw win kurulu degil)

bogle bir site var ne kadar guvenilir bilmemhttps://gosopy.com/electronics/computers/software/windows-10-genuine-license-key-product-serial-code-24-hour-sale/
    buradan bunu mu temin edeyim yoksa baska guzel fikri olan varsa yardimci olursa sevirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• efebora06 kullanıcısına yanıt
    "Aklın yolu birdir." demişler
  • kankalar yükseltme degil isletim sistemi windows olmayan bir pc ye 0 dan windows kurucam

• win 7 i kurup win 10 a yukseltip sonra tekrar format atip win 10 kurucak kadar verimli hizda bir netim tok sadece elimde 1 usb bellegin icinde uefi formatina hazir win 10 home var

• quote:

Orijinalden alıntı: ozibu51

win 7 i kurup win 10 a yukseltip sonra tekrar format atip win 10 kurucak kadar verimli hizda bir netim tok sadece elimde 1 usb bellegin icinde uefi formatina hazir win 10 home var

Bilgisayarı kucaklayıp hızlı interneti olan bir yere götür. Artık arkadaşına mı gidersin, hızlı internet bağlantısı olan bir internet kafe mı bulursun bir şeyler yap işte... Beleş lisanslı Windows 10 Pro fırsatını kaçırma... Son yükseltme tarihi 31 Aralık 2017. Bu fırsatı bir daha bulamazsın. Ondan sonra ya kracklı virüslü şekilde Windows 10 kullanırsın ya da lisans parası bayılırsın gözün fal taşı gibi açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozibu51
    okadar ugrascak vaktim yok ve bulundugum sehir ihtibari ile imkanlar ciddem kisitli. onun yerine 20 30 liraya oem windows 10 alsam daha kolay olmazmi?

Siz bilirsiniz. Ben size ücretsiz orijinal lisansa sahip olmanın yöntemini gösterdim. Key alacaksanız sağlam, güvenilir yerden alın.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Birşey sorablirmiyim? Bilgisayarımda win10 kurulu,bunu bilgisayarcıya götürüp windows 7 yükletsem bi de krek yaptırsam sonra eve gelip sizin bu yolla yükseltsem olrmu ? Kullanabilir miyim orjinal sürümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmdrzrm

Birşey sorablirmiyim? Bilgisayarımda win10 kurulu,bunu bilgisayarcıya götürüp windows 7 yükletsem bi de krek yaptırsam sonra eve gelip sizin bu yolla yükseltsem olrmu ? Kullanabilir miyim orjinal sürümü.

Kendin yapacaksın ki beleşin zevkine varasın, zevkten dört köşe olasın... Bilgisayarcıya götürüp yüklettip para vereceğine Windows 10 Pro Retail key al daha iyi...

Şurdan Windows 7 Ultimate indirerek işe başlayabilirsin. >>> TIKLAYINIZ <<<

Aşağıdaki konuda nasıl yapılacağını anlattık. Burada aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok. O konuyu okuyunuz, o konudan devam edelim.

Yardımcı Teknolojileri Kullananların Windows 10'a Yükseltmesi 31 Aralık 2017 Tarihinde Sona Eriyor.

Çok teşekkür ederim başarabilirsem yazıcam :D
    win 7 ultiyi indirdim ve şuan dazloader v2.2.2 arıoyorum en üstte türkçe bir sayfa var ordan indirip yapıcam değilmi ? sonrasında etkinleşince yukarıdaki linkten direk windowsun sayfasından yükseltme işlemini yapıcam ve işlem tamam olucak orjinal windowsm oluck dimi ^^
  • quote:

win 7 ultiyi indirdim ve şuan dazloader v2.2.2 arıoyorum en üstte türkçe bir sayfa var ordan indirip yapıcam değilmi ? sonrasında etkinleşince yukarıdaki linkten direk windowsun sayfasından yükseltme işlemini yapıcam ve işlem tamam olucak orjinal windowsm oluck dimi ^^

Daz Loader'in gerçek kaynağı "My Digital Life" forumu ama indirmek için üyelik gerekiyor.

https://forums.mydigitallife.net/threads/windows-loader-download.58464/

Siz istiyorsanız başka yerden de indirebilirsiniz. Etkinleştirmeden sonra tarif edildiği şekilde yükselme yapınız. Doğru yoldasınız. Yükseltme işlemi internet bağlantı hızınıza göre uzun sürebilir sabırla bekleyiniz.

Tamamdır olursa sana cok dua edicem ^^
    Hocam verdiğiniz siteye üyelik aldım fakat linke tıklayınca yükleme yaqpmıyor,adsız diye bi sekme açılıyorama tepki yok.
  • mhmmdrzrm kullanıcısına yanıt
    PM den yolladım.
  • quote:

Hocam verdiğiniz siteye üyelik aldım fakat linke tıklayınca yükleme yaqpmıyor,adsız diye bi sekme açılıyorama tepki yok.

Eskiden normal linkler vardı ama artık sadece torrent linkleri koymuşlar. Bir torrent programı ile indirebilirsiniz.
    İsterseniz @MRT_ arkadaş PM göndermiş ona bi bakın.
    Teşekkürler, evet forumdaşım cansiperhane yardım ediyor şuan :)

• quote:

Teşekkürler, evet forumdaşım cansiperhane yardım ediyor şuan :)

Kolay gelsin.
    Çok teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.