Şimdi Ara

fren sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum, arabam 2000 model fiat brava 1.6 sx, 2 gündür frene bastığımda gösterge panalinde yuvarlak çentikli bir işaret çıkıyor. bir de 50 yi geçince titreyerek çıkıyor. fren tutuşunda, stop lambalarında bi sorun yok ve frenlemede herhangi bi ses de yok, acaba neden oluyodur yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

• balataların bitiyor büyük ihtimalle. son değişim ne zaman oldu?
  • bilemiyorum arabayı alalı 2 hafta oldu ve ilk arabam
  • quote:

Orjinalden alıntı: hades1979

arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum, arabam 2000 model fiat brava 1.6 sx, 2 gündür frene bastığımda gösterge panalinde yuvarlak çentikli bir işaret çıkıyor. bir de 50 yi geçince titreyerek çıkıyor. fren tutuşunda, stop lambalarında bi sorun yok ve frenlemede herhangi bi ses de yok, acaba neden oluyodur yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

Arkadaşım o lamba normalde
    1-hidrolik eksildiğinde
    2-Balatalar aşındığında yanar
    frene bastığında eğer yanma varsa depodan fazla hidrolik çekiliyor demektir yada elektrik sistemi karışmıştır-ki benim tahminimce 2. durum söz konusu araçta fren sorunu yok demişsin fren hidroliğin tammı ve eksilme varmı?
  • bugün baktırdım hidrolik tammış, balatalar aşınmış dediler... teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.