Şimdi Ara

frezone kayıt olmak 26 yaş üstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • freezone kayıt olmak istiyorum ama yaş 27 nasıl kayıt olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Mogolo

freezone kayıt olmak istiyorum ama yaş 27 nasıl kayıt olabilirim

Soy ismi tutan 1. Dereceden 25 yaş altı bir akrabanın tc nosunu al hocam herhangi bir bayiye gidip kullanıcı olarak tanımlamak istediğini ilet işlem tamamdır gene resmi olarak herşeyde senin adın geçecektir ben ve bir arkadaşım bu işlemle geçtik bilgin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

quote:

Soy ismi tutan 1. Dereceden 25 yaş altı bir akrabanın tc nosunu al hocam herhangi bir bayiye gidip kullanıcı olarak tanımlamak istediğini ilet işlem tamamdır gene resmi olarak herşeyde senin adın geçecektir ben ve bir arkadaşım bu işlemle geçtik bilgin olsun

Ama yasal olarak hattı biz değil, kullanıcı olarak gösterdiğimiz yakınımız kullanmış oluyor değil mi? Vodafone açısından bu durum bir sakınca doğurur mu?
  • Yok üstadım nasıl yapıyorlar onu bilmiyorum ama kullanıcı olarak tanımlıyor gene faturada vs resmi olan alanlarda sizin isminiz geçiyor vodafone açısından bir sıkıntı durumu olsa bayi böyle bir seçenek sunmazdı hocam sanırsam bize onlar sundu bu teklifi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multe -- 17 Kasım 2013; 16:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asceticc

quote:

quote:

Ama yasal olarak hattı biz değil, kullanıcı olarak gösterdiğimiz yakınımız kullanmış oluyor değil mi? Vodafone açısından bu durum bir sakınca doğurur mu?

Kardes oyle degil.sen o yakinini sana referans gosteriyorsun.

• quote:

quote:

BİZDE BU ŞEKİL KULLANIYORUZ
  • Bu şekilde kullanıldığını ve kullanılabilineceğini yasal olarak da bir sıkıntı olmayacağını biliyorum
    Öğrenmek istediğim ben 26 yaş üstü bir kullanıcıyım, hattıma yeğenimi kullanıcı olarak tanımlatıp freezone tarifelerinden birini kendim kullanmak istiyorum. Vodafone normalde bana bu tarifeyi kullanma hakkını 26 yaş üstü olduğum için vermiyor Ben şimdi yeğenimi kullanıcı olarak tanımlatttığım zaman hattı yeğenim değil yine ben kullanacağım ama hala 26 yaş üstü olacağım.Kullanıcı tanımlattığım yeğenim bu hattı kullanmadıktan sonra benim onu tanımlatmamın ne anlamı oluyor anlamış değilim Bu durumda yaptığımla yasal ama ahlaki olmayan bir yol mu izlemiş oluyorum açıklar mısınız.. Çünkü vodafone bana bu hakkı verecekse direk olarak verir, neden yeğenime ihtiyaç duysun ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu şekilde kullanıldığını ve kullanılabilineceğini yasal olarak da bir sıkıntı olmayacağını biliyorum
    Öğrenmek istediğim ben 26 yaş üstü bir kullanıcıyım, hattıma yeğenimi kullanıcı olarak tanımlatıp freezone tarifelerinden birini kendim kullanmak istiyorum. Vodafone normalde bana bu tarifeyi kullanma hakkını 26 yaş üstü olduğum için vermiyor Ben şimdi yeğenimi kullanıcı olarak tanımlatttığım zaman hattı yeğenim değil yine ben kullanacağım ama hala 26 yaş üstü olacağım.Kullanıcı tanımlattığım yeğenim bu hattı kullanmadıktan sonra benim onu tanımlatmamın ne anlamı oluyor anlamış değilim Bu durumda yaptığımla yasal ama ahlaki olmayan bir yol mu izlemiş oluyorum açıklar mısınız.. Çünkü vodafone bana bu hakkı verecekse direk olarak verir, neden yeğenime ihtiyaç duysun ki

18 yaşın altında olup kendi adına hat alamayan fakat cep telefonu kullanan gençler öğrenciler için bu sistem oluşturulmuştur yani siz kullanın diye değil.Eğer öğrenmek istediğiniz durum bu ise cevabı siz kullanamazsınız fazla sorgulamak yerine kullanmak istemiyorsanız tarifenizi değiştirebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

Bu şekilde kullanıldığını ve kullanılabilineceğini yasal olarak da bir sıkıntı olmayacağını biliyorum

18 yaşın altında olup kendi adına hat alamayan fakat cep telefonu kullanan gençler öğrenciler için bu sistem oluşturulmuştur yani siz kullanın diye değil.Eğer öğrenmek istediğiniz durum bu ise cevabı siz kullanamazsınız fazla sorgulamak yerine kullanmak istemiyorsanız tarifenizi değiştirebilirsiniz.

Öncelikle açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim,
    Ben bu tarifeyi kullanmıyorum, ama kullanmayı istiyorum, yukarıda bahsettiğim tereddütlerim olduğu için sorma gereği duydum. Sizin de dediğiniz gibi fazlaca sorgulamalarım neticesinde tereddütlerimi giderdim ve şu anda kullanmamaya karar verdim. Bunun yerine Cep Kazan tarifesiyle Komple Paketi alacağım

• 1. dereceden yakının ve kütük bilgilerinin aynı olması gerekir 25 yaş altında olan kişinin.

Vodafone tarafından kullanıcı tanımlanıyor ve gençlik tarifeleri, kampanyalarından yararlanabiliyorsun.

Hiçbir güvenlik açığı durumu yok. Sadece ek bir sunum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.