Şimdi Ara

FSI motora yağ tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2006 passat 2.0 fsi araca orginal servis hangi yagi kullanıyor. veya siz en iyi fiyat performans hangi yagi tasviye edersiniz?Ayrıca 4lt yag yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xms -- 20 Temmuz 2011; 12:12:05 >

• Ben Castrol Edge 5W-30 kullanıyorum. Servise götürdüğümdede özellikle bunu kullanmalarını söylüyorum. Ben memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

Ben Castrol Edge 5W-30 kullanıyorum. Servise götürdüğümdede özellikle bunu kullanmalarını söylüyorum. Ben memnunum.

Bu yağı Türkiye de bulabiliyor musun?

Castrol Edge 5W-30 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrckr79

quote:

Ben Castrol Edge 5W-30 kullanıyorum. Servise götürdüğümdede özellikle bunu kullanmalarını söylüyorum. Ben memnunum.

Castrol Edge 5W-30 ?

Evet buluyorum. Öncelikli olarak net üzerinden alıyorum. Netten almadığım zamanlarda Mecidiyeköyde bi tunning mağazasından almıştım 2 defa.
  • Türk malı Castrol edge 5W-30 var piyasada....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrckr79

quote:

Castrol Edge 5W-30 ?

Evet buluyorum. Öncelikli olarak net üzerinden alıyorum. Netten almadığım zamanlarda Mecidiyeköyde bi tunning mağazasından almıştım 2 defa.

O Zaman soruyu farklı sorayım

Bulmuş olduğun Castrol Edge 5W-30 Volkwagen' in W504 kodunu karşılıyor mu? Eğer karşılamıyor ise Türk Mali Castrol (Yani henüz avrupadaki Edge gibi onay alamamış yağ), eğer yazıyor ise bana net adresini veya tuning firmasını yazabilir misin?

Çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muradovskiy

Türk malı Castrol edge 5W-30 var piyasada....

Haklısın abi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CVT Şanzıman Yağ Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Motora yağ ekleme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence fsi da en güzel randıman veren mobil esp formula 5 - 30. bizaat kullanıyorum, motoru farkedilir derecede rahatlatıyor, 5500 km oldu, ben de tavsiye üzerine kullanmaya başladım, uzun yolda da yakıt sanki daha az yakıyor. bugün şileye gittim geldim passat 1.6 fsi ile. 120 km, araçta yüklü bagaj ve 4 kişi, ara ara klima kullanımı, 100 km de 6.2 lt., 120 km yi ise 7.4 lt. benzin tüketimi ile bitirdi. ortalama hızım saatte 72 km. alpetten 4.2 tl ye benzin aldım.yani kilometrede 26 kuruşluk yakıt tüketimi.
  • passat fsi yı olan bir arkadaşım var.
    Araç kiralık şirket aracı.. Nerede bakım yapıldığı belli değil. Ne yağ kullandıklarını da bilmiyor..
    Ama yaklaşık 12000 km gittikten sonra yağ lambası yanıyor...
    O motor turbo değil. Ben olsam tercihen parasal açıdan problem yaratmıyorsa 0W-40 ikinci tercih olarak 5W-40 kullanırım.. İki yağda o motorun standartlarını karşılıyor. ( VW 50200-50500 )
  • Ben Castrol 0-30 kullanıyorum tavsiye ederim.Deneyin memnun kalacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.