Merhabalar arkadaşlar 1 senelik deneme girişimlerim sonucunda FTTB sistemimi FTTH sisteme çevirdik. Dairelere kadar OBK kablo çekim işlemi yapacağım. Telekom kutuyu montaj etti her şey hazır ve aktif. Bu süreçte çok fazla sayıda il telekom müdürünü darladım :D sağolsun ellerinden geleni yaptılar. Zaten fiber var diye proje hep ret ediliyordu bi şekilde oldu bende bilmiyorum |
FTTB sistemi FTTH ye çevirdik.
-
-
-
Hayırlı olsun
-
Teşekkürler. Mevcut sistemi sökerler mi acaba.
Ayrıca comnet port değişikliği yapamam diyor anlayamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Umarım tüm FTTB li sistemlerde yavaş yavaş dönüşüm olur.
-
Hayırlı olsun darlamadan olmuyor sürekli BTK'dan şikayet oluşturacaksın ya da telefonla kayıt bırakacaksın başka şeyden anlamıyorlar çünkü.
-
nasıl başardınız acaba? benim buradaki tt müdürlüğü adresimde başka firma var diye altyapı getirmiyor bile
-
Biz adsl i vdsl e bile ceviremiyoruz hayirli olsun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun
-
Konuda denk gelmişken sorayım dedim.
Bizim binaya fiber giriyor sonra VDSL kabin koymuşlar bakıra dönüyor son kullanıcı bağlantısı.
Binada 10-12 civarında abone var.Bu VDSL kabini FTTH kabinine dönüştürme şansımız var mı ve bununla ilgili bir dilekçe vs. var mıdır TT Bölge Müdürlüğü'ne verebileceğimiz?
Mevcut kabin fotoları:
EDiT : Kabin resimlerini yükledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 18 Mayıs 2023; 23:29:8 >
-
İl Telekom Müdürü ile görüşme yapın. Dilekçe felan zor iş. Genelde görüşme yapıyorlar bizim müdür bizzat odasında ağırladı yardımcı olacağını söyledi.
Bir sene boyunca sürekli darladım yapılana kadar :) biraz sıkıntı bir iş genelde projelendirme ret ediliyor orada zaten fiber var diye
Merhaba. Tabiki dönüşümü için başvuru yapabilirsiniz. Dilekçeye binamızda kurulu FTTB sistemin FTTH ye çevrilmesini istiyoruz yazmanız yeterli olacaktır. Bağlı olduğunuz Telekom Müdürlüğüne başvurursanız yardımcı olacaklardır dilekçenizin işleme alınması hususunda.
-
Haftaya bir başvuralım bakalım o zaman...
EDiT: Daha önce Açık Kapı üzerinden başvurmuştum gelen cevap böyleydi.Gidip TT Müdürlüğü'ne baskın yapmam mı gerek bu durumda ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 19 Mayıs 2023; 23:24:15 >
-
banada öyle geliyordu copy paste mesajlar hep. gidip yüz yüze görüşme yapman lazım
Artık umudumu kesim, TT alt yapınız yok diyor, Superonline çalışmalarımız sürüyor, Kablonet ilçeniz şebeke dışında vs Her seferinde sanki siyasetçiye soru sormuş gibi, uzun uzun size fiber filan yok dedikleri mesajı süsleyip gönderiyorlar :(
-
Bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğünün erişim planlaması ile görüşebilirsiniz. İnşallah netice alırsınız.
-
Bu meseleyi forumda çok defa gündeme getirmiş ve bu dönüşümün sağlanması için de çaba göstermiş biri olarak henüz bir ilerleme katedemedim maalesef. Denediklerim aşağıdadır.
-Bağlı olduğum müdürlüğe bizzat dilekçe verdim, mühendisle görüştüm, bir bakalım sizi ararız dediler, 5 ay geçti yanıt gelmedi.
-Yine bu mühendis arkadaşa linkedin'den yazdım, talebimin karşılanamayacağını, müdürlük ve gm olarak bu işi önceliklendirmediklerini ilettiler.
-Uzun aralıklarla 3 kere Ümit Önal'a twitterdan yazdım. Devamında telefonla arandım ve talebimin yakın zamanda karşılanamayacağını iletildi.
-1 kere Ümit Önal'a detaylıca mail attım. Ertesi gün arandım ve başvurumun inceleneceği ve müdürlükle görüşüleceği söylendi. 2 gün sonra yine aradılar, şuan planlanan bir proje olmadığı söylendi.
-1 defa cimere yazdım, copy-paste yanıt geldi.
-1 defa btk sitesinden yazdım copy paste yanıt geldi.
-1 defa açık kapıdan yazdım copy paste yanıt geldi.
Kısaca bu meselede ya şansın olacak yada sağlam mevkide adamın olacak.
Ülkeye bak kamu kurumuna yalvar yakar iş yaptırmaya çalışıyoruz üzücü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence iş müdürde bitiyor. il telekom müdürü yarıdmcı olmaya çalıştı. 3 4 kere projeyi gönderdiler ret edildi.
Sonrasında bende umudu kestim. bi ara alt kata inince baktım montaj yapmışlar kutuyu büyük ihtimalle 20 30 gün önce yapmışlardı benim haberiö yoktu.
Sonra il telekomda birini aradım satışa açık dedi. Kutuyu kontrol ettiler aktif olduğunu söyledi.
Bugün bağlantı yapacaklar beklemedeyim.
-
Sistem bu şekilde
Benzer içerikler
- no wan ip warning hatası
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- zte modem güncelleme
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- türk telekom dns sorunu
- kapanan hat nasıl açılır
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- zyxel modem kurulumu
- türk telekom e-sim ücretli mi
- hat takılı ama şebeke yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X