https://i.hizliresim.com/oxKMJv.jpg Bu programda otomatik hesapliyorlar demisti birisi nereden hesapliyoruz ? 100 km de 8 litre gosteriyor yol bilgisayari ama o2 sensoru bozuk. Depoyu doldurmasanda hesaplama yapiliyormus fakat ben bulamadim. Tuketim maliyetini gostermiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 4 Aralık 2020; 5:53:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fuelio yakit hesaplama programi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
O total km nin altında yazan +308 km nedir ? 100 km de 4,84 LT tükettiğiniz hesaplamış ama programda yazıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_migO total km nin altında yazan +308 km nedir ? 100 km de 4,84 LT tükettiğiniz hesaplamış ama programda yazıyor.
Total kilometrenin altında yazan 308km bir önceki dolumdan itibaren o anki dokuma kadar yapılan mesafe, 4.84lt/100km ise 310 kilometrelik kısımdaki ortalama yakıt tüketimidir.
Total ortalama tüketim paylaşılan o görüntüde bulunmuyor ama uygulama istatistikleri içinde gösteriliyor ayrıca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentcandan -- 4 Aralık 2020; 16:29:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
total km motorumun güncel km si. yaptığım km yi ekledikçe o da artıyor. motordaki yazanla arada bir karşılaştırıyorum
310km yol yapmışım, 15 litre benzin almış depo. zaten bunları girdiğinizde otomatik 100km/litre olarak gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzmarit -- 4 Aralık 2020; 16:59:41 > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X