Şimdi Ara

FUJİ F200EXR - PANASONİC TZ7 - SONY DSC-WX1-CANON SX200 Hangisini önerirsiniz?(panasonic TZ7 alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sony dsc-w290

Fuji film finepix f200exr

Panasonic lumix dmc Tz7

Sony Cyber-shot dsc-wx1

yada bunlara alternetif önerebileceyiniz bir model varmı..

Beni kendisine ceken model ise fuji f200exr çunkü sensör boyutu 1/1,6 vede super ccd exr sensör..

yarın alıcam acıl yardımlarınızı bekliyorum...
    Simdi farkına vardım gözdem olan fuji f200 vidieo cözünürlüğü max 640*480 imiş
    diger modeller de ise 1280*720 imiş

incelemeler burada:
    http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/2075-2088-2223-2111.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcl44 -- 3 Kasım 2009; 17:30:30 >

• Dediğin gibi F200 de 1280*720 video çekimi olsaydı tek geçerdim. 1/1,6 sensor süper bi olay.

Video senin için önemli değilse F200 en iyi seçim genede ama ben şahsen HD video çekimlerine bayılıyorum ve T7 de bu işi süper yapıyor. 12 zoom, video kayıt sırasında zoom yapabilme, kayıt sırasında zoom yaparken mercek sesinin video'da duyulmaması, rüzgar sesini engelleme, stereo ses kaydı vs gibi gerçekten unique özellikleri var. Fotoğraf olarak da beni tatmin ediyor.

Ben Tz7 kullanıyorum ve çok memnunum. Ama video çekmiyor olsaydın F200 alırdım tabii.
  • fuji f200exr nin fotoğraf konusunda avantajları var, manuel ayar ve daha kaliteli fotolar...Bu yeterliyse f200exr güzel bir seçim, EISA ödülü falan da aldı sanırım, prestijli bir ödüldür.

Fakat 12x zoom(akıllı zoom ile 21,4x), 2 kanallı DolbyDigital Ses ile 720p video kaydı, video çekerken zoom kullanılabiliyor net fotoğraflar, biraz kısıtlı da olsa istediklerini yapabildiğin manuel ayarlar, ve çok net bir ekran...Video da zoom biraz yavaş, fotoğraf moduna göre yaklaşık 1/4 hızında çalışıyor. Fotoğraf kalitesi kesinlikle fuji f200exr nin daha güzel, ama panasonic de bu konuda başarılı olduğundan, fark fazla değil. Karanlık ortamlarda fuji daha başarılı.

Sadece fotoğraf bana yetmez diyorsan, panasonic tz7/zs3 daha iyi bir seçim olur. Yanında ayrıca bir video kamera taşımazsın, video kamera kalitesine en yakın kompakt panasonic tz7/zs3 ve canon sx200 var sanırım, fakat tz7/zs3 ün video bitrate i çok fazla, 2 kanallı DolbyDigital ses ile kayıt yapıyor. Ben de yaz aylarına girerken bu (+) (-) leri bilerek almıştım, benim için çok iyi bir seçimdi, gayet memnunum.

• TZ-7 den başkası yalan,yorumlara katılıyorum belki fuji fotograf olarak biraz daha kaliteli olabilir ama Leica objektifli bi TZ-7 yi hiçbir compact makinaya tercih etmem.genelde bu modeli sx200 ile kıyaslıyorlar ama kesinlikle cok daha iyi,zaten alanlar da sx200 den daha ii oldugundan bahsetmişler yorumlarda incelemek istersen yorumlara bi bak...

http://www.fotografium.com/index.php?p=show&pid=50908
  • fotoğrafsa f200
    vide'oysa video kamera alın
  • Gittim panasonic TZ7 yi aldım 339euro ya.

Artık dogru yada yanlıs bır karar verdım hayırlısı...
  • harika bir tercih yaptın kardeş
  • bu arada nerden aldın...spot mu
  • berlin de media markt dan aldım
  • emin ol pişma olmayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

fotoğrafsa f200
    vide'oysa video kamera alın

multimedia istiyor, multimediaa! yani tz7 :P
  • pişmanlıkların en büyüğünü yaşayacaksın , özellikle fotoda ve gece çekimlerinde...
  • TZ7 mi metroda unuybettim, su an kesin baska bir model kullanamk istiyorum, zevki tecrubesi apayri olur farkli modeller kullanmanin ...
    ama yapamiyorum, yine tz7 alabiliirim.. F200exr yi yine almayabilirim..

imzamdaki makinalari kullandim...
    iso performansi onemi benim icin buyuk, cunku elde cekimler icin aksam isik kosullari cogu kez iso800-iso1600 gibi kiritk seviyelerde cekim yapmak gerektiriyor..
    ama yine de diger ozellikleri nedeniyle tz7 yi tercih edebilirim , yani sio filan diyen ben bile , ki bu arkadaslar "multimedia" araci ariyorlar, ille de fotoo, bu modeli kullandiktan sonra direk DSLR a gecicem, hatta geicegim dlsrda video bile olmayabilir.,., filan demiyorlar ki,, o gozle bakin..
    emin olun, onlar icinen iyisi tz7...
  • şu TZ7 de 1/1,7 sensor olsa başka ne isterdikki değilmi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

TZ7 mi metroda unuybettim, su an kesin baska bir model kullanamk istiyorum, zevki tecrubesi apayri olur farkli modeller kullanmanin ...

iso performansi onemi benim icin buyuk, cunku elde cekimler icin aksam isik kosullari cogu kez iso800-iso1600 gibi kiritk seviyelerde cekim yapmak gerektiriyor..
    ama yine de diger ozellikleri nedeniyle tz7 yi tercih edebilirim , yani sio filan diyen ben bile , ki bu arkadaslar "multimedia" araci ariyorlar, ille de fotoo, bu modeli kullandiktan sonra direk DSLR a gecicem, hatta geicegim dlsrda video bile olmayabilir.,., filan demiyorlar ki,, o gozle bakin..

gimmeluck
    f200 almak için tz7 anladığım kadarıyla kaybettin geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: opentelcl44

Gittim panasonic TZ7 yi aldım 339euro ya.

Artık dogru yada yanlıs bır karar verdım hayırlısı...

KARDEŞ HAYIRLI OLSUN, GÜLE GÜLE KULLAN...
    imkanın varsa hemen bir yedek batarya almanı öneririm. Makinaya güncelleme 1.2 yüklenince yan sanayi pillerde problem yaşanıyor, aklında bulunsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_31648445/tm.htm
    buradan foto paylaşımlarını bekliyoruz. Makina hakkında bazı bilgiler de bulabilirsin.
    gimmeluck ve mboyaci makinayı en iyi çözümleyenlerden, yazdıklarını okursan çekimlerde (özellikle manuel ayarlarda) faydalı olacaktır.

• tesekkur ederım arkadaslarım yorumlarınız için.

Öncelikle
    ben bir pro degilim.

gece cekimleri, yok 400-800 iso performansı, yok cok net cekmesı benim icin fazla birsey ifade etmiyor.

Etmiyor çünkü almanyada ki hayat şartlarından dolayı okadar fazla özelimiz yok.

sevdiklerimle birlikte hayatı ölümsüzlestiren kareler elde etmek herseye deger

Konuyu saptırmamakla birlikde tz7 nin multimedya özellikleri yakında olacak cocugumuz için yeterli geldi...

Oyüzden tz7 en mantıklı secim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

TZ7 mi metroda unuybettim, su an kesin baska bir model kullanamk istiyorum, zevki tecrubesi apayri olur farkli modeller kullanmanin ...

gimmeluck
    f200 almak için tz7 anladığım kadarıyla kaybettin geçmiş olsun.

eheh :)
    ya kaybettim sinir oldum, hani TZ8 modeli cikmis olsa icim yanmaz gider onu alirim ust mdoele terfi bahanesi olur..
    simdi yapcak bisiy yokk, farkli model kullanmak istyiorum.. ne alsam bos..

fotografsa DSLR alin,
    video ise TZ7 alin

• canon sx200ün özelliklerinde geniş açı 28 mm diyor.. Tz7 de ise 25mm hangisi daha iyi bir değerdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

canon sx200ün özelliklerinde geniş açı 28 mm diyor.. Tz7 de ise 25mm hangisi daha iyi bir değerdir..

değer küçüldükce görüş alanı artar..yani 25 mm daha geniş görür, daha iyidir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.