Şimdi Ara

FUJİ FİLM FİNEPİX T200?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. fuji film finepix t200 özellikleri hoşuma gitti sizce nasıl.. fiyat olarak 300TL.

FUJİ FİLM FİNEPİX T200?

FUJİ FİLM FİNEPİX T200?

http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-finepix-t200-14-mp-27-lcd-10x-optik-dijital-fotograf-makinesi-hd-video-canta-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=ft94504&categoryId=248

ayrıca bu fiyatlarda bu özelliklerde tavsiye ne olabilir. ayrıca bu 720p lik video çekimleri dk başına kaç mb kullanır?

• fujifilm kötü bir makine değildir,
    fakat makine alacak olsam ilk tercihim fuji olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

fujifilm kötü bir makine değildir,

düşündürücü peki ya neden? gerçi bu fiyatlarda bu özelliklerde başka makina bulabilir miyim ki?
  • uzun bir dönem fotoğrafcılık yaptım, pek çok makine kritik etme şans yakaladım,
    Genel bağlamda canon\nikon\pentax\panasonic\sony\olympus gibi markaları tercih etmen

fiyat\performans\kalite olarak sana geri dönecektir.

Fuji-samsung-kodak gibi markalar kötü mü, değil
    benim tavsiyem bu.
  • canon ixus 300HS al 100 tl daha koyup
  • quote:

fujifilm kötü bir makine değildir,

Ben de senin gibi düşünüyorum. Makinemi almadan önce hep incelerdim her makineyi. Fujiler de çıkardı karşıma. Kağıt üzerinde güzel özellikleri oluyor, görünüşleri de fena değil. Ama görüntü kalitesini fotoğrafları diğer makinelerle karşılaştığımda biraz geride kalıyor bence Fuji.

Bu compactlar için geçerli.

Aynı şeyi X10, X100 ya da X-S1 için söyleyemem.
  • quote:

canon ixus 300HS al 100 tl daha koyup

teşekkürler bi değerlendireyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    12 ay önce açıldı
    Panasonic gf2 / Olympus e-pm1
    13 yıl önce açıldı
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bu makıneyi inceliyorum.. olympus vr310- d720 yaklasık deger olarak yakın gorunuyorlar. bunda artı olarak panaromik var eksi olarak önermiyor arkadaslar markasından ötürü... kararsizim
  • Arkadaslar bende t200 bakiyorum. Vr310 uniso degerleri daha dusuk geldi bana. Cok anlamam ama t200 almaya niyetlenmstim.hb deki fiyat da baya uygun geldi.en ucuz 350 civarinda. Ama arkacaslarin yorumlari biraz dusu durmeye basladi. Kararsiz kaldim.kullanan birinin yorumlari olursa cok sevinirim.
  • valla net bir bilgi bulamadım... Bildiğim kadariyla her iki modelde iso 3200 max. mevcut....
    ama ne kullanıp öven var nede yere vuran... markadan ötürü yok denmiş yukarda... ben oly. d720 modelini aldim ama arizalı cıktı iade ettim. kullananlar memnun olduklarını soyluyorlar ama elimde ariza verincede soğuk bakıyorum şu an için...

+100 TL veripte nikon 6150 de var gözümde ama malesef onda da ciddi inceleme bulamadım. inceleme varda kullanıcı incelemesine raslamadım! + dokunmatik ekran olması da bataryayı ne kadar sürede tüketir sorusunu getiriyor akla...

vs . vs . vs
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentpassenger -- 5 Nisan 2012; 15:07:09 >
  • Bende bu makineyi beğeniyorum ancak Fujifilm düşündürüyor, nedenine gelirsek :
    Fuji Finepix AV250 ile Nikon Coolpix S2500 cihazları test etme şansım oldu. Sonuç olarak nikonun renkleri daha canlı ve özellikle düşük ışıkta çok başarılı. Fujinin panoramik resim olayı ve hd videosu gayet başarılı olmasına karşın, düşük ışıktaki düşük performansı son derece can sıkıcı oldu. T200 ü almadan önce düşük ışıktaki çekim performansı mutlaka test edilmeli, yada alınıp test edilip, duruma göre iade edilmeli yada buraya evet T200 gerçekten on numara yazılmalı :D
  • ben de t200 düşünüyorum ama pek bi bilgim yok bu konularda. 5-6 yıldır samsung s250 var elimde onu kullanıyorum.

http://www.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_t200_review/sample_images/

burada t 200 ile çekilmiş fotolar var. değerlendirmeler mevcut.ama ingilizce
    anlayan arkadaşlar bakıp bi yorum yapabilirmisiniz?
  • hepsiburada da şu am 300 lira %52 indirimde arkadaşlar
  • t200 video cekimi ve gündüz cekim iyi gece cekimleri cok kotu kullanan biri olarak tavsiye etmiyorum
  • Bu makinalarda 3200 ISO yazmasi sizi zerre dusundurmesin arkadaslar. Cunki bu makinalar ile ISO 800'e bile ciksaniz size verecegi goruntu camurun camuru berbat bir fotograf olacaktir. O sebeple birinde 3200 ISO var da otekinde 1600 var aman 3200 olani alayim gibi sacma bir dusunceye kapilmayin. Kagit uzerinde size verilen degerlerin bircogunu zaten kullanamiyorsunuz. ISO'yu ve megapixel farkliligini hic dert etmeyin hatta daha dusuk degerlere sahip olani tercih edin.
    -
    T200 icin verilen ISO 3200 degeri de S boyutunda fotograf cektiginizde mumkun oluyor. Bu ne demek biliyor musunuz ? Makina 14 megapixel ya, 4288 x 3216 pixel fotograf cekiyor. Fakat fujifilm uyanik ya, demis ki biz bu makinayi satar iken 3200 ISO yazalim milleti kekleyelim, 3200 ISO cektirelim makinaya ama o fotograf da felaket berbat gorunur arkadas en iyisi mi biz o kadar kotu bir goruntuyu musterilere hic gostermeyelim ne yapalim ? Direkman makinanin yazilimin koyalim 3200 ISO kullanacak ise vatandas mecbur S boyutta ceksin (S : (4:3) 2048 x 1536 (16:9) 1920 x 1080 pixel) ki rezilligi goremesin. 2048x1536 = 3 megapixel fotograf eder size, e size satilan makina 14 megapixel degil miydi ?! 1920x1080= 2 megapixel eder size, nerede sizin makinanin geri kalan 12 megapixeli ? Fuji yemis sizin kekleri sizi keklemis iste ispati !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 4 Temmuz 2012; 0:37:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALySmith

hepsiburada da şu am 300 lira %52 indirimde arkadaşlar

O fiyata da alinabilir gibi duruyor. Yani hani diyebilen, bilen var ise ciksin desin "Yok kardesim 400 lira ama bundan cok daha iyi fotograf ceken su makina var". Ben bilmiyorum, o sebeple 300 liraya alinabilecek bir makinadir diyorum !.. Fakat, yakin fiyata Canon var ise alinir da demeliyim. Canon'larda uzun pozlama suresi 15 saniye oluyor ve bu sebeple daha iyi gece fotograflari cekebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 4 Temmuz 2012; 0:43:45 >
  • quote:

uzun bir dönem fotoğrafcılık yaptım, pek çok makine kritik etme şans yakaladım,
    Genel bağlamda canon\nikon\pentax\panasonic\sony\olympus gibi markaları tercih etmen

benim tavsiyem bu.

Bende Kodak V1253 vardı ve çok memnundum. Bozulunca Olympus VG-130 aldım, gece ve gündüz çekimleri berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

benim tavsiyem bu.

Bende Kodak V1253 vardı ve çok memnundum. Bozulunca Olympus VG-130 aldım, gece ve gündüz çekimleri berbat.

200 liralık bi aletten gece çekimi için iso performans beklemek çok mantıklı olmaz.
    fakat gündüz çekimleri de kötüyse, ayarlarla oynamalısınız.

unutmadan, saydığım markalar dslr serilere daha fazla yatırım ve zaman harcamakta.
    compact sınıfının performansını dslr serilerle kıyaslamamak lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

benim tavsiyem bu.

200 liralık bi aletten gece çekimi için iso performans beklemek çok mantıklı olmaz.
    fakat gündüz çekimleri de kötüyse, ayarlarla oynamalısınız.

unutmadan, saydığım markalar dslr serilere daha fazla yatırım ve zaman harcamakta.
    compact sınıfının performansını dslr serilerle kıyaslamamak lazım.

200 TL'de olsa daha iyisini yapmasını beklerdim Olympus'tan gündüz çekimleri çamur gibi. Ayarlarını oynadım, ama berbat çekim yapıyor. Nerede benim Kodak V1253'üm.
    Olympus VG-130'u satıp, Kodak M583 almamı önerir misiniz?

FUJİ FİLM FİNEPİX T200?

FUJİ FİLM FİNEPİX T200?

FUJİ FİLM FİNEPİX T200?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.