Şimdi Ara

fujifilm f200exr - panasonic tz7 - canon s90 bu makinalardan hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ay içinde fotoğraf makinası alıcam ama aşağıdaki 3 modelden hangisinin fotoğraf çekimi daha kaliteli video çekim o kadar önemli değil hangisini tavsiye edersiniz
    Birde gittigidiyor .com dan veya sahibinden .com dan bu ürünlerden birini almak için tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir satıcı var mı

fujifilm f200exr
    panasonic tz7
    canon s90

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afterburn -- 5 Ocak 2010; 3:00:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: afterburn

Arkadaşlar bu ay içinde fotoğraf makinası alıcam ama aşağıdaki 3 modelden hangisinin fotoğraf çekimi daha kaliteli video çekim o kadar önemli değil hangisini tavsiye edersiniz
    Birde gittigidiyor .com dan veya sahibinden .com dan bu ürünlerden birini almak için tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir satıcı var mı

fujifilm f200exr
    panasonic tz7
    canon s90

teşekkürler

Fuji F200EXR *****
    Tz7 ***
    Canon S90 ise **** yıldızdır.

F200EXR>Canon S90>Tz7 den sıralama bu şekilde
  • Panasonicten sasmam
    canon ise bir numaradir
    tabi fujiyi tek gecerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 6 Ocak 2010; 0:00:32 >
  • Saolun arkadaşlar tercihim büyük ihtimalle fujifilm f200 olacak
  • ben saka yapmistim
    bu topic o akdar cok acildi ki..

onceliginiz fotograf ise f200 tabi ki agir basar.. ilerde daha ileri seviye bir makina alip fotografciliginizi ilerletmek isterseniz hele ki..

ama video onemlid egil benim icin derken gercek ten bu makinalarin ornek videolarini gordunuz mu?
    bircok normal kullanici , foto makinasi sitiyorum diye olaya basliyor, ve compact foto makinalarinin cekebildigi videolari gorunce golzerine inanamiyor ve aslinda multimedia aleti istedigini anliyor

normal amaclarla bir foto makinasi istiyorsaniz, ozellikle fotografciligi hobi edinmemis normal bir kullanici iseniz, ve video kameraniz yoksa,
    tz7 nin internetten bulabileceginiz gercek 720p video dosyalarini - lcdtv niz varsa direk, yok tuplu tv varsa cozunurlugunu dusurup(biraz keskinlik de verilebilir)
    TV ye cikis yapin..

sonra karari verin.

• quote:

Saolun arkadaşlar tercihim büyük ihtimalle fujifilm f200 olacak

doğru tercih kesinlikle
  • quote:

Arkadaşlar bu ay içinde fotoğraf makinası alıcam ama aşağıdaki 3 modelden hangisinin fotoğraf çekimi daha kaliteli video çekim o kadar önemli değil hangisini tavsiye edersiniz

fujifilm f200exr
    panasonic tz7
    canon s90

teşekkürler

benimde sıralamam fotoğraf çekimi olursa kesinlikle

@Hirotaro gibi F200EXR>Canon S90>Tz7 olur ama yalnız videoda çekerim dersen

TZ7 / ZS3 derim ben ZS3 kullanıyorum gayet yeterli ve kaliyeli bi makina.

Güvenilir alabileceğin adres dersende sanawww.bizamerikadayiz.com adresinden online destek var ordan iletişime geçip

alabilirsin, bu arkadaşın gittigidiyorda USA2008 adlı kullanıcı yorumlarını okuman bile karar vermeni sağlayacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    CANON EOS 100D mi 1200D mi ??
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğraf makinası aldığınıza göre önceliğiniz fotoğraf çekmektir, dolayısıyla F200Exr bu 3'ü arasında en iyi alternatif.
    Ama imkanınız varsa Canon G11'e de bakın derim..
  • Arakdaşlar benimde bir sorum olacak.

Bu makinelere göre Fujifilm F70 EXR modeli nasıldır?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
  • yorumlarınız için teşekkürler
    gittigidiyordan f200exr siparişi verdim haftayaq elime ulaşır
  • quote:

yorumlarınız için teşekkürler
    gittigidiyordan f200exr siparişi verdim haftayaq elime ulaşır

f200 hayırlı olsun imzamdan paylaşıma bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.