Şimdi Ara

Fujifilm-Finepix A170 Mi Yoksa Sony Cyber-Shot DSC-W220 Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu iki makineden hangisi daha kaliteli çekimler yapar hangisini tavsiye edersiniz

Fujifilm-Finepix A170

Sony Cyber-shot DSC-W220

• bu forumda fujiye sanırım haddinden daha fazla değer veriliyor.herkeze fuji öneren arkadaşlarımız var.ben kesinlikle aynı fikirde değilim.kompakt makinada f serisi dışında efsane olcak makina yok fujide.
    önerdiğin modellerden ikisinide tavsiye edemiiycem.a170 fiyatına göre oldukça iyi performans verir ama dediğim gibi fiyatına göre.sony nin fiyatıda a170 in 2 katı.ben o rakama çıksam w220 almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.deniz87

bu forumda fujiye sanırım haddinden daha fazla değer veriliyor.herkeze fuji öneren arkadaşlarımız var.ben kesinlikle aynı fikirde değilim.kompakt makinada f serisi dışında efsane olcak makina yok fujide.
    önerdiğin modellerden ikisinide tavsiye edemiiycem.a170 fiyatına göre oldukça iyi performans verir ama dediğim gibi fiyatına göre.sony nin fiyatıda a170 in 2 katı.ben o rakama çıksam w220 almam

d.deniz87
    birşeye değer verebilinmesi için meziyetlerinin olması gerekir.
    meziyetlerini bilmeden değer vermek fanitiklik olur
    kompak ve likede f/p ve özellikleri açısından fujinin bazı modelleri
    sizin dediğiniz gibi ön plandadır.tabii araştırıp öğrenen ve bilene
    aynı fikirde değilim derken mesela fotoda fuji'den iyi kompak ve like makine söyleyin
    likede'de yine bombayı patlattı fuji Fujifilm HS10
    kompak hd video isteyen için panosonic tz7,8,10 cevap geldi f80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 4 Şubat 2010; 18:45:32 >

• sevgili netün
    ben fujiyi kompakt makinalarda biraz abarttıkları kanısında olduğumu yazdım.
    fujinin s200-hs10 gibi çok başarılı likeları var piyasada.ama bence o paralara like almak mantık dışı.kesinlikle f/p makinaları değil.
    gider o rakama d5000 alırım ben.
    benim anlamadığım forumda bu a170 in neden bukadar abartıldığı?keza bende kullandım a170;gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum ama o kadar.
    200 lirası olan biri a170 alsın tabi hiç düşünmeden
    ama 500 lira bütçesi olana tutup a170 öneriyolar iyi makina diye
  • quote:

sevgili netün
    ben fujiyi kompakt makinalarda biraz abarttıkları kanısında olduğumu yazdım.
    fujinin s200-hs10 gibi çok başarılı likeları var piyasada.ama bence o paralara like almak mantık dışı.kesinlikle f/p makinaları değil.
    gider o rakama d5000 alırım ben.
    benim anlamadığım forumda bu a170 in neden bukadar abartıldığı?keza bende kullandım a170;gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum ama o kadar.
    200 lirası olan biri a170 alsın tabi hiç düşünmeden
    ama 500 lira bütçesi olana tutup a170 öneriyolar iyi makina diye

tabi siz tr fiyatlara göre değerlendiriyorsunuz
    s200 700tl gg veya spot alınıyor.
    hs10 yeni çıkmış bir makina nisanda kullanıcı fotoları düşmeye başlar.fiyat belli olur.
    dsr gelince o çok ayrı kulvarda makinalar.herkese göre değil hem maddi yönden
    farklı objektif kullanım açısından.a170 gelince
    manuel ayarsız kendi ayarlarında çeken bir makina fiyatı 200tl kadar satılıyor
    yüksek fiyat sizin için önemliyse
    mesela manuel ayarlı yüksek fiyata satılan örnek olarak veriyorum Canon PowerShot SX200 IS
    a170'den bu değerlere göre iyi çekermi bu a170 olması söz konusu değil a170'den başka markada olabilir.
    a170-36 MP/cm² pixel density
    sx200-43 MP/cm² pixel density

aslında arkadaş herkesin bilinçlenmesi için makinalarda en çok neyin önemli
    olduğuyla ilgili konu açmış
    http://forum.donanimhaber.com/m_37521652/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 4 Şubat 2010; 20:07:51 >

• sevgili netün
    benim kompakt ta kullandığım marka fuji.
    f31 sahibiyim.sanırım f31 inde pixel density sini biliyosunuzdur.
    açıkça ben f31 den daha düşüğünü görmedim.ama nisanda fransaya gittimmi f31 in yerine g11 alıcam.
    siz sanırım f31 in g11 den daha başarılı olduğu düşüncesindesinizdir.

bu arada burada gerçekten fotoğraf hakkında konuşabilcek arkadaşlar olması çok güzel.bende kullandığım makinalarla ilgili bol bol fotoğraf paylaşıcam haftasonu.forumda yoksa incelemelerinide yaparım
  • quote:

sevgili netün
    benim kompakt ta kullandığım marka fuji.
    f31 sahibiyim.sanırım f31 inde pixel density sini biliyosunuzdur.
    açıkça ben f31 den daha düşüğünü görmedim.ama nisanda fransaya gittimmi f31 in yerine g11 alıcam.
    siz sanırım f31 in g11 den daha başarılı olduğu düşüncesindesinizdir.

bu arada burada gerçekten fotoğraf hakkında konuşabilcek arkadaşlar olması çok güzel.bende kullandığım makinalarla ilgili bol bol fotoğraf paylaşıcam haftasonu.forumda yoksa incelemelerinide yaparım

burda g11 ilgili düşüncelerimizi yazmıştık
    http://forum.donanimhaber.com/m_36730884/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_37405375/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 4 Şubat 2010; 20:35:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony dsc-hx400v ve tavsiye
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hfy44

Evet arkadaşlar bu iki makineden hangisi daha kaliteli çekimler yapar hangisini tavsiye edersiniz

Fujifilm-Finepix A170

Sony Cyber-shot DSC-W220

hfy44
    illa sony almak istiyorsan video önemli değil dersen
    eski modellerdir ama bu modeller bence w220'den daha iyi incele
    Sony Cyber-shot DSC-S800
    Sony Cyber-shot DSC-N2
    Sony Cyber-shot DSC-W200

• quote:

Orijinalden alıntı: netün

a170'den bu değerlere göre iyi çekermi bu a170 olması söz konusu değil a170'den başka markada olabilir.
    a170-36 MP/cm² pixel density
    sx200-43 MP/cm² pixel density

netün ben de 300 tl'ye kadar foto. makinesi araştırıyorum, fuji a170'i öneriyorsunuz, pixel/density oranından referansla. Bir önceki foto makine. alım araştırmalarımda makinenin işlemcisinin en önemli unsur kanısına varmıştım. Mesela Canon'un aynı segmentteki işlemcisi Fuji'den daha iyi olamaz mı? Pixel/density'midir işlemci gücünü ölçen? Teşekkür ederim.
  • samsung s55(sl102), fuji a170'e alternatif olarak değerlendirilebilir mi? fiyat farkı fazla değil ve pixel/density oranları aynı 36 mp/cm2

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Samsung/samsung_sl102.asp
    http://www.dpreview.com/reviews/specs/FujiFilm/fujifilm_a170.asp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.