Bildirim
FUJIFILM FINEPIX A900 ve CANON POWERSHOT A560 acaba hangisini almalıyım ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd94345
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd93360
makinelerin linkleri yukarıda. bu durumda bir tavsiyede bulunacak kimse yokmu acaba ?
-
sanırım finepix A900 kullanan kimsecikler yok... bu durumda Canon Powershot A560 alacağım sanırım... yardım etmeyen arkadaşlarada teşekkürler... -
abi eğer manuel fotoğraf çekeceksen canon al ama eğer uğraşmak istemiyorsan, bir iki küçük ayar ile güzel fotolar çekmek isterim diyorsan sony N1 veya N2 al derim
doğubankta 490 civarı bulursun
ben N1 kullandım çaldırıncaN2 aldım ikisindende memnun kaldım
-
Canon A560 modeli pek tutulmayan modelleri
en iyi randımaman 530-540 modellerinden geldi..
Fuji makinaları gerçekten hem ucuz hem kaliteli bassettiğin modeli denemedim ama fuji canondan daha kalitelidir hemde fiyat olarak ucuzdur...
fuji ile ilgili sorularında fuji cafedeki arkadaşlarımızla yardımcı olmaya çalışırız. -
Bana kalırsa 290 YTL'lik Fuji 420 YTL'lik Canon'dan daha kaliteli fotoğraf çeker. Canon'un CMOS tip sensör kullanan DSLR'i dışında bütün ürünleri SONY yapımı CCD kullanıyor. Sony'nin CCD teknolojisi Fuji ile yarışamaz. Sony de bunun farkına vardığından yeni A700 modelinde CMOS tip sensör kullanmayı tercih etti. Canon'da CMOS fabrikasının kapasitesinin iki kat arttırmayı kararlaştırma. Büyük olasılıkla gelecek yıl bazı DSLR olmayan makinalarda da CCD yerine CMOS kullanacak. Benim sana önerim, fiyatlar tersi olsa bile Fuji kullanman. -
Arkadaşlar hepsiburada A900 ü çanta 2gb sd kart ile 290 ytl, teknosada A820 aynı ekipmanlarla birlikte 268 YTL. bu durumda A900 mü yoksa A820 mi tercih edilir. Benim gördüğüm kadarıyla arada sadece Mp farkı var. A900 9.0 Mp , A820 ise 8.3 Mp..... -
Ben her zamanli gibi gözüm kapalı CANON derim. Fujide güzeldir ama bu makinası bence güzel değiş
6500 varf fuji 850 ytl civarı mesela o güzel ama bunlarla kıyaslanmaz
Canon derim
1.ayak Canon'u tek geç :) -
A560 modelini alıpta hayal kırıklığına uğramanı istemem...
son karar senin...
benim son kararım fuji...
bu arada bu forumda geçen gün yazan bir başlık
başlığın adı : canon A570 is aldım pişmanım...
http://forum.donanimhaber.com/m_17156314/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omkazim -- 15 Eylül 2007; 12:59:35 > -
bulabilirsen ve garanti sorun değilse senin için F30 veya F31fd derim ben her zmaanki gibi -
quote:
Orjinalden alıntı: omkazim
A560 modelini alıpta hayal kırıklığına uğramanı istemem...
son karar senin...
benim son kararım fuji...
bu arada bu forumda geçen gün yazan bir başlık
başlığın adı : canon A570 is aldım pişmanım...
http://forum.donanimhaber.com/m_17156314/tm.htm
Her yazılana inanmayın
Makineyi kullanmayı bilmeden eleştirenlere çok kızıyorum gerçekten , bende A570 kullanıyorum ve çok memnunum
Kesinlikle
Canon A560 Tavsiye ederim
-
Güzel fotograf çekmek istiyosan Canon al .. ... gerci bahsedilen fujin nin Canona a göre bir + sı yok ...
yani Canon al ... bu arada Sensor ler hakkında yorum yapan arkadaşlara olayın sadece sensor diil, işlemci ve Optiklede alakalı oldugunu hatırlatırım .. -
2 senedir finepix a900 kullanıyorum gayet memnunum,cillop gibi çekiyor renkleri çokcanlı keskin öneririm,neticede alayı şipşak makine fazla kafayo takmamak lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: hellstar71
2 senedir finepix a900 kullanıyorum gayet memnunum,cillop gibi çekiyor renkleri çokcanlı keskin öneririm,neticede alayı şipşak makine fazla kafayo takmamak lazım.
yaw 1 yıllık konuya niçin mesaj atıyorsun
sizin gibiler harbiden banlanmalı -
2 senedir kullandığı için, özleniyor insanın kendi kullandığı makinesi ile ilgili başlıklar.
Temizlik şart bu foruma. Ah ben yönetici olacam varya bu forumda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X