Bildirim
Fujifilm Tamir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: atomcu
Merhaba
Öncelikle konuyu doğru yere açtım mı emin değilim. Ama burası uygun gibi. Fujifilm Finepix Z81 makinem var. Batarya kapağındaki kapatmak için geçme yeri kırıldı. Gerekirse fotoğraf atabilirim. Bunu fiyat ve güvenirlik açısından nereye yaptırabilirim?
İstanbul'da yaşıyorsanız doğrudan Fujifilm'e götürebilirsiniz. Sirkeci'de yerleri. -
quote:
Orijinalden alıntı: atomcu
Merhaba
Öncelikle konuyu doğru yere açtım mı emin değilim. Ama burası uygun gibi. Fujifilm Finepix Z81 makinem var. Batarya kapağındaki kapatmak için geçme yeri kırıldı. Gerekirse fotoğraf atabilirim. Bunu fiyat ve güvenirlik açısından nereye yaptırabilirim?
Z81 tanımlaması biraz garip geldi - Herhalde Z80 veya Z800 modelini kast ediyorsunuzdur ?!? Makineyi ltf Sirkeci merkezimize kargolayın ve Mustafa Hoşbakan dikkatine diye gönderin. Ben duruma göre merkez servise yönlendireceğim makinenizi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Z81 modelini diyorum. Daha önce yurtdışından aldığım için model adı farklı olabilir.
http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/specifications/z/finepix_z80/
Bu sitede aynı diyor. Ben kendim gelirim büyük ihtimal. Tahmini maliyeti ne olur? -
Z80 ve benzeri bir ülke için özel üretilen (diye tahmin ediyorum) Türkiye ye ithal edilmedi, dolayısıyla yedek parça olmayabilir. Forumda gezinirken açtığınız konuyu gördüm - bana bir şekilde ulaştırın makinenizi ve bedelsiz yapılmasını deneyeyim 😊
İyi Akşamlar ...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X