Şimdi Ara

full hd filmleri açınca kasılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel core 2 düo e7500 işlemci sapphire hd4850 ekran kartı 460watt coolmaster power var ama full hd film açınca kasılma oluşuyo yardım bekliyorum.s

• Kablosuz internet kullanıyosan aktarım hızından olabilir. veya ortak kullanıyosan da olabilir. tahminime göre internetle ilgili bir sorun. ekran kartının özelliklerine bakarsa böyle bişeyi yapmaması lazım.
  • yok kardeş internetten değil.internetten izlemiyorum . Full hd yani m2ts formatlı film var eski ekran kartım küçük'du onda açıyordu ama şimdi bu sapphire'yi aldım kasılmalar var.codec bileşenlerini yükledim tekrar 64 bit aynı sorun yine var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhnn

yok kardeş internetten değil.internetten izlemiyorum . Full hd yani m2ts formatlı film var eski ekran kartım küçük'du onda açıyordu ama şimdi bu sapphire'yi aldım kasılmalar var.codec bileşenlerini yükledim tekrar 64 bit aynı sorun yine var.

kullandigin player ayni mi sana gom player tavsiye ederim bir de kodek surumu guncel mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

intel core 2 düo e7500 işlemci sapphire hd4850 ekran kartı 460watt coolmaster power var ama full hd film açınca kasılma oluşuyo yardım bekliyorum.s

Media player classic home cinema kur bakalım değişim olucakmı.
  • media player home sinema x64 yüklü. Son sürümler mevcut .sizce power yetmiyor olabilir mi ekran kartı 600w power'la çalışıyormuş ama bende 460w power mevcut. O.c yaptım ayrıca işlemci'ye.ayrıca eski ekran kartında media player'de çalışıyordu çok rahat şimdi onda'da çalışmıyor
  • quote:

media player home sinema x64 yüklü. Son sürümler mevcut .sizce power yetmiyor olabilir mi ekran kartı 600w power'la çalışıyormuş ama bende 460w power mevcut. O.c yaptım ayrıca işlemci'ye.ayrıca eski ekran kartında media player'de çalışıyordu çok rahat şimdi onda'da çalışmıyor

gom player kullansana media player mi kaldi ayrica guc kaynaginin markasi onemli gercek 460 wattsa sorun olmaz herhalde markasi ne ayrica asiri guc istemez full hd film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chapoo -- 21 Mart 2013; 14:35:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

intel core 2 düo e7500 işlemci sapphire hd4850 ekran kartı 460watt coolmaster power var ama full hd film açınca kasılma oluşuyo yardım bekliyorum.s

Hocam dx yükledin mi?
  • cooler master markası 460watt.
    Direktx 10.1 yüklü ayrıca film'le birlikte ekran'da kasılıyo .gom player denemedim hiç.henüz bakamadım
  • bs player indir free sürüm kurulum anında codecler güncelle diyor evet de güncellesin kurulumu bitir onunla dene ayrıca monitör kaç inç?

bide ekran kartının sürücüsünü amd.com dan indirip yeniden kur bakalım değişiklik olacakmı
  • monitör 19 inc yani full hd değil ama önce'den de izliyordum çözünürlüklu m2ts formatlı video'ları . Verdiğinizi deneyecem.
  • hocam dediğiniz şekilde oldu çok teşekkür ederim direktx güncelledim codec'leri yükledi şimdi çalışıyo..teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.