ankara mamak'ta full açılmış.bugün 12:00-24:00 saatleri arası %25 indirimli. alım 150tl ile kısıtlanmış. hiç konu göremeyince açayım dedim, beni de arkadaş aradı söyledi.
ayrıca aracımın deposu 35 litre, 50 litre falan olsaydı herşeyi göze alırım giderim ama 35 litre olunca 16-17km oraya git geri dön, rölantide bekle çalıştır stop et, değer mi bilmiyorum.
lpg satılıyor mu orda? Bende akm den yenimahalleye giderken mi görmüştüm sanırım şimdi hatırlamıyorum da ucuzdu baya kalitesi nasıl acaba
o dediğiniz istasyondan da arayan arkadaşım ilk açıldığında lpg ve benzini fulledi bir şikayeti olmadı. sizin gördüğünüz yerde lpg vardı, muhtemelen mamak'takinde de vardır.
Yerli mi bu full
evet. bir arama yaptırırsanız önceki indirimler sebebiyle açılan konulardan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
sıcak fırsatlara konusu açılmış zaten konu silinebilir kalabalık etmesin
Bizim okulun ilerisine de açıldı(İstanbul/Yenibosna).45 dk yanyolda bekledim.3,15 TL'den 50 TL'lik benzin aldım;çeyreğe anca geldi.Anlamadım..
ben 39 litre aldım. 3,15 ten 97 oktan...
suanda kampanya devam edıyormu acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: bucakli
Bizim okulun ilerisine de açıldı(İstanbul/Yenibosna).45 dk yanyolda bekledim.3,15 TL'den 50 TL'lik benzin aldım;çeyreğe anca geldi.Anlamadım..
Demiştim.
Bir daha da Full'den almam.Bir sefer depoyu doldurmuştum o zaman iyiydi yaklaşık 2 ay önce ama dün aldığım 50 TL'lik benzin önce Yenibosna'dan Tophane'ye,ardından da Bostancı'ya gelmemle beraber bitmek üzere.Işık yandı.
Arabada hiçbir gariplik yok;ucuz satıyoruz diye koymuşlar yakıtın en kötüsünü!
Ayıptır be!Ben karşıya gelmek için 20-25 TL'lik yakıt alıyordum her seferinde Bakırköy Moil'den ve onla gidip dönüyordum her haftasonu..
KadOil'den aldım dün, 4,02 TL'den 95 Oktan ve 250 TL'lik aldım, 62,18 litre, BONUS CARD ile ödedim, % 10 Bonus sözü aldım, 25 TL ile de 6,25 litre de o eder, toplam 68,43 litre almış oldum, 250 TL'ye, o da net 3,65 TL/litre eder, normalinden 0,60 TL daha ucuza mâl etmiş olurum bu kerre benzini.
Geçen etapta 230 + 30 + 60 = 320 TL'lik benzinle 950 km gittim, en fazla 25 km daha gidebilme ihtimalim vardı, ama 950 km olarak hesaplarsak kilometreye 33 kuruş eder, bu da çok iyi bir değer, nasıl olduysa çok daha fazla yakıyordum, ama yakıt tüketimim düştü, çok şükür. Sanki ulvi bir durum...
Arkadaş biz İzmirlilerin günahı ne,hep bu olaylar İstanbul ve Ankara'da oluyor.
quote:
quote:
Demiştim.
Bir daha da Full'den almam.Bir sefer depoyu doldurmuştum o zaman iyiydi yaklaşık 2 ay önce ama dün aldığım 50 TL'lik benzin önce Yenibosna'dan Tophane'ye,ardından da Bostancı'ya gelmemle beraber bitmek üzere.Işık yandı.
Arabada hiçbir gariplik yok;ucuz satıyoruz diye koymuşlar yakıtın en kötüsünü!
Ayıptır be!Ben karşıya gelmek için 20-25 TL'lik yakıt alıyordum her seferinde Bakırköy Moil'den ve onla gidip dönüyordum her haftasonu..
beyler benim dizel aurisimde fullden aldiktan sonra hafiften vibrasyonlu calismaya basladi ne is hakkaten kotu yakit mi satiolar yaw
Şişlideki ilk açıldığında (birkaç ay önce) 2tl ye verdi ltsini. Şimdide sürekli olarak %7 ucuza veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
KadOil'den aldım dün, 4,02 TL'den 95 Oktan ve 250 TL'lik aldım, 62,18 litre, BONUS CARD ile ödedim, % 10 Bonus sözü aldım, 25 TL ile de 6,25 litre de o eder, toplam 68,43 litre almış oldum, 250 TL'ye, o da net 3,65 TL/litre eder, normalinden 0,60 TL daha ucuza mâl etmiş olurum bu kerre benzini.
Geçen etapta 230 + 30 + 60 = 320 TL'lik benzinle 950 km gittim, en fazla 25 km daha gidebilme ihtimalim vardı, ama 950 km olarak hesaplarsak kilometreye 33 kuruş eder, bu da çok iyi bir değer, nasıl olduysa çok daha fazla yakıyordum, ama yakıt tüketimim düştü, çok şükür. Sanki ulvi bir durum...
bilinçaltınızın cebiniz aracılığıyla sağ ayağınız üzerine etkisinden kaynaklı bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme