Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22. Bölümün Türkçe altayazısı çıktı mı?
  • Altyazı turkcealtyazi.org da var arkadaşım.Bu arada 22. bölüm harikaydı,yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Arkadaşlar ben yeni başlıycam bu animeye.Acaba önce ilk seriy iizleyip sonra mı 2. seriye geçsem.Çünkün 2. seri devamı değil tekrar baştan başlıyormuş sanırım.

Birde 2. seri dahamı iyi ilk seriye göre.Yorumlarınızı istiyorum.
  • beyler turkcealtyazi.org da sorun var galiba site çok yavaş + zırt pırt hata veriyor elinde olan varsa şuraya bir upload etse süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

beyler turkcealtyazi.org da sorun var galiba site çok yavaş + zırt pırt hata veriyor elinde olan varsa şuraya bir upload etse süper olur

Şu linkten indirebilirsin :

http://s2.dosya.tc/altyazi.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşlar ben yeni başlıycam bu animeye.Acaba önce ilk seriy iizleyip sonra mı 2. seriye geçsem.Çünkün 2. seri devamı değil tekrar baştan başlıyormuş sanırım.

Birde 2. seri dahamı iyi ilk seriye göre.Yorumlarınızı istiyorum.

Bence ilk seriyi ve filmini de mutlaka izle önce. Mangayı takip etmeyi belli bir bölümden sonra bıraksa da kendi özgün hikayesi de çok iyi, ben çok sevmiştim. Hatta çizimlerini de 2. seriden daha çok seviyorum, ama 2. serinin sadece 4 bölümünü izledim belki daha iyi bir hale gelmiştir çizimleri =P
  • Bence ilk anime sonlara doğru saçmalamaya başladı finalini hiç beğenmedim 2.seri çok güzel ilerliyor yeni başlayacak olanlar önce ilk animeyi izlerse 2. Animeyi izlerken kafaları karışabilir en iyisi hiç bulandırmadan 2.animeye başlamak
  • Yalnız 2. anime genel olarak 1.sini izleyenlere hitap ediyor. birçok konu üzerinde çok durmadan geçiyor çünkü izleyici ''zaten bunları izlemiş'' gözüyle bakılıyor. Bence ilk seriden başlamak en iyisi.
  • Bu arada Miho Fukuhara-Let it out FMA ending parçası mükemmel gerçekten
  • 23 Geldi geçti

Aksiyon güzeldi, Lan Fan ın ( Bu arada bir Lan Fan yazdılar, bir Ran Fan kafam karıştı) durumu ne olacak , büyük ihtimalle Winry'nin yanına gider. ( fazla spoiler olmadı umarım )

Glutony kopmalarda resmen.

resE katılmamak elde değil, gerçekten harika bir müzik.

Bu arada orjinal klip burdan.

http://www.youtube.com/watch?v=sdLb6djKd3A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 15 Eylül 2009; 17:57:16 >
  • Mangada bu kadar farketmemiştim ama animede daha etkili hissettim. Bu Ling harbiden sağlam bir tip. Daha önce şebelek biri gibi görünüyordu. Aksiyonun artacağını söylemiştim çok güzel savaş sahneleri var. Ama biraz dengesiz gidiyor gibi. Animenin şu 22'inci bölümü mangada 50'inci bölümlere denk geliyor galiba bu animenin hızlı gittiğini gösterir. Ama animenin şu son bölümü manganın yarım bölümü anca ederdi belkide bu da yavaş gittiğini gösterir. Anlamadım hızlı mı yavaş mı Scar'ın geçmişi için çok vakit harcadılar. Manga'da böylesine göstermiyordu.

Manga 56'ya gelmeyen bu spoileri açmasın! Animede henüz gerçekleşmedi!

Ling iyi güzel hoş daha 15 yaşında güçlü Bradley'e kafa tutar derkene Greed olup tüm görevlerinden vazgeçmesin. Ben yine Ling haliyle kalacak sanıyordum ama Greed bedeni ele geçirdi. Ling adına dair hiçbirşey yok yani. Demek ki artık filozof taşını ölümsüz olup ülkesinin kralına sunmak için aramayacak. Xing senaryosu kapandı demek. Aklıma bu geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 16 Eylül 2009; 7:44:31 >

• FMA ile FMA2 arasında ne fark var ?

şimdi FMA2 ye başladım demin 1.bölümü izledim, sanki birinci serisini ortadan kesmişler ve başka yola ayırmışlar gibi devam ediyor -_-''
  • En basit ayrımı şu : İlk seri alternatif bir hikayeyi konu alan bir seridir. FMA nın gerçek ana konusu yani mangasında geçen konu şu an yayınlanan Brotherhood'un konusudur. Fma 'nın mangası ayda bir çıktığı için animesini yapmak çok zor olduğundan ilk seriye başlanıp alternatif bir konu geliştirildi. Haliyle seri sona yaklaştıkça yeniden başlandı ve gerçek hikaye brotherhood adı altında devam ediyor
  • 23. bölümde geldi geçti baya bir aksiyon izledik.24 harika geçecek
  • AnimeFreak'da 24. bölüm var ama açılmıyor açabilenn var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Mangada bu kadar farketmemiştim ama animede daha etkili hissettim. Bu Ling harbiden sağlam bir tip. Daha önce şebelek biri gibi görünüyordu. Aksiyonun artacağını söylemiştim çok güzel savaş sahneleri var. Ama biraz dengesiz gidiyor gibi. Animenin şu 22'inci bölümü mangada 50'inci bölümlere denk geliyor galiba bu animenin hızlı gittiğini gösterir. Ama animenin şu son bölümü manganın yarım bölümü anca ederdi belkide bu da yavaş gittiğini gösterir. Anlamadım hızlı mı yavaş mı Scar'ın geçmişi için çok vakit harcadılar. Manga'da böylesine göstermiyordu.

Manga 56'ya gelmeyen bu spoileri açmasın! Animede henüz gerçekleşmedi!

Ling iyi güzel hoş daha 15 yaşında güçlü Bradley'e kafa tutar derkene Greed olup tüm görevlerinden vazgeçmesin. Ben yine Ling haliyle kalacak sanıyordum ama Greed bedeni ele geçirdi. Ling adına dair hiçbirşey yok yani. Demek ki artık filozof taşını ölümsüz olup ülkesinin kralına sunmak için aramayacak. Xing senaryosu kapandı demek. Aklıma bu geldi.

ling'le ilgili sorunu manga bölümünde cevaplandıracağım. çünkü benim ekranımda spolier butonu çalışmıyor.

• 24. bölüm geldiiiii izleyelim hadi
  • AnimeOu Fansub olarak dün 24. bölümü yayinladik. Bir aksilik olmadigi takdirde yeni bölüm ciktigi andan itibaren 1 ya da 2 gün icerisinde veriyoruz. Ilgilenen arkadaslara duyurulur.
  • 24. bölüm

aksiyon olurken olmadı, ha şimdi kopuyoruz derken yine durdu. Böyle garip değişik bölümdü.

Pride konuştu sadece konuştu görünmedi. Tabi biliyoruz kim olduğu

Lan Fan a yazık oldu.

Mustang King Bradley kapışması çok fena gidiyor, sonu ne olacak bakalım.

Ed sağlam yere düştü, hem Lin hem Envy .

25 çok fena olacak
  • 25. bölüm bazı soruların çözüldüğü bir bölüm olacak gibi merakla bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.