Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta çıkmadı yeni bölüm o yüzden arama,21. bölüm bu hafta çıkacak.Ara vermeleri iyi oldu çünkü çok hızlı ilerliyorlar.
  • Bence de iyi oldu ara vermeleri.Baya hızlı gidiyolardı.

Bu arada yeni opening ve ending çok bomba olmuş.Fullmetal sıradan basit bir shounen olsa bile sırf şu opening ve endingler bile sizi gaza getirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Arkadaşlar 21.bölüm piyasada yok hayırdır, bir fikri olan var mı ?

Ayrıca wii için yeni fma oyunu çıkmış

http://www.youtube.com/watch?v=vlcsHjm5dxA&feature=related

videodaki kişiler konu manga ile alakalımı yoksa tamamen farklı mıdır ?

ayrı bi konuya benzio pirens falan
  • Envy erkek mi? Ben ona hep kız gözüyle bakmıştım baya şaşırdım okuduğumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

Envy erkek mi? Ben ona hep kız gözüyle bakmıştım baya şaşırdım okuduğumda.

oha kız sanıyordum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

Envy erkek mi? Ben ona hep kız gözüyle bakmıştım baya şaşırdım okuduğumda.

oha kız sanıyordum bende

Ben ona kız gözüyle bakmaya devam edicem. Erkek olarak göremiyorum hala

• Envy'i kız sananlar FMA 1'in son bölümlerine gelmemişler mi? Gerçek yüzünü orada gösteriyordu. Hohenheim'a duyduğu nefreti de buradan anlayabilirsiniz.
  • 1 i izlemesemde olurmuş bende direk 2 den başladım
  • kim dediyse doğru demiş ama yanlış yönlendirmiş. Onu da izlemek gerek olduğunu düşünüyorum.

• führer father dedi ve arkasından hohhenheim ve Führer sonunnda ran fana hamle yaptı gluttony ye saldırmaması için nolucak şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 1 Eylül 2009; 4:39:27 >
  • quote:

führer father dedi ve arkasından hohhenheim ve Führer sonunnda ran fana hamle yaptı gluttony ye saldırmaması için nolucak şimdi

Bende anlamadım çünkü en başlara dönerseniz ilk bölümde bir saniyeliğine görülen kişi hohenhaim'a benziyor demiştik. Ama manga okuyanlardan biri o Hohenhaim değil Father demişti. Birbirilerine benziyorlar falan gibilerinden konuşmuştu manga okuyucusu, şimdi ilk sayfalara dönüp kim demiş araştırmak istemiyorum. Ama son bölümde Führer'in Father demesinden sonra Hohenhaim'ı göstermesi benide şaşırttı. Demek ki yanlış bildiğimiz birşeyler mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

führer father dedi ve arkasından hohhenheim ve Führer sonunnda ran fana hamle yaptı gluttony ye saldırmaması için nolucak şimdi

Bende anlamadım çünkü en başlara dönerseniz ilk bölümde bir saniyeliğine görülen kişi hohenhaim'a benziyor demiştik. Ama manga okuyanlardan biri o Hohenhaim değil Father demişti. Birbirilerine benziyorlar falan gibilerinden konuşmuştu manga okuyucusu, şimdi ilk sayfalara dönüp kim demiş araştırmak istemiyorum. Ama son bölümde Führer'in Father demesinden sonra Hohenhaim'ı göstermesi benide şaşırttı. Demek ki yanlış bildiğimiz birşeyler mi var?

önceki bölümlerde elric kardeşler homunculuslarla karşılştıklarında führer father a gidiyordu ve yandan göstermişlerde tahminde bulunmuştum önceki mesajım hohhenheim olabilir mi diye, birisi görünüüş olarak benziyor dedi ama
    galiba mangaya başlıcam

• O birisi benim arakdaşlar boşuna aramayınEvet father ve hohenheim görünüş olarak tamamen aynılar,daha 21. bölümü izlemedim ama tamamen gösterdiler mi father'ın yüzünü bilmiyorum ama dediğim gibi tamamen aynılar.Nedenini nasılını sormayın hayvan ötesi,müebbetlik spoiler olur,benden size tavsiye sağdan soldan spoiler almayın seri gayet hızlı ilerliyor izleyerek öğrenin izlerken kırkdört köşe olun
  • 21 de geldi geçti.

Father kendini gösterdi.

Scar ve Führerin gelişi süperdi, ama tam aksiyonun ortasında bitmez ki arkadaş.

Bu arada beyler fark ettiniz mi? Gelecek bölümde olacakları gösterirken altta japonca yazının arasında dvd/blu-ray yazıları var. Blu ray olarak gelecek mi tüm sezon.
  • 22yi merakla bekliyorum... acayip bi aksiyon olacak hem scar ve edward kavgası hemde homunculusların xinglilerle kavgası var
  • mnaki'nin çevirinin sonu tam burlara geliyor. Yani takip ettiğim mangada geldiğim son bölüm animenin çıkacak olan 22'inci bölümünü içeriyordu. O yüzden olacakları az buz tahmin edebiliyorum Ama mangaya sadık gibi görünsede bazı yerleri atladıklarını yada önce yayınladıklarını gördüm. O küçük panda gibi birşeye sahip olan kız mangada yeni yoki ile karşılaştı etti, scara gitti falan. Ama animede uzun zaman önce gerçekleşti bu olay.

birde sahne atlamasıyla ilgili bir olayı anlatayım 21'den spoiler

Brosh Dr. Marcoh'u görmeye gittiğinde ev dağılmıştı ve doktoru bulamadı ama mangada bundan önce envy ile gluttony'nin geldiği görülüyor ve zorla kaçırıyorlar marcoh'u. Ayrıca envy Brosh kılığında içeri giriyor görgü tanıkları da bu yönde. Brosh daha sonra gelip bunu Roy Mustang'a anlatıyor, şekil değiştiren homonculusun varlığıda tamamen düşüncelerde ispatlanmış oluyor.

bu da 22'inci bölümden tahmini bir spoiler

Ran Fan kolunu keserse çok üzülürüm kolsuz işe yaramaz Ling'i de sevmeye başladım biraz biraz

• @Haplo verme spoiler milletin hayır duasını alırsınKol olyıyla ilgili sana spoiler atıyorum pm'den
    Dediğin gibi bazı yerleri yüzeysel geçiyorlar mesela alphonse'nun bedenini geri almakla ilgili edward'ın teorisini kabaca anlattılar.20. bölümden sonra forumda kim sormuştu unuttum 21. bölümde açıklayacaklar diye spoiler olmasın diye cevap vermemiştim ama dönüştürdüklerinin anneleri olmadığını anlayınca edward'ın alphonse ile ilgili teorisi mangada en çok hoşuma giden yerlerden biriydi.

@karpuzcuTR dün mesajı yazdığımda izlememiştim henüz yeni bölümü yeni izledim.Arkadaşlar 21. bölümde gösterdikleri hohenheim'dı father değil.Mangadaki gibi izleyiciye acaba dedirtmek için böyle bir sahne koymuşlar.Şimdi buraya hepinizi kudurtacak bir şey yazarım ya neyse

Bu arada blu-ray olayı doğru hatta eylülde çıkacaktı ilk blu-ray seti.Müjdem olsun size bazı fansub gruplarımız bu blu-ray paketlerden ripleyip fansub olarak sunacaklar bu seriyi.

• Issız kalmış buralar, 22 de geldi geçti.

Ha girdi ha girecek derken yine aksiyon pek olmadı. Demek ki Scar öldürmüş winry'nin ailesini, ben kardeşi zannediyordum

Ran Fan mundar oldu sanki, Lin de ciddileşince karizma bişeye benzedi. Ama hem Wrath hem gluttony bide sırtında ran fan , nasıl çıkacak ordan çok merak ediyorum.
  • Vallahi o xing'li tipler çok tehlikeli öyle görünüşlerine sakın aldanmayın.O değilde ben en çok kapışma sahnelerinde sansür olur diye korkuyordum çünkü mangada kol,bacak,kafa,göz allah ne verdiyse havalarda uçuşuyor.Mustang lust kapışması olsun son bölümde ling'in gluttony hayvanını dilimlemesi olsun güzel snasür olmaması.
  • ben seriyi acayip kaçırdım ya 18 deyim daha acil biyerlerden indirmem lazım
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.