Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanılmıyorsam olaylar bundan sonra kopacak.
  • 25. bölüm geldi arkadaşlar
  • 25.bölüm çözülmek yerine daha da düğüm oldu. Ed ve Lin'in durumundan çok Mustang ne olacak onu çok merak ediyorum.
  • Daha 24'ü izleyemedim yahu. Rahata iyi alıştım. Bekliyorum
  • İlk seriyi bitirdim bunu da baştan mı izlemek lazım.İlk bölümü alakasız gibi geldi ama ikinci bölümde de ilk seride gittikleri liora gidiyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

İlk seriyi bitirdim bunu da baştan mı izlemek lazım.İlk bölümü alakasız gibi geldi ama ikinci bölümde de ilk seride gittikleri liora gidiyorlardı.

Mangaya sadık bölümler 13den sonra başlıyordu 13de dahil. Onun haricinde 14e gelesiye kadarki bölümler aynı sadece ufak değişiklikler var.
  • 26 geldi ama geçmedi, hala şoktayım o nasıl bir sondur o nasıl bir bitiştir. Böyle şok olduğumu hatırlamıyorum, hiç beklemediğim anda çat diye suratıma yumruk yemiş gibi oldum.

İnanılmaz bir bölümdü.
  • haftaya olaylar kopucak inanılmaz bir bölüm var inan bundan 2 kat şok olabilirsin
  • thend Hocam ne diyorsun ben hala şoku atlatamadım. Yanımda kız arkadaşım vardı izlerken ne oluyor falan korktu kızcağız

Offf neydi ben 26 nın sonu öyle,ü konuştukça konuşurum. Hani Wrath'ın süprizini bile geride bıraktı.
  • Gerçekten inanılmaz bir bölüm sonuydu müzikle beraber duygusal anlar yaşattı.Yeni bölümde babayı iyice tanıyacağız
  • mangayı okumuş biri olarak 27 harika bi bölüm olcak eğer erken bitmesse çok pis şaşırabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldmen

mangayı okumuş biri olarak 27 harika bi bölüm olcak eğer erken bitmesse çok pis şaşırabilirsiniz

bende onun için öyle yazmıştım @KarpuzcuTR k.bakma ama hazırlıklı ol yani yeni bölümlere
  • Arkadaşlar gün sayıyorum 27 ne olacak, acayip heyecan yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 8 Ekim 2009; 19:40:09 >
  • 26. bolum acaip oldum yahu
    bide sonu cok harikaydi ama aynı zamanda çok merak uyandırdı
  • anitoryumdan başka fansub yapan site varmıya anitoryum da hala 24. bölüm var

normal altyazılıda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 10 Ekim 2009; 10:46:12 >
  • www.animeways.com

mükemmel bir site altyazılarda hemen geliyor.
  • 23 de kaldım ben. Bitarafımın rahatına alıştığımdan Tr Sub bekliyorum. Heyt be seneler önce böylemiydi. En Sub bulamazsak Japonca izlerdik Animetre'den sonra Anitoryum'da aksattı çevirileri. Anca Mnaki 'den mangaya devam ediyoruz
  • divxplanette 26. bölüm altyazısı çıktı. Harika bir bölümdü bitişte çalan müziği ne güzel yerde başlattılar bu sefer ağladım lan
  • bn ing altyaziyla izliyorum ing bilmeden zor valla o kadar bekleyemem
  • 26. bölümün finali tek kelime ile mükemmeldi.Mangasında o sahne beni çok etkilemişti ama inanın animesinde daha fazla etkiledi,gözler nemleniverdi.Mangada alphonse ya o sözleri söyledikten sonra kapı edi yutmuştu ama animede kapı tarafından yutulduktan sonra azimle geri açıp söylemesi gerçekten daha etkileyici olmuş.Bu ikinci kapanış müziğide bölümlerin sonuna cuk oturuyor,gerçekten mükemmel olmuş bu sahne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vayuz -- 11 Ekim 2009; 19:56:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.