Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dergul

ama ran fan'la envy'nin savaşını kesmişler. aksiyon yarım kalmış.

Ya harbiden bu adamların sorunu ne anlamadım.Niye kesiyorsunuz mangada olan yerleri,zaten şimdiye kadar yeterince içine ettiler kurgunun felan yetmedi galiba.Envy ran fan kapışmasına gerçekten yazık oldu inşallah ilerideki kapışmalarda böyle dangalaklık yapmazlar.Ama.....

O kadar hakkını yememek lazım diyorum.İlk seriden ayrıldığı bölümden itibaren kendini topladı seri.Özellikle mustang lust kapışması animasyon kalitesi olsun,müzik olsun bu bölümde mükemmeldi.

Buradan albay mustanga sesleniyorum,o ne karizma arkadaş allahına kurban senin.Neyse kendimi tutmazsam spoiler verebilirim

Bu arada şaka bir yana mangayı neredeyse yarıladılar ve çok hızlı devam ediyorlar.Sanırım Arakawa ustanın mangayı 100. sayıda bitireceği söylentileri doğru ama manga her ne kadar sona gelmiş olsada,en son 97. sayı çıktı,3 sayıda nasıl toplayacak hikayeyi bilmiyorum.Eğer manga 100. sayıda bitmeyecekse anime mangaya yetişecek ve sonrası.........

• mustang kıral ya eleman yaktı yıktı ortalığı 19da
  • spoilerlara bakmamak için kendimi zor tutuyorum x) seri bitsin öyle başlayacam. Konu kaldığı yerden dewammı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

spoilerlara bakmamak için kendimi zor tutuyorum x) seri bitsin öyle başlayacam. Konu kaldığı yerden dewammı ?

bence şimdiden başla haftadan haftaya izlemek daha zevkli
  • 20 de geldi geçti, her ne kadar aksiyon olmasda baya duygusaldı, anlamadım hangi ara bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldmen

18 de edwarda ishbalanlılar saldırıyor ve yaşlı bilge pinakoların ölmediğini bi süre o adamda kaldığını fakat scarın onları öldürdüğünü söylüyor keşke ölmeselerdi ya

18 bölüm sıpoyleri

ben söylim o scar değildi zaten scar öldürdüde demedi sadece kolunu söyledi. orada sadece kolu gösteriyor millet scar sansın diye endwardda güya dövmeli kol diyince uyanıyor olaya scar yaptı sanıyor sinirleniyor. halbuki kazın ayağı öyle değil, kolu gösteriyolarda yüzü niye göstermiyor çünkü o kişinin scar olmama ihtimali var ve değilde zaten. anime o bölüme daha gelmedi ama hatta mangada bile yazmıyor olabilir. scar o kolu abisinden almıştı biliyorsunuz pinakoların öldürüldüğü zamanda scarın abisinin taş yapmaya çalıştığı savaşın olduğu dönem kafayı yiyor milleti kesip biçiyor pinakolarda arada kaynıyor tabi sonra işler ters gidiyor ve kolunu scara yani kardeşine bırakıyor. bizim saf edwardda yalandan celalleniyor. animede ed scarı yendiğinde scar ölürken bunun sorumlusunun kendisi değilde abisi olduğunu söylerse ve ed olayı iş işten geçtikten sonra anlarda ağlama moduna girerse hiç şaşırmam valla

edit: kaldıki scar okadar piskopat değil
    orada gösterilen adamın gözü dönmüşdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 18 Ağustos 2009; 2:49:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

quote:

18 de edwarda ishbalanlılar saldırıyor ve yaşlı bilge pinakoların ölmediğini bi süre o adamda kaldığını fakat scarın onları öldürdüğünü söylüyor keşke ölmeselerdi ya

18 bölüm sıpoyleri

ben söylim o scar değildi zaten scar öldürdüde demedi sadece kolunu söyledi. orada sadece kolu gösteriyor millet scar sansın diye endwardda güya dövmeli kol diyince uyanıyor olaya scar yaptı sanıyor sinirleniyor. halbuki kazın ayağı öyle değil, kolu gösteriyolarda yüzü niye göstermiyor çünkü o kişinin scar olmama ihtimali var ve değilde zaten. anime o bölüme daha gelmedi ama hatta mangada bile yazmıyor olabilir. scar o kolu abisinden almıştı biliyorsunuz pinakoların öldürüldüğü zamanda scarın abisinin taş yapmaya çalıştığı savaşın olduğu dönem kafayı yiyor milleti kesip biçiyor pinakolarda arada kaynıyor tabi sonra işler ters gidiyor ve kolunu scara yani kardeşine bırakıyor. bizim saf edwardda yalandan celalleniyor. animede ed scarı yendiğinde scar ölürken bunun sorumlusunun kendisi değilde abisi olduğunu söylerse ve ed olayı iş işten geçtikten sonra anlarda ağlama moduna girerse hiç şaşırmam valla

Rockbell çiftinin katili scarBana spoiler verdirtme

• quote:

Orijinalden alıntı: vayuz

quote:

quote:

18 bölüm sıpoyleri

merak ettim şimdi alayım şu spoileri

• quote:

quote:

quote:

quote:

18 bölüm sıpoyleri

merak ettim şimdi alayım şu spoileri

Vallahi spoiler verirsem küfür yerim zaten önümüzdeki bölüm giriş yapılacak bu konuya.Daha ilk seri yayınlanırken bile birçok yerde manga anime farklılıkları yazılırken Rockbell çiftini öldürenin scar olduğu yazıldı,hatırlarsanız ilk seride mustang öldürmüştü.

Sana pm atıyorum,orada okursun artık

Bu arada hohenheim ne olmuş öyle,çok kötü yapmışlar.Seslendirmesi iğrençti sanki japonyada seiyuu kalmadı.Aslında hohenheim'ın o karanlık korkutucu yönü için iyiydi o ses ama hohenheim sevimli bir tip.O mezar sahnesinde mangada gülmekten çatlamıştım.Edward'a ayar verdikten sonra aralarında geçen sahne çok komikti,hele alphonse ile karşılaşmasında hohenheim yarmıştı resmen.

Son olarak edward winry aşkını es geçmemişler bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vayuz -- 19 Ağustos 2009; 1:17:00 >

• quote:

Son olarak edward winry aşkını es geçmemişler bu sefer.

Edward'a söyleyin elini ayağını denk alsın, yengenize yan gözle bakmasın. Yoksa onu kapıya katölizör niyetine kullanırım.

Kalp sağlığını dikkate alan bu spoileri açmasın ve doymamış becer omega 4, 6 ve 31 yağı kullansın; kızartmalarında.

Bunu açabilirsiniz.

• 20inci bölüm güzeldi hoştu

o yarattıkları canavar al'mış lan, böyle bide bedenini geri alacam muhabbeti yapmışlar heyoo hobaa hoşuma gitti yani
    evet bide sonda winri ''omuzları genişmiş, taşmış'' muhabbetine girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 19 Ağustos 2009; 2:46:43 >
  • beyler benim bir sorunum var. şimdi divxplanet te 20.bölümün türkçe altyazısı çıkmış onu izlerken bir sorun çıktı ilk kısmı türkçe altyazılı gösteriyor fakat şu full metal alchemist diyip ed ve al ı gösterdikten sonra altyazı çıkmıyor nedeni ne olabilir ve nasıl çözebilirim?
  • Şu ana kadar ilk 7 bölümü izledim de, Vikipedi de sayfası bile yok, bu animenin açılış kapanış müziklerini nerden bulabilirim?

• 20 ye kadar izleyebildim sonunda Lust bayagı bi gıcık etmişti sonunda Mustang halletti sagolsun,getirdikleri vücut başkasına aitmiş o halde bu yöntem işe yaramıyorsa al nasıl geri alacak vücudunu? bide ölen hughes ne bulmuştu? king bradley in baba dediği kişi kim? ben onu hohhenheim a benzettim sakal tipi felan ama....

quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

beyler benim bir sorunum var. şimdi divxplanet te 20.bölümün türkçe altyazısı çıkmış onu izlerken bir sorun çıktı ilk kısmı türkçe altyazılı gösteriyor fakat şu full metal alchemist diyip ed ve al ı gösterdikten sonra altyazı çıkmıyor nedeni ne olabilir ve nasıl çözebilirim?

altyazı farklı video türüne göre çıkarıldığından diyeceğim ama daha farklı bi nedeni varmış gibi geliyor bana neyse code geass tada aynısı olmuştu r2 yi animefreak tan izlerken 15 ten sonrası altyazı tam oturmuyor benim yüklediğim versiyonun altyazısıda çok erken giriyo video ve altyazı yer değiştirmeliydi yani buda öyle birşey galiba ama bunun altyazısı animefreakta sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 24 Ağustos 2009; 6:53:47 >

• Orijinalden alıntı: thend

20 ye kadar izleyebildim sonunda Lust bayagı bi gıcık etmişti sonunda Mustang halletti sagolsun,getirdikleri vücut başkasına aitmiş o halde bu yöntem işe yaramıyorsa al nasıl geri alacak vücudunu? bide ölen hughes ne bulmuştu? king bradley in baba dediği kişi kim? ben onu hohhenheim a benzettim sakal tipi felan ama....

Şimdi ben bu sorulara cevap veririm ama kronik kulak çınlamasına yakalanırımVallahi spoiler vermeden nasıl cevaplasam bilmiyorum ama biraz ucundan bilgi vereyim.

Alphonse'nun vücudunu geri alması olayını aslında 21. bölümde öğrenirsiniz büyük ihtimal ama şöyle bir not düşeyim.Anneleri öldüğü için dönüştürdükleri şey anneleri değildi,diğer yandan alphonse ölmedi.Bunu istersen daha detaylı açıklayabilirim.FMA kendi içinde süper tutarlı bir eser,bu sorunun cevabını mangada okuduğum zaman ohannes olmuştum.

Hughes Father puştunun gerçek planını öğrendiği için öldürüldü mustang ve diğerlerine anlatmasın diye,planın ne olduğunu sorma ağır spoiler.

Father ve Hohenheim fiziksel görünüş olarak tamamen aynılar,bu konuda da detay isteme yine ağır spoiler.

Dediğim gibi alphonse'nun bedeniyle ilgili soruna istersen daha detaylı cevap verebilirim.

• Orijinalden alıntı: vayuz

Orijinalden alıntı: thend

20 ye kadar izleyebildim sonunda Lust bayagı bi gıcık etmişti sonunda Mustang halletti sagolsun,getirdikleri vücut başkasına aitmiş o halde bu yöntem işe yaramıyorsa al nasıl geri alacak vücudunu? bide ölen hughes ne bulmuştu? king bradley in baba dediği kişi kim? ben onu hohhenheim a benzettim sakal tipi felan ama....

Şimdi ben bu sorulara cevap veririm ama kronik kulak çınlamasına yakalanırımVallahi spoiler vermeden nasıl cevaplasam bilmiyorum ama biraz ucundan bilgi vereyim.

Alphonse'nun vücudunu geri alması olayını aslında 21. bölümde öğrenirsiniz büyük ihtimal ama şöyle bir not düşeyim.Anneleri öldüğü için dönüştürdükleri şey anneleri değildi,diğer yandan alphonse ölmedi.Bunu istersen daha detaylı açıklayabilirim.FMA kendi içinde süper tutarlı bir eser,bu sorunun cevabını mangada okuduğum zaman ohannes olmuştum.

Hughes Father puştunun gerçek planını öğrendiği için öldürüldü mustang ve diğerlerine anlatmasın diye,planın ne olduğunu sorma ağır spoiler.

Father ve Hohenheim fiziksel görünüş olarak tamamen aynılar,bu konuda da detay isteme yine ağır spoiler.

Dediğim gibi alphonse'nun bedeniyle ilgili soruna istersen daha detaylı cevap verebilirim.

ağır spoiler olmasın pm at bana sana zahmet bu arada teşekkürler cevaplar için

• Benden sana tavsiye spoiler yeme bence gerçekten seyir zevkini hiç düşürme.Eğer o iki soruya cevap verirsem içine edilir,boşver.
    Alphonse'nun bedeniyle ilgili soruna cevap veririm onda spoiler bir durum yok ama önümüzdeki bölümde o soruya zaten cevap alacaksın.Bazı yerleri yüzeysel anlattıkları için o soruya adam gibi cevap vermezlerse o zaman döktürürüm çünkü o nokta gerçekten önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vayuz -- 25 Ağustos 2009; 17:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

Şu ana kadar ilk 7 bölümü izledim de, Vikipedi de sayfası bile yok, bu animenin açılış kapanış müziklerini nerden bulabilirim?

http://gendou.com/amusic/?cols=1111011111100&filter=Fullmetal+Alchemist

İndirmek için siteye üye olman yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 25 Ağustos 2009; 23:40:13 >

• Off Ya İnternetten Brotherhood'un Wallpaperlarını Ararken Homonculuslarla İlgili Çok Pis Spoiler Yedim Siz siz Olun Seri Bitmeden Wallpaper Felan Aramayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoeTy -- 25 Ağustos 2009; 21:03:25 >
  • Arkadaşlar 21.bölüm piyasada yok hayırdır, bir fikri olan var mı ?

Ayrıca wii için yeni fma oyunu çıkmış

http://www.youtube.com/watch?v=vlcsHjm5dxA&feature=related

videodaki kişiler konu manga ile alakalımı yoksa tamamen farklı mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.