Şimdi Ara

Futbolcularla Tudor arasındaki savaşı, Tudor kazandı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Tudor'un ilk geldiği dönemdeki futbolcu grubu, bence Riekerink sonrası artan disiplin ve teknik direktör baskısını isteklerini kabullenmek istemedi. Bu sebeple Tudor'a cephe aldıklarını ve göndermek istediklerini düşünüyorum.

Mesela geçen sezon Kasımpaşa maçı sonrası De jong; 25 kişi gideceğine 1 kişi gider, diyerek genel tavrı ortaya koydu.

Kaldı ki, Selçuk, Sneijder, Yasin, Sinan, Hakan Balta, Sabri, Semih bu oyuncuların revizyonu farkedip daha ciddi tavır aldıklarını düşünüyorum.

Belki uçuk gelecek ama Östersunds'a elenmemiz bu oyuncu grubu yüzünden olduğunu düşünüyorum, bunlar sağır kör değil Lucescu Terim haberlerini görüyorlardı. Yeni bir td gelse bunlara yeniden şans doğacaktı. Aynı kaset başa sarabilirdi. Bakın Yasin, Selçuk filan hep sesleri kesildi fakat alttan alttan Arda, Emre Çolak devreye girerek odağı bu oyunculara çevirmeye çalışıyor.

Tudor iyi ki kaldı demek için çok erken fakat revizyona gitmemizi sağladığını ve daha kapsamlı transfere sebep olduğunu düşünüyorum.

Bakın aynı durum Fenerbahçe'de olabilirdi, fakat Advocaat gitti yeni td geldi eleştirilen isimler yine kadroda yine şans buldular. Belki Advocaat kalsa farklı yol izlenecekti ve aynı yanlışlar deneyerek öğrenilmeyecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 25 Ağustos 2017; 17:3:51 >

• tudora çok kızdık ama şu 2 maçtaki galatasarayın mimarı bu adam. benim sempatimi kazandı.
  • Her sey icin daha cok erken.10.haftayi görelim taslar otursun sonra daha saglikli dergerlendiririm ben sahsen.

Unutmayin Rijkard da 7 de 7 yaparak başladı guzel futbol bol gol ile ama sezonu bitiremedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graviton G kullanıcısına yanıt
    Ben hala guvenmiyorum o kadar. Bir de dalgali denizde gormek lazim ne kadar becerikli oldugunu.

Ama oynatmak istedigi oyun buysa(ki bu) gecen seneki kadroyla basarili olamamasi cok normal o da var.

Maclarin cogunda boyle oynayip iddiali bir konumda ilk devreyi kapatirsak tarftarla da arasi duzelecektir. Zaten Galatasaray taraftari nazli degildir, kotu bir sezon ustune Ostersunds faciasi. Ona ragmen 2 hafta istekli ve guzel oyun sonrasi 3. Haftada tukenen kombine ve biletler, dolu stad.

Bu kadar basit.

• Mücadele,Hırs taraftar bunu istiyor isterlerse yenilsinler ama böyle oynasınlar helal olsun diyelim. Ellerinden geleni yaptılar ama olmadı diyelim yeter ki mücadele etsinler taraftarın başka beklentisi yok. Yeter ki maçı izlerken keyif versinler.Şampiyonluklar gelir geçer şampiyon olacağımız yada olamayacağımız ne ilk sezon ne de son.
  • o elemanlar taa rijkard zamanından beri var takımın içinde. siz burda td gömerken oyunculara toz kondurmuyordunuz. semih selçuk vs 5 para etmez adamlar derken millet siz onlar bizim evlatlarımız diyordunuz. şimdi çıkıp hoca kazandı geyikleri yapmayın.
  • Idmanlarda cok kosturuyor diye hoca gondermeye calisan o kadar cok futbolcu grubu var ki Turk futbolunda... Hafif bir gecmise bakmak yeterli aslinda. Burak, Arda, Selcuk, Semih, Sabri, Olcan vs gibi isimler suan takimimizda olsaydi o zaman tam olarak bahsettigimiz konunun ne anlama geldigini cok daha iyi gorebilirdik, aman aman...

Sezon sonunda bu oyuncu grubu ve Tudor arasinda zarlar atildi ve suan icin galip gozuken hem Tudor hemde takimimiz. Tudor hocanin kafasindaki oyun plani tam olarak bu ise, bu plani gecen sene uygulayamamasinin nedenleri apacik ortada, bunun tartismasi bile yapilmaz. Fakat, Tudor hoca hala kendini kanitlayabilmis degil. Bu 2 haftalik performansin devam etmesi gerekiyor ki bizlerde hocanin aldigi kararlarin ne kadar yerinde oldugu konusunda hemfikir olalim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş rakibimiz değil
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fatura hep teknik direktöre kesilyor bizim ülkede. İnşallah böyle devam ederiz de biraz güvenilir Tudor'a.
  • takım sıfırlandı kadro olarak yönetim değiştirdi t.d. ile olacak iş değil.
  • Gomis'in çıkarkenki tavrı neydi Tudor'a? Ben anlayamadım sanki kızar gibiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Gomis'in çıkarkenki tavrı neydi Tudor'a? Ben anlayamadım sanki kızar gibiydi

Hırs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor takım yönetimi,hakimiyeti anlamında çok başarılı çok akıllı hoca ancak t.d. yeteneği becerisi çok düşük seviyede.En büyük şansı yönetimin durumu ve başkanın arkasında çok sağlam şekilde durmasıydı.

Çöp ve papaz oyunculardan kurtulup bu kadar sağlam bir takım kurmak da yönetimin başarısı.
  • Çünkü taraftar doğru olanı yaptı.

Oyuncuların değil, teknik adamın yanında yer almak gerekir.

Bu böyle olunca oyuncular paşa paşa kuyruklarını kıstırıp adam oldular, heleki milyonlar alan sneijder'e hiç gözüne bakmadan 500 bin euroya mı ne oynayacağı yere gönderildiğini görünce Galatasaray'ub kıymetini anladılar.

Hiç kimse bu oyunculara Galatasaray kadar vermez.

Onlarda kıymetini bilip adam gibi oynamalılar.

Bu başarıldı, gayet güzel oldu.

Keyifle izlenecek başka bir takım daha çıktı işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Ben hala guvenmiyorum o kadar. Bir de dalgali denizde gormek lazim ne kadar becerikli oldugunu.

Ama oynatmak istedigi oyun buysa(ki bu) gecen seneki kadroyla basarili olamamasi cok normal o da var.

Maclarin cogunda boyle oynayip iddiali bir konumda ilk devreyi kapatirsak tarftarla da arasi duzelecektir. Zaten Galatasaray taraftari nazli degildir, kotu bir sezon ustune Ostersunds faciasi. Ona ragmen 2 hafta istekli ve guzel oyun sonrasi 3. Haftada tukenen kombine ve biletler, dolu stad.

Bu kadar basit.

Dostum bende güvenmiyorum, güvenmemek için Tudor ile yeterli tecrübemiz oldu. Kriz dönemlerinde zayıf olduğunu, futbolcu yönetimi konusunda pozitif sonuçlandığı bir durum olmadı.

Kriz sürecini yönetmedi aksine sildi baştan takım oluşturdu, dediğin gibi bu oluşturduğu takımla kriz anında neler yapacak görmek lazım...Zaten o noktada da yönetmeyi, güçlü kalmayı başarırsa teknik adam olmuş demektir.

Geçtiğimiz dönem zor bir oyuncu grubu vardı, uzun süredir kulüpte olmalı güçlü otoriteye sahip olmaları yönetim dahil herkesi zor duruma soktuğu aşikar, umarım yeni oyuncu grubunu en iyi şekilde idare eder.

• Bu adam bir kaç yıl sonra m.city, arsenal filan çalıştırırsa şaşırmayın.
  • bu takımların hiç birisi ilk 8 de olmaz
  • Bilemiyorum Tudor kazandı demek için çok erken son maçta gomisin oyundan çıktıktan sonraki o tudora tepkisi bir galatasaraylı olarak hiç hoşuma gitmedi açıkcası. Gomis değil kim olursa olsun Galatasaray teknik direktörü var orda ve kararları o verir. Gerekirse Tudorun bu durumu oyunculara daha net ve daha sert bir şekilde göstermesi gerekiyor diye düşünüyorum.
  • En erken 10 en geç devre arasina kadar izleyin. Hemen ferguson havalarina girmeyin. Hele takimdaki oyunculara hiç güvenmeyin. Bir form düşüklüğü olur veya firma garanti diye yatisa geçer o zaman forumda sürekli bu konu hakkinda laf yersiniz.

Takimda hala carklar yerine oturmadi. Boyle oynanmasının nedeni sezonu erken açmış olmak. Bu kadro 34 hafta ayni olmayacak. Işte bu dönemde tudor ne yapacak bunu gormek gerek. Yanlış tercihler mi yapacak yoksa yanlış kadrolarla puanlar mi gidecek. Hepsi donem sonuna doğru görünecek. Belki de takim bir an da düşecek.

Biraz bekleyin sadece bekleyin. Büyük konuşmak için cok erken.

• Mantıklı bir yazı hocam.Bunlardan her şey beklenir.

Beyler Yöneticilerin şunun bunun mafyası varda futbolcunun çetesi şunu bunu yok mu?Var elbette.

Arda-Selçuk İnan-Emre B. özellikle bu üçü şuan ki en pis adamlar
  • Savaş diye bir şey yok tamamen sizler uyduruyorsunuz.İnsan gibi maç yönetsin formayı hak edene versin 10 - 0 yenilsek de umrumda olmaz.

Bakın gördüğünüz gibi bizim Tolga'ya Tudor'a bilmem kime garezimiz yok. Tudor'un 3te3 gitmesi elbette iyi ama asıl olay takımın FUTBOL oynuyor olması.

Tolga mükemmel oynuyor tüm golleri atamasa da olurdu adam top oynadıgı sürece biz zaten onları kral ilan ediyoruz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.