Şimdi Ara

**FW21E Isınma sorunu**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben yaklaşık 6-7 ay önce fw21e aldım.. şuan a kadar neredeyse sıfır sorunla karşılaştım. ama son zamanlarda gereksiz bir ısınma sorunu ile karşılaşıyorum...

özellikle prize takıp çalıştırdığım da. şuan prizde ve çok fazla ısınmış durumda.. o kdar ki mouse touch kısmı bile ısındı...

bana yardım edermisiniz????

• Everest Ultimate Edition programıyla kontrol edin
    Fanın önü kapalıysa da olabilir
    Fanın tozlanması da ısınmaya neden olabilir
  • şuan ortalama 50 gözüküyor... ama şuan sadece avast messenger çalışıyor..
  • bnce fanlarn altında hava alması ıcın bo sbı alan bırakılması lazım notebookunda altında yuksek tutmak ıcın bır kac mılım yuksek tutmak ıcın plastk oluo onlardan warmı bn casper teknık servısı elemanıyım geneleklıkle bu sorn oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: maidream

şuan ortalama 50 gözüküyor... ama şuan sadece avast messenger çalışıyor..

Aslında yaz aylarında normal bir sıcaklık
    Çünkü ben soğutucu ile zar zor 45 dereceye getiriyorum
    Soğutucusuz 55'in üstünü görüyor yüksek performans modunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcö

bnce fanlarn altında hava alması ıcın bo sbı alan bırakılması lazım notebookunda altında yuksek tutmak ıcın bır kac mılım yuksek tutmak ıcın plastk oluo onlardan warmı bn casper teknık servısı elemanıyım geneleklıkle bu sorn oluyor

evet var altında... ve gayet te iyi şekilde düşünülmüş... :)

arkadaşlar sizde buraya paylaşırsanız sevinirim sizin sıcaklık değerleriniz nedir?
  • sizin bilgisayar baya serin o zaman:D
    bende FW21Z var. şimdi bu mesajı size yazarken ss aldım everestten.Cpu 67 derece.ve sadece WMP ile mp3 dinliyorum ve DH sayfası açık.
    oyun oynnarken kim bilir kaç derece oluyordur...
    yaz vakti yazdığınız sıcaklık sorun değil.isterseniz ss koyabilirim.
    merak etme bilgisayarlarımızın kasa yerleşimi iyi,soğutma yeterli.

Not: Şanlıurfada şu an sıcaklık yaklaşık 40 derece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Msı gl66 laptop ısınma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elindeki işlemci için açıkçası 48*50 normal bi sıcaklık...
    bende en düşük 38 derece yapabildim meraktan ama,neler denediğimi sorma bile
    yani 50 derece ise sorun değil,ama ısıyı dışarı atamıyorsa fanını HAFİFTEN bi temizlemeyi dene,mümkünatı süpürge derim
  • burda behsettiğiniz değerler bana biraz fazla gibi geldi, şu anda bakıyorum işlemci sıcaklığı 38 derece, çok yoğun kullanımda(oyun veya video dönüştürme gibi) 56 57 falan oluyor, ritmik bir şekilde 56 da fan çalışıyor 38 olunca susuyor, daha yüksek değer görmedim bugüne kadar.
  • bendede ısınma sorunu yok şimdi baktım 47 derece ölçüyor FW21E kadar sessiz ve soğuk notebook görmedim sizin işletim sisteminizde bi sorun olabilir format atmayı deneyin rahatlasın cihaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.