Şimdi Ara

G.PUNTO 1.3 MULTİJET DYNAMİC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracım son derece bakımlı ve temiz olup,masraf gerektirecek hiç bir aksamı yoktur.rengi az bulunan bolero kırmızısıdır.ekonomik olmasının yanında yüksek torkuylada keyif vermektedir.tercihi ekonomi olanlara öneririm.herkese hayırlı satışlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ikincisini-isterseniz-yok-53297354/detay/

• kazasız ve 5 parça boyalı, tamam kabul ediyorum otomobillerden anlamıyorum ama fizik kuralları???
  • hocam fizik kurallarıyla ne alaka kurdunuz anlayamadım.boya sadece kazadan mı oluyor.bundan önceki bmw mi branda yanığından dolayı tavan dahil komple boyatmıştım.ama kazası yoktu.bu aracımı ben boyatmadım.yetkili serviste ekspertiz yaptırdım.kaza değişen çıkmadı 5 parçada boya çıktı.götürdüğüm yerde bursa teknomak.arayın plakayı verin gerekli bilgiyi alın.herşey ortada zaten.
  • benim aracımında 3 parca boyası var

tampon mesela araba sürtmüş çizikti boyattım
    çamurluk mesela bisikletli cocuk dustu ustune boyattım
    kaput mesela iveco kamyonet üstüne oturdu geri geri gelirken degistirdim kazamı bunlar
  • hocam ilanda fiyat kırmak istemem ama geçen sene eylülde punto evo aldım 2010 aracım sıfır kilometre 25,250TL'ye almıştım fiyatınızı revize etmenizi öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegoalkeeper

hocam ilanda fiyat kırmak istemem ama geçen sene eylülde punto evo aldım 2010 aracım sıfır kilometre 25,250TL'ye almıştım fiyatınızı revize etmenizi öneririm

dizel dinamik mi aldınız o paraya üstünde 17" fabrikasyon jantta varmıydı.
  • fiyatı yuksek dıye dıcektım bende ılk yazan olup morel bozuklulugu olmasın dedım. 5 parçada boya var yuksek fıyat bıras

Bence bi arabayı satarken para kazanmassınız , arabayı alırken para kazanırsınız bence

2-3 sene once 22 25 ' arasına aldıgınız arabayı 2-3 sene sonra aldıgınızdan yukseye satmaya calısmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roptesambir

fiyatı yuksek dıye dıcektım bende ılk yazan olup morel bozuklulugu olmasın dedım. 5 parçada boya var yuksek fıyat bıras

Bence bi arabayı satarken para kazanmassınız , arabayı alırken para kazanırsınız bence

2-3 sene once 22 25 ' arasına aldıgınız arabayı 2-3 sene sonra aldıgınızdan yukseye satmaya calısmayın.

kaza ve değişen parçası olmadıktan sonra boya aracın değerini düşürmez.cebimizde kullandığımız cep telefonlarımız bile çizilirken kaç km hız yaptımız araçlarımız çiziliyor ve boyanmak zorunda kalıyor.he ben kusursuz istiyorum diyen 37.686 tl yi verip sıfırını alır.ayrıca aracı 2011 in 15 haziranında aldım 2-3 sene önce almadım.üzerindeki jant lastik ve spor helezonun maliyeti 2300 tl.araç boş bi araç değil.ve zaten şu ana kadar 22500 tl gördü.23 veren bu aracı alıcak.

• inş. satarsınız ne diyeyim hayırlısı olsun
  • Şu pazar ağzını kullanarak açılan ilanlar nedense bana çok itici geliyor.

İkincisini isterseniz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 11 Ağustos 2011; 20:13:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Şu pazar ağzını kullanarak açılan ilanlar nedense bana çok itici geliyor.

İkincisini isterseniz yok

valla ister beğen ister beğenme ama yeterince dikkat çekiyor bu başlık.amaçta bu değil mi zaten.marka model km motor bilgilerini yazıyor herkes ama zaten ilanın içinde hepsi var.ne espirisi var ki bunları ilan başlığına yazmanın.
  • bende punto araştırıyorum inş 2007 2008 arası dizel bi punto alıcam istediğiniz fiyatın altında 2007 2008 bulmak mümkün
  • 23 veren olmadı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: roptesambir

23 veren olmadı sanırım

hiiiiç acelem yok.veren alır,vermeyen yol alır.nasip kısmet işi bunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.