Şimdi Ara

Galatasaray seneye sampiyonluga oynamak degil yine ilk 2 ye bile giremez !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben boyle dusunuyorum arkdaslar gs maclarinin cogunu izlerim. Hoca diyor seneye sampiyonluga oynucak kadro kurcaz diyor ama emin olun gs de kim kalsin kim gitsin deseler.

Muslere ve snider disinda hepsi gitsin derim ?? Snider agir temposuna ragmen kalitesini her turlu gosterebiliyor..ama tek basina ne yapcak zaten istikrarsiz artik.

Abi gs bu bruma , rodriges , sinan selcuk sabri semih ahmet calik bunlarla sampiyon olsun ben futbolu birakirim ben bublari futbolcu olarak bile gormuyorum buyuk takim oyuncusu asla degilller.

Ee bunlarda gitmicene gore seneye durum belli zaten hoca da sikintili baskanda..iki uc transfer yapip taraftarin gazini almaya calisirlarda kimi alcaklar alsalarda bir sey olmaz dedigim gibi 8 9 oyuncu alirlarsa belki ama oda zor uyum sorunu yasarlar zaten oda olmaz.

Bu bruma felan para ediyorken satmiyan yonetimde akil yok derim..

Negroda felan diyorlar bunla mi sampiyon olcaksiniz, adam futbolu birakma yasina gelmis en son kume dusmus takima gitmis saka gibi...

Kimse gs den birsey beklemesin uzgunum gorunen koy klavuz istemez yine bos tribune oynarlar seneye onceden tahmin ettiklerim dogru cikti..

Bjk ligi bir kac yil daha forse eder gibi duruyor para var oyuncu alabiliyorlar hoca iyi en temizide takim olgusu var.

Gs fener felan cobanlar toplulugu gibi kafasina gore takiliyor hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tudor kalır ve yarıda göndermezler ise ilk 8 bile hayal
  • ok
  • avrupa ligi gruptan çıksınlar başka bir beklentim yok yağlı surat önderliğinde
  • O işler hiç belli olmaz. Gelecek sezon öngörüleri çoğu zaman tutmaz önümüzdeki sene üç büyüklerin bütçesi sıkıntılı çıkışta bir Başak potansiyelli TS var. Herkes şampiyon olabilir seneye.

• Duran topdan gol yeme sikintisini gidersinler bu bile şampiyonluk icin yeter. 18 gol yemisiz Beşiktaş ise 1 tane . Eger bu gollere onlem alinsa idi suan şampiyonluk potasinda biz vardik. Hakem hatalarını saymıyorum bak. Kisaca defasın blogu tamamen değişsin. Tum parayi defansa yatirsinlar ve urfaluji Popescu gibi oyunculara yonelsinler.

• defansif bir teknik direktör getirip zencilerle kontra oynamak lazım aslında böyle kıtlık dönemlerinde. kıbrıs'tan, belarus'tan, çekoslavakya'dan saçma sapan takımlar bir bakıyorsun uefa çeyrek finali oynuyor. biz de 100 milyon euroluk kadrolarla 2.turda eleniyoruz. apoel'e, bate'ye 30 milyon euro bütçe açsan finale gelecekler. bizim ülke öküz dolu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam..

• Lig bitmis sneijder yeni oynamaya basliyor kalitesini gösteriyor oluyor kalsin deniyor

• Bu kadrodan daha kötü kadrolarla şampiyon olduk geçmişte ama yönetimde iş yok maalesef. Dursun gitmeden şampiyon falan olamaz bu takım .
  • Sıkıntı Dursun mu bilmem,komple yönetim sıkıntı sizin.Takımda da zerre gram ruh yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 21 Mayıs 2017; 14:37:18 >
  • 1 sene daha sabredecegiz arkadaslar, bir sonraki yil bu basimizdakilerin hicbiri olmayacak.

• Türkiye ligindeki takimlara bakarsak GS'nin bugünkü kadrosu bile rahatlikla sampiyonluga oynar. Tudor gelmeseydi oynuyordu zaten. Basaksehir vasat, FB bizden cok daha kötü durumda. BJK'nin de abartilacak bir durumu yok.

Bir kaliteli ön libero, bir kaliteli sag bek, 1 tane de golcü forvet alinirsa her türlü sampiyonluga oynariz. Yeter ki yillardir yaptigimiz hatayi yapip, vasat oyunculardan 10 tane almayalim. Önümüzdeki sezon icin az ama nokta transfer lazim. Sonraki sezon zaten neredeyse bütün oyuncularin sözlesmeleri bitiyor. Kadro o zaman temizlenecek zaten.
  • Takimin cok kotu oldugunu kabul etmekle birlikte buna ragmen hakemler adil davransaydi bjk ile sampiyonluk mucadelesi veriyorduk.. delikanli olan ciksin aksini idda etsin verilmeyen penaltilar ofsayttan yenilen goller resmen dograndik

• Kadroyu felan geçin o kadar da önemli değil.

Takım olabilmek önemli. Aile ortamı kurulmalı. Taraftar her maça gelip destek vermeli. Yönetim, takım ve taraftar arasında sorun olmamalı. Sezon başı şampiyonluk için iddaalı laflar edilmeli. Kısacası bütün camia kenetlenmeli.

Bu şartlar oluşmadıktan sonra 50 milyon euro harcasanız da boş. Fener harcadı elde var sıfır. Tabi nokta transfer yapabilmek de önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Kadroyu felan geçin o kadar da önemli değil.

Takım olabilmek önemli. Aile ortamı kurulmalı. Taraftar her maça gelip destek vermeli. Yönetim, takım ve taraftar arasında sorun olmamalı. Sezon başı şampiyonluk için iddaalı laflar edilmeli. Kısacası bütün camia kenetlenmeli.

Bu şartlar oluşmadıktan sonra 50 milyon euro harcasanız da boş. Fener harcadı elde var sıfır. Tabi nokta transfer yapabilmek de önemli.

Bu yönetimle zor maalesef bu dediklerin. Abdurrahim albayrak gibi aile ortamı yaratacak biri lazım o da 2018 mayısta artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 24 Mayıs 2017; 8:12:17 >
  • Tudor ilk yarıda ilk 3 e giremezse devre arası gider Yönetim zaten sonraki seçimde yolcu.

Ünal Aysal borç yaptı diyorlar ama sportif başarıda sağladı. 2 kez Şampiyonlar liginde gruptan çıktık 1 i çeyrek final. Şampiyon olduk üst üste 2 yıl.

Ünal Aysal tekrar gelmesini isterim adam borç yapıyor ama güzel projeleri var. Belçikanın bir takımını Galatasaray ın pilot takımı yapacaktı.

Galatasaray ın %50 hissesini Çinliler satın almak istiyor diye haberler vardı. Keşke olsa borçların yarısı kapanır. İyi transferler yapılır ve takım seviye atlar. Her yıl Avrupa kupalarında en az çeyrek final görürüz. Ama nerde

• 2 stoper 2 bek 1 orta saha 2 forvet şart. Forvetlerin 2 side yabancı olmasıda şart

İlk 11 e 7 transfer gerekli. En az 7 oyuncuda göndermeliyiz. Negredo Gomis gibi forvetleri alamıyorsak zaten transferlerden birşey beklemeyin. Martinez ücreti çok yüksek ama kronik sakat deniyor.

Forvetin kiralık olmasına karşıyım. Neden bonservisi ile alamıyoruz ? Finansal fair play sınırı yok bu yıl GSaray ın.

En az 40 Milyon Euro harcamalıyız 7-8 oyuncu transferi için. Süper ligden transferde kazık yiyeceğimize yabancı transferleri gerçekleştirmeliyiz.

En az 7 oyuncu gönderirsek önümüzdeki yıl başarılı olacağımıza inanıyorum

• O değil de Sneijderin yüzünde gram gülümseme yok. Bi göz gezdirdim antrenman fotolarını, basın toplantılarında falan 0 neşe. Adam hayattan bezmiş.

• Gs seneyede belini doğrultamaz Gs ancak 2018/19 sezonundan itibaren düzelmeye gidebilir.Yeni başkan yeni bir antrenör ile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.