Bildirim
Galaxy S4 Çin Malı YARDIM!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Android değilse mümkün değil maalesef,geçmiş olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim recovery modu çalışsa oluyoda o çalışmıyor o olmadan yapanlar varmı onu soruyorum -
Güzel kardeşim cihazına ROM atabilmen için cihazına uygun ROM olması gerek yoksa cihazın brick olur komple açılmaz bir daha.çakma ürünlerde ROM desteği yok.Neyse kolay gelsin
Recovery moda giremez o telefon hem android yüklemekle neyi kastettin anlayamadım? -
Kaça aldin dostum
100 TL -
quote:
Orijinalden alıntı: acapella861
100 TL
100-150 daha koysan Atrix alırdin seni idare ederdi dostum o telefonla sadece alomelo yaparsın android işi zor
BUNU ŞEY İÇİN ALDIM DİER TELEFON BOZULDU BUNLA İDARE ETCEM ARTIK -
TAMAM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 tl ye şükret sadece s4 gibi göründüğü için o para verilir.E tabii 100 tl verip android isteme bırak java da kalsın zararı yok ya sana. -
kardeşim javamı bilmiyorum ama nası yüklücem buna oyun içinde fruit ninja falanda var ama apk desteklemio -
quote:
kardeşim javamı bilmiyorum ama nası yüklücem buna oyun içinde fruit ninja falanda var ama apk desteklemioquote:
Orijinalden alinti: acapella861
kardesim javami bilmiyorum ama nasi yüklücem buna oyun içinde fruit ninja falanda var ama apk desteklemio
android de?ilse javadyr zaten.Byrak öyle devam et zaten i?lemcisi nedir ALLAH bilir yani oyunu çaly?tyramaz bile -
nası yüklerim söylermisin -
Yukleyemezsin, hatta kullanmanı dahi tavsiye etmem kim billr sar degeri ne kadar
quote:
nası yüklerim söylermisin
yükleyemezsin.Eğer dediğin yapılabilseydi G2 ye ios yükler keyfimi çatardım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
windows 8 bile yüklersin.ben 3310 a android yükledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 11 Mayıs 2014; 23:09:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
windows 8 bile yüklersin.ben 3310 a android yükledim.
NE GEREK VAR Kİ ZATİ TONLA PARA VERMEYE¿ BENDE EVDEKİ ESKİ TELLERE YÜKLETTİM ♤
Neyse oyun yüklemek için şu tarz kalıplarda arama yap.
Fruit Ninja touch jar
java androide çevrilmez boşuna uğraşırsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X