Bildirim
Galaxy young mı iphone3g mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
koskoca forumda niye kimse cevap vermiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Phily_1
350-400 liraya ikinci el yada sıfır telefon alacağım.İphone 3g 350 liraymış, galaxy young da aynı fiyat.
Hangisini alayım sizce ya da ikisinin dılşında farklı olarak ne alabilirim?
iphone 3g eskidi apple destegi çekti artık kullanılmaz uygulamaları kuramazsın bile. 3gs e bak derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Baranozt
quote:
350-400 liraya ikinci el yada sıfır telefon alacağım.İphone 3g 350 liraymış, galaxy young da aynı fiyat.
iphone 3g eskidi apple destegi çekti artık kullanılmaz uygulamaları kuramazsın bile. 3gs e bak derim.
ben de 3gs almaya karar verdim.Yalnız 3gs yi aldıktan sonra apple ondan da desteği çekerse sorun olur mu ? Yine oynanan oyunlar oynanmaya devam eder mi? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Baranozt
quote:
iphone 3g eskidi apple destegi çekti artık kullanılmaz uygulamaları kuramazsın bile. 3gs e bak derim.
ben de 3gs almaya karar verdim.Yalnız 3gs yi aldıktan sonra apple ondan da desteği çekerse sorun olur mu ? Yine oynanan oyunlar oynanmaya devam eder mi?
2013 sonuna kadar bence bir sıkıntı olmaz ne zaman ios 7 çıkar o zaman uygulamalar azalmaya başlar. ama zaten jailbreak var bilirsin jb atarsan cihaza istedigin oyunu yükleyebilirsin.
-
Young'un ekrani ufak.3gs seni iki sene rahat goturur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3gs daha mantıklı olur -
3gs tabikide
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
herkese teşekkürler. 3gs almaya karar verdim 450 ye falan bulmaya çalışıyorum 32 gb bulursam güzel olacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X