Merhaba, bir clio satın alacağım. Bir galericide araç buldum, fiyatı bütçeme uygun. İki parçası boyalı diyor. Neyse tarcanlara götüreceğim deyince kesinlikle reddetti, ben oraya gitmem orası çok oyalıyor, arabanın her yerini söküyorlar vb dedi. yarası olan gocunur diye düşünüyorum ancak başka dilediğin yere götür diyor, siz olsanız nasıl hareket edersiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galerici Tarcanlar Hariç Her Yere Götürebilirsin Diyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sırf X yere götürülmez diye garip davrandığı için almam
-
Galericilere gidenlere artık acımıyorum. Akıllanmayana yapıştırın.
-
Kaz gelen yerden tavuk esirgenmez. Piyasaların bu kadar durgun olduğu dönemde ne acelesi varmışta bekletiyor diye şikayet ediyor? Dediğim gibi piyasalar bu kadar durgunken para kazanmak istiyorsa biraz fazladan beklemek sorun olmamalı. Tabii kazanacağı para helalse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyimser olayım. Tarcanlar çok incik cıncık söylüyor. Bu sebeple arabadan anlamayan biri korkup almaktan soğuyabilir bu da vakit para kaybı oluyor galerici adama. En iyimser senaryom bu.
Şöyle söyleyim. Aracı alırken tarcanlara gittim. Rapor çıktı. Kartel ezik, balata bitik diskler korozyonlu amortisör gidik allah yazdıkça yazdılar. Kartele bakıyorum. Yahu eziklik nerede diye sordum işte burası sürtmüş dediler ezik dedikleri yerde sadece bir miktar sürtme lekesi mevcuttu. Disklerde hiç bir sorun yoktu. Balata üstüne 30bin daha götürdü beni. Ama adamlar arka bagaj kapağının motorunun orjinalliğinden farın değişip değişmediğine kadar söylüyorlar. Ben bir yerden sonra yoruldum. Tamam biz notere gidelim diyerek adamların sözünü kesmiştim. Güzel kaliteli iş yapıyorlar ben memnun kaldım.
Ben olsam yine tarcanlara giderim. Ama bilmeyen biri için korkutucu olur diye galeriler istemiyor olabilir. Bence gerek yok. Başka satıcıdan alın clio bu sonuçta bir sürü var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 24 Ekim 2024; 22:19:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Malına güvenen adam, aracını her yerde ekspertize sokar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tarcanlar biraz alıcının fiyat düşürme aparatı olmaya başladı.. çok iyi iş yapmalarında, her şeyi söylemelerinde bir sıkıntı yok, keşke her ekspertiz böyle olsa. ama diğer ekspertizler böyle olmayınca bu adamların detaycılığı bu kez de satıcının zararına alıcının kozuna oynamaya başlıyor.
2005 model arabanın açıklaması orhun yazıtları gibi. diğer ekspertiz iki değişen 3 boya motor iyi yazıp geçerse galerici arabası dediği gibi olsun olmasın, tarcanlara götürmek istemeyebilir. Tarcanlar gibi bir kaç ekspertiz firması daha açılması lazım, piyasanın bu tip detaycı ekspertizi kanıksaması gerekiyor.
Bu arada alacağınız araç Subaru legacy outback değil. her taraf Clio zaten, başka araç bakın gitsin.
-
Araç mı yok başka bulursunuz.
-
Sende ona surpriz yap yamanlara ferdi gokceye götür
Incik cincik sokmedikce kesme ekleme gibi ağır kusurlar yuzeysel eksperde çıkmıyor
Söküğünü takiyor mu bu adamlar takıyor ee daha neyin tatavasini yapiyor.
Ekspertizler cılkını çıkarıyor.
Bir seferinde izmirde bir ekspertiz firması carvak içi eskpertiz yapıyordu, benim aracın park konumuna aldığında kilitleme sesine takılıp aracı carvaka aldırmadı, ben de 300 km yol gidip gelmiştim..
Ben o aracı sonra 60bin km kullandim, hala arkadaşımda kullaniliyor araç ve ben başka araçlara baktım onlarda da nirmal ses, işi bilen şanzımanciya gittim , adam güldü bana:)
Yani bir de böyle şeyleri var.
Senin söylemen gereken şey, şasede problem var mi, arabada change varmı kupa eklenmis mi, kaynak var mi.
Motor orjinal mi, bazen Egea'ya Lada motoru bile cakiyorlar:)
Böyle şeyleri soylemeli eksper.
Yarım öburgun ona hesap sorulmasin diye incik cincik yaziyorlar bol atıyorlar")
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 27 Ekim 2024; 12:36:58 >
Bayağı bir mesaj gelmiş, açıklama yapayım.
Bir diğer gün beni aradı ve eniştem öldü acele edelim dedi, hiç samimi gelmedi acelecilik yaptı.
Tarcanlara gidiyorsan alalım yoksa kalsın dedim, ben orada üşürüm 3-4 saatim gider falan diye ağladı, iş olmadı. Aklımda kalacağına param cebimde kalsın
Bir arkadaşıma Egea bakarken galeride İzmir plakalı bulduk, satıcı Tarcanlar'a onay verdi ekspere gidildi. Kaporta galerinin dediğiyle aynı çıktı ama motor suyu pas içinde. Onlar da bilmediği için satış iptal oldu ekspere parayı galeri ödedi. Bizim de sonradan jeton düştü, İzmir'de antifriz kullanmamışlardır musluk suyunu basmışlardır.
Yukarıda arkadaşın dediğine katılıyorum, piyasa yavaşken neyin aceleciliği neyin zaman kaybıymış bu :)
-
Tarcanlar'a Ekim basinda ilk kez gittim. Aracimi alan arkadas illa orasi olsun dedi, bende de izledigim youtube videolarindan dolayi onyargi vardi. Arkadasa sunu soyledim: Ben aracima guveniyorum hic bir sikintisi olmadigina da eminim, ancak o izledigim videolardaki gibi dosemeleri, plastik aksamlari sokeceklerse, ben senin acindan baktigimda kabul edilebilir degil ; Cunku bu durumlarda taban dosemesi esneyebilir, kapi ic dosemelerinden trim sesi gelebilir vb. durumlari olabilir dedim. Neyse sabah 09:00 gibi gittik 11:00 gibi bitti isimiz, araci guzelce incelediler ve sorun teslil edilecek bir sorun cikmadi. En cok takildigim olay, bekleme salonuna koyduklari Turkiye haritasinda actiklari isyerleri isaretlenmis 20-30 subeye baktim. Bu Sami Tarcan denilen vatandas sosyal medyada ilgi cekmek icin danisikli olarak piyasadaki sorunlu araclarla sovunu yapmis ve kofteci yusuf gibi tum ulkeye yayilmis. Ve elden alinan fahis expertiz ucretleri.. Binek arac icin 7.200 tl, premium araclar icin 8.000 tl. Bacasiz fabrika gibi algisiz vergisiz is yapiyorlar. Durgun piyasada haftaici sirf 5-6 arac biz ordayken geldi. Mehmet Simsek firincilarin kacirsigi %1 kdv ye kafayi takadagina gunluk cirosu 150-200 bin tl olab Tarcanlari incelemeye alsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 28 Ekim 2024; 19:54:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiş, fatura kesmiyorlar mı?
-
Hayir fatura kesilmiyor. Aliciya detayli rapor veriliyor.
Ücreti kart ile ödediyseniz kdv yazılmıştır postan otomatik
-
Çok güzel bir mesaj. Elinize sağlık doğrusu.
Galerici açısından bakalım (satıcı açısından daha doğrusu)
Her potansiyel alıcı geldiğinde araba ekspere gidecek. Arabayı havaya kaldırıp gaza sonuna kadar abanıp motor testi yaptıklarını söylüyorlar. Diyelim alacak adam almaktan vazgeçti bir başka alıcı bir başka alıcı derken arabaya niye kobay muamelesi yapılıyor? Ee galerici gidip eksper yaptırınca da senin yaptırdığın olmaz biz kendimiz yaptıralım muhabbeti başlıyor. İyi de bu arabanın habire eksper tarafından gazına mı abanılacak? Ya da habire lifte mi kaldırılacak?
Bu arabanın mazotunu benzinini de satıcı koyuyor.
Yani diyelim bir haftada potansiyel on alıcı geldi. Araba on kez ekspere mi girecek?
-
Sorun bizim millette ticaret ahlakı yok. Malı alırken tampon altında görünmeyen yerdeki çizikten bile fiyat kırmaya çalışır, satarken bildiği-gördüğü sorunlar normal olur. Araç ilana koyulduğu gibiyse ilk gelen alır. Eksperin nereyi kurcaladığına pek takılmamak lazım, artık yeni sahibinin sorunu.
-
Araba dedikleri gibi çıkarsa ilk gelene satar zaten, niye 10 kez ekspere girsin. Tekrar tekrar giriyorsa gizledikleri şeyler eksperde çıkıyor demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sırf X yere götürülmez diye garip davrandığı için almam |
Galericilere gidenlere artık acımıyorum. Akıllanmayana yapıştırın. |
İyimser olayım. Tarcanlar çok incik cıncık söylüyor. Bu sebeple arabadan anlamayan biri korkup almaktan soğuyabilir bu da vakit para kaybı oluyor galerici adama. En iyimser senaryom bu.
Şöyle söyleyim. Aracı alırken tarcanlara gittim. Rapor çıktı. Kartel ezik, balata bitik diskler korozyonlu amortisör gidik allah yazdıkça yazdılar. Kartele bakıyorum. Yahu eziklik nerede diye sordum işte burası sürtmüş dediler ezik dedikleri yerde sadece bir miktar sürtme lekesi mevcuttu. Disklerde hiç bir sorun yoktu. Balata üstüne 30bin daha götürdü beni. Ama adamlar arka bagaj kapağının motorunun orjinalliğinden farın değişip değişmediğine kadar söylüyorlar. Ben bir yerden sonra yoruldum. Tamam biz notere gidelim diyerek adamların sözünü kesmiştim. Güzel kaliteli iş yapıyorlar ben memnun kaldım. Ben olsam yine tarcanlara giderim. Ama bilmeyen biri için korkutucu olur diye galeriler istemiyor olabilir. Bence gerek yok. Başka satıcıdan alın clio bu sonuçta bir sürü var |
Tarcanlar biraz alıcının fiyat düşürme aparatı olmaya başladı.. çok iyi iş yapmalarında, her şeyi söylemelerinde bir sıkıntı yok, keşke her ekspertiz böyle olsa. ama diğer ekspertizler böyle olmayınca bu adamların detaycılığı bu kez de satıcının zararına alıcının kozuna oynamaya başlıyor. 2005 model arabanın açıklaması orhun yazıtları gibi. diğer ekspertiz iki değişen 3 boya motor iyi yazıp geçerse galerici arabası dediği gibi olsun olmasın, tarcanlara götürmek istemeyebilir. Tarcanlar gibi bir kaç ekspertiz firması daha açılması lazım, piyasanın bu tip detaycı ekspertizi kanıksaması gerekiyor. Bu arada alacağınız araç Subaru legacy outback değil. her taraf Clio zaten, başka araç bakın gitsin. |
Benzer içerikler
- kışın araba yıkanır mı
- muayenesi olmayan araç kazaya karışırsa ne olur
- opel astra paketleri
- araba sürmek için boş araziler ankara 2024
- fiat doblo 1.6 multijet safeline yorumları
- kia ev4
- mengshi 917
- ami buggy
- l200 mitsubishi 2024
- honda freed
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X