|
GameGaraj Rtx 3080 Oyun Hediyesini Vermiyor!
-
-
Bana da vermediler. Mantıken doğru aslında yapılan.
-
Hocam en azından trendyolda açıklama kısmına bunu yazabilirlerdi. Sitelerinde görsem zaten oradan alıcam, muhtemelen zaten hediyeleri vermemek için sitelerine koymadılar -
İade edin -
Siz ne olsun istiyorsunuz ben anlayamıyorum ben burada sadece oyun vermemelerinin doğru olup olmadığını sordum burda siz niye bu kadar yükseldiniz bunu anlayamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 14 Ocak 2021; 15:0:5 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gold Man
Siz ne olsun istiyorsunuz ben anlayamıyorum ben burada sadece oyun vermemelerinin doğru olup olmadığını sordum burda siz niye bu kadar yükseldiniz bunu anlayamıyorum.Firma 6 aydır, en ucuz RTX 3000 serisi kartları satıyor.. başka siteler insanları kazıklarken gamegaraj hep en uygun fiyattan sattı.. yani adamlara teşekkür etmemiz gerekirken sövüyoruz.. benim takıldığım nokta burası.
-
Benim şahsen firmaya hakaret veya başka bir şey dediğimi gördünüz mü ben burada sadece yaptıklarının doğru olup olmadığını merak ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 14 Ocak 2021; 15:1:31 > -
Sanırım bu yüzden arkadaş bana patladı -
Gerekli açıklamayı size muhtemelen yapmışlardır.
Keşke onları da yazsaydınız.
-
Üstad sen niye elemana atarlanıyorsun ki ben onu anlamadım. Gamegaraj hediye edeceğini belirtmiş alan kişi de ürünü magazanın bulunduğu bir e ticaret platformundan satın almış. Ucuza ya da pahalıya almasının bir önemi yok ki. Eğer açıklama kapsamında trendyol vs sitelerden yapılan alışverişlerde kampanyanın geçersiz olduğunu belirtmişlerde talep eden talebinde hatalıdır eğer böyle bir açıklama yoksa taahütünü yerine getirmekle mükelleftir. Şimdi satıcı taahütünü yerine getirmedi diye alıcıya "beğenmiyorsan iade et hakkın var" gibi saçma bir teklifte niye bulunuyorsun. aşağı yukarı 750 usd msrpsi olan kartı 9k'ya alınca niye satıcıya müteşekkir olacakmıs onu da anlamış değilim. İşini yapması gerektiği gibi yapıp diğerleri gibi kazıklamadı diye mi müteşekkir olacak alıcı. Yani neyin kafasındasınız gerçekten idrak etmekte güçlük çekiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: brokengineerÜstad sen niye elemana atarlanıyorsun ki ben onu anlamadım. Gamegaraj hediye edeceğini belirtmiş alan kişi de ürünü magazanın bulunduğu bir e ticaret platformundan satın almış. Ucuza ya da pahalıya almasının bir önemi yok ki. Eğer açıklama kapsamında trendyol vs sitelerden yapılan alışverişlerde kampanyanın geçersiz olduğunu belirtmişlerde talep eden talebinde hatalıdır eğer böyle bir açıklama yoksa taahütünü yerine getirmekle mükelleftir. Şimdi satıcı taahütünü yerine getirmedi diye alıcıya "beğenmiyorsan iade et hakkın var" gibi saçma bir teklifte niye bulunuyorsun. aşağı yukarı 750 usd msrpsi olan kartı 9k'ya alınca niye satıcıya müteşekkir olacakmıs onu da anlamış değilim. İşini yapması gerektiği gibi yapıp diğerleri gibi kazıklamadı diye mi müteşekkir olacak alıcı. Yani neyin kafasındasınız gerçekten idrak etmekte güçlük çekiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNGFirma 6 aydır, en ucuz RTX 3000 serisi kartları satıyor.. başka siteler insanları kazıklarken gamegaraj hep en uygun fiyattan sattı.. yani adamlara teşekkür etmemiz gerekirken sövüyoruz.. benim takıldığım nokta burası.
Alıntıları Gösterkaça veriyorlardı mesela?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Üstad sen niye elemana atarlanıyorsun ki ben onu anlamadım. Gamegaraj hediye edeceğini belirtmiş alan kişi de ürünü magazanın bulunduğu bir e ticaret platformundan satın almış. Ucuza ya da pahalıya almasının bir önemi yok ki. Eğer açıklama kapsamında trendyol vs sitelerden yapılan alışverişlerde kampanyanın geçersiz olduğunu belirtmişlerde talep eden talebinde hatalıdır eğer böyle bir açıklama yoksa taahütünü yerine getirmekle mükelleftir. Şimdi satıcı taahütünü yerine getirmedi diye alıcıya "beğenmiyorsan iade et hakkın var" gibi saçma bir teklifte niye bulunuyorsun. aşağı yukarı 750 usd msrpsi olan kartı 9k'ya alınca niye satıcıya müteşekkir olacakmıs onu da anlamış değilim. İşini yapması gerektiği gibi yapıp diğerleri gibi kazıklamadı diye mi müteşekkir olacak alıcı. Yani neyin kafasındasınız gerçekten idrak etmekte güçlük çekiyorum. |
Gold Man demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Firma 6 aydır, en ucuz RTX 3000 serisi kartları satıyor.. başka siteler insanları kazıklarken gamegaraj hep en uygun fiyattan sattı.. yani adamlara teşekkür etmemiz gerekirken sövüyoruz.. benim takıldığım nokta burası. |
Benzer içerikler
- wattman hatası nedir
- üçlü ara bellekleme nedir
- gigabyte garanti sorgulama
- intel iris xe graphics
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- ekran kartı güncelleme
- gpu ekran kartı mıdır
- dlss nedir
- amd boykot mu
- nvidia geforce 8800gt
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X