Sony Xperia Z2 telefonumun suya düşmesi üzerine garantiye verdim. Delta servis garantiye kabul etti ve ana kart değişiminin yapılıp tarafıma teslim edileceğini bildirdi. Ancak 11.08.2015 tarihinde gönderdiğim telefon hala elime ulaşmadı ve ben bu yüzden yasal işlem başlatmak istiyorum ne gibi adımlar izlemeliyim? Tüketici hakem heyetine mi yoksa tketici mahkemesine mi başvurmalıyım? telefonun ücreti 1400 tl di
merhaba
yasal süre 21 iş günü. Çoktan geçmiş. Hakem heyeti bakmaz mahkemeye gitmen lazım.
Hala vermedilerse çok avantajlısın biraz sürer ama paranı alırsın. Ben almıştım ama hakem heyetiyle mahkeme nasıl billmiyorum. Netten araştır.1 dilekçeye bakar.
Elinde servis fişi olmak zorunda. İspatlaman için. Sonunda karar çıkar. İcraya verir alırsın.
Vazgeçme
Rakamı 3000 liraya kadar çıkardılar merak etme her türlü başvurabilirsin. En güzeli en yakın kaymakamlığa git onlar sana yolunu gösterirler buralarda sorma kafan karışır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme