Şimdi Ara

Garanti İnt. Bank.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özür dileriz, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Arkadaşlar merhabalar,

Libyada bulunmaktayım. Dolayısıyla banka işlemlerini internetten yapmak durumundayım. Fakat son 1 aydır garanti internet şubesinde yukarıda belirtmiş olduğum cümle olup olmadık yerlerde çıkıyor. Burdaki birçok arkadaş bu durumu yaşamakta, merak ettiğim aynı sıkıntı türkiye de oluyor mu? Garantiye mail attım otomatik cevap geldi. Telefonla bildirdik tarayıcı geçmişini silin dediler. Bunları yaptık tabi ama bir işe yaramıyor. Borcu harcı olup işlem yapamayan arkadaşlar var doğal olarak. 1 işlem yapabilmek tam bir sinir harbi haline dönüşüyor burda. Biraz uzun oldu okuduğunuz için teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Garanti İnt. Bank. ve "İşleminizi Gerçekleştiremiyoruz" Hatası

Garanti İnt. Bank. müşterileri, son zamanlarda "İşleminizi Gerçekleştiremiyoruz" hatasıyla karşılaştıklarını bildirmektedirler. Bu hata, çeşitli işlemleri gerçekleştirirken ortaya çıkabilir, örneğin:

• Para transferleri
    • Fatura ödemeleri
    • Hesap açma
    • Kredi başvuruları

Hatanın Nedenleri

Hatanın kesin nedeni belli değildir, ancak şu olası faktörler söz konusu olabilir:

• Sistemsel arıza
    • Yüksek işlem hacmi
    • Bakım çalışmaları

Çözüm Önerileri

Bu hatayı alırsanız, aşağıdaki işlemleri denemelisiniz:

• İşleminizi daha sonra tekrar deneyiniz.
    • Farklı bir cihaz veya internet bağlantısı deneyiniz.
    • Müşteri hizmetleriyle iletişime geçiniz.

Ek İpuçları

• Mobil bankacılık uygulaması üzerinden işlem yapıyorsanız, uygulamayı güncellediğinizden emin olunuz.
    • İnternet bankacılığı üzerinden işlem yapıyorsanız, tarayıcınızın önbellek ve çerezlerini temizleyiniz.

Sonuç

Garanti İnt. Bank. "İşleminizi Gerçekleştiremiyoruz" hatasıyla ilgili sorunu çözmek için çalışmaktadır. Bu arada, müşterilerin işlemlerini daha sonra tekrar denemeleri veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeleri önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok mu yardımcı olabilecek 1 kişi??
  • Istanbul'da bulunuyorum. Şu anda girebildim.
  • Sayfayi acik birakip 5dk kadar islem yapmazsan oluyor cikis yapip tektar girince duzeliyor ama normalde sorun yok.
  • @fatih_h
    sayfayi acik birakma gibi bir durum yok..guvenlik resmi geldiginde oluyor, ondan sonraki sifre adımında oluyor sifreden sonra mesaj geliyor telefona ama banka özür diliyor..boyle aptal saptal bir durum, banka isi oldugunda ayrı bir stres yasiyoruz burda :S

@H1N1
    bizim burayla alakalı mı sadece acaba bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17

@fatih_h
    sayfayi acik birakma gibi bir durum yok..guvenlik resmi geldiginde oluyor, ondan sonraki sifre adımında oluyor sifreden sonra mesaj geliyor telefona ama banka özür diliyor..boyle aptal saptal bir durum, banka isi oldugunda ayrı bir stres yasiyoruz burda :S

@H1N1
    bizim burayla alakalı mı sadece acaba bu durum

internet uygulamalarında ülkelere göre kısıtlamalar & yönlendirmeler yapmak mümkündür.
    ama neden senin bulunduğun ülke ile ilgili böyle bir şey yapılsın anlama veremedim.

Ancak Garanti'de ki teknik elemanlar bilir muhakkak. IP adresin ile alakalı olma ihtimalini düşünerek başka br bilgisayardan denemeni önedebilirim şu noktada.

• Gerçi bir çok arkadaşın uzun zamandır aynı sıkıntıyı yaşadığından bahsetmişsin bu durumda Garanti'de ki teknik birimin bu konu ile ilgilenmesi lazım senin ülkeden gelen isteklerin internet sitesi üzerinde bloklanması vb... durumları olabilir bir çok güvenlik önlemi var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yapı kredi platinium para card?
    4 yıl önce açıldı
    Vakıf bank sky limit
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • az once siteye girdim islemimi hicbir kesilme olmadan gerceklestirebildim cok sukur, burda wimax kullanıyoruz herkesin ulke cıkıs ip'si aynı belki onunla alakalı bir problem oluyorda olabilir bilmiyorum..tesekkurler yardımlarınız icin sorun burdan kaynaklanıyor anlasılan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.