Şimdi Ara

Garantili araçta km bakımı geçerse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Km bakımına 700 km kaldı ama ben şehir dışına çıkacağımdan dolayı 1500 km falan geçicem km bakımını aracın garantisine sıkıntı olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen yok mu ?

• Erkenden götür?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Erkenden götür?
    yarın sabah yola çıkıp 2-3 gün yolda geçicek ve km aşmış olacağım ani sebeplerden ötürü çıkıcam önceden planlı olsa sokucaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

yarın sabah yola çıkıp 2-3 gün yolda geçicek ve km aşmış olacağım ani sebeplerden ötürü çıkıcam önceden planlı olsa sokucaktım

Alıntıları Göster
    Bence sabahtan arayıp konuşun. Çok da önemli değil sonuçta bir yere gitmeniz gerekiyor.

• Çok önemli değil, 6 sene 2 farklı garantili araç kullandım. Servis sorun yapmıyor. 1500-2000 arası geçtiği olmuştu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam götürürdüm

Fren hidroliğinin durumu bile uzun yolda çok etki ediyor, yoksa 15-20 liraya koydukları çeşme suyu cam suyu parasını ha erken almışlar ha geç çok farketmez servise

• Marka belirtmemişsiniz. Mesela Mercedes 2.500km'ye kadar istisna tanıyor. Bunu da her müşteriye söylemez. Siz söyleyince evet der.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Marka belirtmemişsiniz. Mesela Mercedes 2.500km'ye kadar istisna tanıyor. Bunu da her müşteriye söylemez. Siz söyleyince evet der.
    seat leon hocam

• Honda civic i bir defasinda 4000 km sonra, bir defasinda 2 ay sonra götürdüm. En fazla dikkat etmemi soylediler

• Yıl geçmezse sıkıntı olacağını zannetmiyorum biz 2000 km geç götürmek zorunda kalmıştık toyota idi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim 30 bin bakımı yapılacak daha götürmedim.(Daha doğrusu götüremedim Virüs sağolsun)
    Araç 38 binde

Sorun olacağını sanmıyorum. Adamlara para lazım sen yeter ki gel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 6000 km geciktirmiştim
    sorun olmadı
  • Servisi arayıp söyle, hatta randevu al gelince direkt bakıma sokarsın. Yola çıkmadan yağına suyuna baksan yeter.
  • Gittiginiz il'deki servisi arayıp randevu alıp işinizi halledene kadar servise bırakabilirsiniz hocam garanti 400-500 km'den bozulur mu bilemem ama işinizi garantiye alıp götürmekte ve bakımı erken yapmakta herzaman fayda var
  • Hyundai ve Ford ta +-2000 km tolerans var. mantıken düşününce her araba tam kilometresinde bakıma giremez.
  • normalde çoğu firma 1000 km e kadar sorun çıkartmıyor, hele bu ara olağanüstü durumdan ötürü sorun olacağını sanmam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.