Garantipay , mobil ödeme veya qr ödeme yüzde 10 bonus
-
-
Fiziki mobil odeme yapılırsa 30 aralikta yuklenecek ama bunda da kat olmus olur www.garantibbva.com.trhttps://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20¶meterId=I000042498 -
Teşekkürler hocam -
Teşekkürler -
petrol ofisi kampanyası temassız kampanyası ile kombo yapılıp 125 tl'ye 10 tl bonusta ordan alınabilir
-
teşekkürler sanırım üstte yazdığı gibi diğer online ödeme bonusla da birleşir. axess %2 ye düşürmüş iyi oldu bu garantininki
axxes de uygulmaya girip mobil ödeme dedikten sonra pos a tutuyorduk. garanti de nasıl acaba yine aynı mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 11 Ekim 2021; 8:42:54 > -
evet bahsettiğin gibi
telefonunda
nfc ödeme yöntemleri içinde
yüklediğin banka uygulamasına göre kart ödeme cüzdan seçenekleri geliyor.
sizin seçeneğiniz uygun bankayı seçip Akif oluyor özellik sonrasında da
pos cihazınız a okutabiliyorsunuz. -
teşekkürler bugün bi deneyeyim bakalım.
-
Bugün 300 TL bir yere ödeme vardı, tam denk geldi. Konu sahibine teşekkürler
-
AG olur değil mi? Sitelerde gramaltin.com var ama AG yok -
-
Takipte kalalım teşekkürler. -
Güzel kampanya, kişiye özel harcama kampanyası da var.(125'e10 paracard)
-
Haber veren arkadaşa teşekkürler. Debeleniyordum takip ettiğim bi ürünü alayım mı almayayım mı diye, bu nu da ekleyince güzel oldu. Kaptım geçtim. -
Garanti pos şartı yok değil mi anladığım kadarıyla? -
Poslarda qr koda ekranda nasıl ulaşılıyor benzinliklerde qr ile ödeme yapabiliyormuyuz? -
Teşekkür ederim. A101 kombo yapmıştım 20 tl çek nestle mistral kağıt havlu kampanyaları vs. tam ödeme yapıyordum gördüğüm çok iyi oldu. 15 tl bonusuda kaptık.
-
garanti posundan QR kod isteyin ne kadar diye sorup kodu veriyolar telefondan okutup ödeme yapıyosunuz.
-
Keşke kart ile temassız da dahil olaymış -
Hepsi buradadan beyaz eşya alcam 4000 liralık ne kadar verir
Benzer içerikler
- ziraat bankası prestij kart
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- midas kampanya
- hepsipay fatura ödeme
- enpara youtube premium
- tom pay hangi banka
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X