Selamlar. Ben geçen gün laptobumu düşürdüm arka tarafta ki işlemcinin olduğu kapağın geçirmeli yeri çıktı. bende vidalarını açtım yerine oturttum. Garantisi gitmişmidir. Bunu nasıl anlıyolar?
çürük çatlak vs varsa anlarlar, yada içinden bi parça kopmuşsa anlarlar, tabi biraz ısrarcı davranırsan inandırıcı olabilirsin, kendine iyi bir seneryo yaz. benimde canon ixus serisi foto makinem vardı, bi akşam üzerine yatarak uyumuşum, lcd ekran bozulduydu, dedim yahu bu durduk yere böyle oldu, garantiyle lcd ekran değişti, gayette memnunum şuan
Benimde laptop yere dusmuştu. Normalde garantiden çıkmıştı ben değişim için yollamiştım değiştirmek yerine kasayı ve pili değiştırdıler.
Anlasilmadigi surece sorun yok fakat anlasilir bir durumda ise garanti disi birakmalari icten bile degil. Vidalarin baslarini siyah asetat (yada cd kalemi cam kalemi vs...) ile boya.
Ben adamlara bide bu konuda soru bile sordum. Garanti dışı olmuşsa ne olur diye. Keşke sormasaydım. 20 euro + kdv dediler (tamiri olmadan geri göndericekler bide).