Şimdi Ara

Garip duygular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • direkt konuya gireceğim. İmlaya pek dikkat etmeyeceğim kusura bakmayın şimdiden. 3 yıldır konuştuğum ve birlikte olduğum benden 4 yaş büyük bir kız arkadaşım vardı. En son 2 hafta önce buluşuldu, konuşuldu hisler paylaşıldı(şehirdışındaydı) tamam iyi bitti. Sonra bu tekrar gitti ve bir daha da konuşulmadı. Geçen gece aradım sesini duymak için ama meşgule attı ve geri dönmedi. Telefondan yaptığı eylemlerin hiçbirini umursamıyorum çünkü uygun bir durumda olmayabilir. Tuhaf olan nokta şu; meşgule atıp geri dönmediğinde hiç üzülmedim. Kendime neden dönmüyor sorun ne, niçin konuşmuyor diye sormadım. Yazın aklımdan çıkarmaya çalışıp çıkaramamıştım ama şimdi bana seni seviyorum dediği halde ben hiçbir şey hissetmedim. Beni anlayan daha önce böyle bir şey yaşayan bir abi varsa azıcık konuşsun paylaşsın benimle.

Edit: Yanlış anlaşılmışım. Ağlaklık etmiyorum kızı unuttuğumu söylemem gerekiyor sanırım illa. Zaten bişey hissetmediğim kızı niye kafama takayım ben sadece duygularımı anlamaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panda yiyen bambu -- 14 Aralık 2014; 2:02:30 >

• Herşeyi kafanıza takıyorsunuz küfredip çekip gidin , dünyaya bir kere geliyoruz abicim tadını çıkarın tek kişiye bağlı kalmayın anı yaşayın . İNSANLIKTAN İSTEĞİM BU.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATYPICAL

Herşeyi kafanıza takıyorsunuz küfredip çekip gidin , dünyaya bir kere geliyoruz abicim tadını çıkarın tek kişiye bağlı kalmayın anı yaşayın . İNSANLIKTAN İSTEĞİM BU.

+1 O yüzden koy dötüne gitsin daha niceleri gelip gidecek

Garip duygular

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanların garip garip bakması
    10 yıl önce açıldı
    Karanlık korkusu ve paranoya
    11 yıl önce açıldı
    Kıskançlık meselesi ve Paranoya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.