Şimdi Ara

Garson kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 gün önce Kahveci hacıbaba'da numaramı verdiğim garson kız bugün aradı.. Hatta molaya çıktığında bi kere daha aradı.. Hafta içi buluşucaz.. Hiç beklemiyodum aramasını şaşırdım walla.. İnşallah evlilik veya ciddi ilişki modunda dğldir de kasmaz beni..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Napalım
  • Bsc

• Garson Kız yazıyor diye çok büyük umutlarla gelmiştim

• Bağcılardaki Kahve Durağı'nda da küt saçlı bi kız vardı, kıza baka kalmıştım da ne isteyeceğimi şaşırmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

3-4 gün önce Kahveci hacıbaba'da numaramı verdiğim garson kız bugün aradı.. Hatta molaya çıktığında bi kere daha aradı.. Hafta içi buluşucaz.. Hiç beklemiyodum aramasını şaşırdım walla.. İnşallah evlilik veya ciddi ilişki modunda dğldir de kasmaz beni..

Numarayi nasil verdin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Bağcılardaki Kahve Durağı'nda da küt saçlı bi kız vardı, kıza baka kalmıştım da ne isteyeceğimi şaşırmıştım

Benim gibi numaranı kağıda yazıp eline sıkıştırsaydın keşke bi şansın olurdu

• Al işte kızı kullanıp atacak. Sonra neden kızlar kimseye güvenemiyor. Sonuna kadar haklılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

3-4 gün önce Kahveci hacıbaba'da numaramı verdiğim garson kız bugün aradı.. Hatta molaya çıktığında bi kere daha aradı.. Hafta içi buluşucaz.. Hiç beklemiyodum aramasını şaşırdım walla.. İnşallah evlilik veya ciddi ilişki modunda dğldir de kasmaz beni..

Numarayi nasil verdin?

Küçük bi kağıt parçası istedim bi garsondan numaramı yazıp eline sıkıştırdım

• sekizkozalak S kullanıcısına yanıt
    Haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

Al işte kızı kullanıp atacak. Sonra neden kızlar kimseye güvenemiyor. Sonuna kadar haklılar.

Yok be hocam her zaman niyetimi belli ederim.. Öyle evlilik veya ciddi bi ilişki modunda olmadığımı her zaman açıkça söylerim.. Kendini kullandırtmak istemeyen kız zaten tavrını alır.. ama o da rahat biriyse yapıcak bişi yok

• hızlısın oo
  • O kağıda niyetini de yazsaydin bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan Bey

O kağıda niyetini de yazsaydin bari

Bulusursak gosteririm artik :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.