Şimdi Ara

gaz kelebeği ters

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar volvo s70 in gaz kelebeği sökülüp ters bağlanırsa ne gibi sonuçlar doğurur içinizde bileniniz var mı...acil yardım istiyorum...

• teknik arkadaşlar yok mu bu sitede hiç....
  • .....................................................................
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim2004255

arkadaşlar volvo s70 in gaz kelebeği sökülüp ters bağlanırsa ne gibi sonuçlar doğurur içinizde bileniniz var mı...acil yardım istiyorum...

Bu durumu yaşadiniz da mi soruyorsunuz? Yoksa genel bir soru mu? Ters takilabikecegini sanmiyorum aslinda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis bana şunu söyedi...arıza ışığım yanıyordu...özel volvo servisi çıkarılıp temizlendikten sonra ters takılmış olabilir dedi. nasıl yani dedim..bunun kuzey ve güney ucu ikiz imiş. kuzey uçta 3 göz odacık güney gözde 2 tane odacık varmış..ters takılırsa yakıtı çiğ dışarı atar dedi.araç fazla yakar dedi. söküp bakalım dedi. boşu boşuna arabamı mıncıklasınlar istemiyorum o yüzden sizlere danışmak istedim...olay bundan ibaret....
  • Gaz kelebeğinin sökülüp takılması öyle aman aman bi şey değil.Çıkartın baktırın ters mi düz mü diye sonra temizletin bi güzel.Saygılar.
  • gaz kelebeğini ters takmak oldukça beceri isteyen bir durum :)emme manifoldunun ordan aşağıya doğru baktığınızda etiketi(sarı veya beyaz)okunur yada görünür durumda ise doğru takılmıştır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.