Bildirim
gaz kelebeği ters
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
18 sa. önce paylaşıldı
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Pro çip, 14 çekirdekli CPU ve 20 çekirdekli GPU’ya sahip: 16.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-Laptop-%C3%A7ekirdekli-GPUya/dp/B0DLHDRCVY/
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
teknik arkadaşlar yok mu bu sitede hiç.... -
..................................................................... -
quote:
Orijinalden alıntı: selim2004255
arkadaşlar volvo s70 in gaz kelebeği sökülüp ters bağlanırsa ne gibi sonuçlar doğurur içinizde bileniniz var mı...acil yardım istiyorum...
Bu durumu yaşadiniz da mi soruyorsunuz? Yoksa genel bir soru mu? Ters takilabikecegini sanmiyorum aslinda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
servis bana şunu söyedi...arıza ışığım yanıyordu...özel volvo servisi çıkarılıp temizlendikten sonra ters takılmış olabilir dedi. nasıl yani dedim..bunun kuzey ve güney ucu ikiz imiş. kuzey uçta 3 göz odacık güney gözde 2 tane odacık varmış..ters takılırsa yakıtı çiğ dışarı atar dedi.araç fazla yakar dedi. söküp bakalım dedi. boşu boşuna arabamı mıncıklasınlar istemiyorum o yüzden sizlere danışmak istedim...olay bundan ibaret.... -
Gaz kelebeğinin sökülüp takılması öyle aman aman bi şey değil.Çıkartın baktırın ters mi düz mü diye sonra temizletin bi güzel.Saygılar. -
gaz kelebeğini ters takmak oldukça beceri isteyen bir durum :)emme manifoldunun ordan aşağıya doğru baktığınızda etiketi(sarı veya beyaz)okunur yada görünür durumda ise doğru takılmıştır...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X