|
Gazi Üniversitesi Mühendislik fakültesi
-
-
hocam %30 makine düşünüyorum yazılır mı 40k girdim endüstri daha çok istiyordum ama o 39dan kapamis o gelmez makine gidecegim
o oranları isterim hocam
bir de kampüs küçük ama sosyalleşme sıkıntısı pek olmaz heralde merkezi bir yer çünkü.yanlış mı düşünüyorum
-
Yanlış düşünmüyorsun. O sıralamaya makinayı yazmak veli nimet gibi bir şey. Oranları da linkedin üzerinden alabilirim şu an. Direkt okuldan almam için bir süre bekletmem gerekir. Sonuç olarak makina okunur. %30 un 40k da olmasına da şaşırdım açıkçası. Ben olsam direkt yazardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epeolatry57 -- 16 Temmuz 2024; 19:11:4 > -
hocam 49dan kapamış geçen sene makinenin 30u daha önce 59 64 falandı
oranları okuldan da alırsanız çok öok sevinirim ayrı bir şey vardır belki -
Hocam ee ve endüstri oranlarını bende alabilir miyim
-
Hocam teknoloji fakültesi ile farkı var mı? Özellikle mezun olduktan sonra ki durumu çok merak ediyorum. -
Hocam merhaba, sıralamam 31237 Ankara'da yaşıyorum gazi yazmayı düşünüyorum. 1. Ee (31k) 2. Endüstri (39k) 3. Makine (49k) yazmayı düşünüyorum. Endüstri gelir mi? Önerir misiniz? Başka ne önerirsiniz Ankara'da? Bir de bu kontenjan değişikliği gaziyi ne kadar etkiledi onu öğrenme şansınız olursa mükemmel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hairo -- 18 Temmuz 2024; 11:46:19 > -
Buldum hocam kontenjanları, YÖK atlasta var tercih sihirbazında. -
Mühendisliklerde mümkünse özel okulları tercih edin derim. Gazi Makine Mühendisliği mezunuyum (2012). Giderek eski kalitesini kayıp etti. Hocaların ders programını güncellediğini bile sanmam. AI, hesaplamalı mühendislik , robptik gibi konulara yönelebileceğiniz bölüm seçin
-
Abi şu anda savunma sanayisinde mi calisiyorsun Ben de gazi ee okuyorum bırakmayı düşünüyorum isteklerimin farklı olduğu için . ASELSAN da çalışan birkaç kişiden bizler mühendislik yapmıyoruz mühendislik yapanlar ARGE de Urge de çalışanlar dediler bunun hakkında ne düşünüyorsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X