Şimdi Ara

Gazi ybs ve İst ybs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• BOUN YBS 799 +-200

MARMARA YBS İNG 6900 +- 3500

MARMARA ALMANCA 13000+-5500

İSTANBUL İNGİLİZCE 18000 +- 8000

GAZİ TÜRKÇE 45000+- 15000

AKDENİZ TÜRKÇE 65000 +- 15000

Bu şekilde sıralamalar bizi bekliyor.

• Akdeniz abartı değilmi 120k lardan

• burada yazdığım hiçbir bölüm abartı değil, bölümlerin bir görünen sırası birde olması gerektiği sırası vardır. bakırçay gibi dershane okulunda aybü gibi bir okulda yarım yamalak ingilizceyle, deü gibi kampüsü olmayan işletme ağırlıklı bir okulda, sakarya gibi "AÇIK GÖRÜŞLÜ" şehir gibi alternatiflerin yanında akdenizin hak ettiği yer burası, gençler de bunun yorumunu yapıp öyle tercih ediyor ben kendi dönemimde bu şekilde düşüncelerle tercih yapmıştım en doğrusunu yapmışım " sürü psikolojisi tercihi" öyle bir şeydir ki kimi zaman bayburt öndedir altında mersin vardır gidip aa bayburt iyi diyip mersini yazmaz kimi insanlar.. ben hepsine bu şekilde aralıklar verdim 3 aşağı 5 yukarı bu şekilde olacaktır.

• tele1
    Aynı yurtta 4 şüpheli ölüm! Akdeniz Üniversitesi'nden açıklama geldi
    https://tele1.com.tr/ayni-yurtta-4-supheli-olum-akdeniz-universitesinden-aciklama-geldi-640543/
  • duncan212 kullanıcısına yanıt
    kendi akdenizde okuyor ya aklınca :D ederi 150k olan bölüme 50k falan diyor ciddiye alma bunu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İst ilk 50k
    Gazi 80k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 53k istanbul ybs gelse benden mutlusu olmaz herhalde

• ist ybs, marmara ing ybs ile aşağı yukarı aynı gelir gibi geliyor bana.

gazi de 50-70k arası olabilir gibime geldi, bir tarafımdan attığım bilgiye göre.

• İst ybs kontenjan çok az. İstinye düşünüyorum bende ama apartman ünisi mi bilemiyorum

• İst ybs 4 kişilik akademik kadroya sahip. Ki hiç biri de bilişim sektörü temelli bile değil. Josetti trolü kafasında olup 18k sıralamayla harbiden burayı yazan adamın zerre aklı yoktur.

• Bi de hocalarım hangisi bilişim hangisi işletme ağırlıklıdır (tüm ybsler için)

• duncan212 kullanıcısına yanıt

canım bak burdakilerin yarısı işletme iktisat okuyorlar deli gibi geçiş yapmak istiyorlar şart soran bile var aralarında kalanları da abi bilgi ver ybs hakkında ne olursun tipleri :D sıralamalar yükselecek diye garibanlara işletme iktisat felsefe pdr falan itelemeye çalışıyorlar :D uyanık olduklarını sanıyorlar.. ben sana yazdım artık ona göre bir değerlendirme yaparsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.